|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   umetna oploditev???
1.9.2006 13:20:34   
blanč
Prosim, če mi lahko poveste ali me lahko umetno oplodijo tudi, če sva oba zdrava, ker ima moj partner probleme z izlivom?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: umetna oploditev???
1.9.2006 13:23:31   
Kalina
Velikokrat sta oba zdrava pa kr ne gre, pa grejo pac na umetno, mislim da pri vaju pride v postev inseminacija.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.9.2006 13:37:32   
blanč
Kalina a mi lahko prosim poveš, kaj je to inseminacija?

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.9.2006 13:46:22   
Kalina
http://www.neplodnost.info/ziva/portal/article.php?story=20050507184618562

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.9.2006 13:58:36   
KIRA
v bistvu je to, da ti umetno "vstavijo" seme noter. IUI
tega jaz sicer nisem imela, ker ne bi blo haska, je pa kalina dala lep link.:

IUI - Intra Uterina Inseminacija     user posted image user posted image

IUI je najpreprostejša med tehnikami umetne oploditve. Uporablja se minimalna stimulacija jajčnikov in je na splošno neinvazivna tehnika umetne oploditve.
S posebnim katetrom se prečiščeno in v laboratoriju pripravljeno seme partnerja ali darovalca prenese v maternico v času ovulacije.
Ta postopek je primeren za pare kjer je kvaliteta semena še dovolj dobra in kjer je prehodnost jajcevodov nemotena.

user posted image

Procent uspešnosti je nekje 10-15% na ciklus. Sama nosečnost poteka povsem naravno in ne spada med rizične. Pgost je pa pojav večplodne nosečnosti ( 15% )
Po neuspešnem poiskusu lahko postopek takoj ponovimo. Čeprav je število postopkov neomejeno se priporočajo nekje trije poizkusi in nato v kolikor ni pozitivnega rezultata preiti na katero drugo tehniko. Saj je najverjetneje problem resnejši in ni premagan na ta način.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.9.2006 14:00:37   
blanč
Super, hvala... A to mogoče izvaja tudi dr. Reš

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?