|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jaz pa nekoga takoooo pogrešam
31.8.2006 18:30:36   
KIRA
da se mi že vse meša. in sicer mojga "najboljšega prijatla". moj best friend. lansko leto je odšel za delom v tujino,user posted image user posted image user posted image od takrat sem ga mogoče 2x vidla na hitro, vedno. vedno se mu mudi, ko je tukaj. ne folga po obiskih k družini in prijateljem.. ta mesec je hotel spet prit na obisk, pa je zadržan - službeno. takooo sem razočarana, ker sem se že veselila obiska, pa novic. takooooo ga pogrešam, da se mi že vse cota.user posted image user posted image user posted image
kolegic nimam oz. prijateljic - so se vse razteple, ali pa imajo dela same s sabo dovolj (če izvzamemo cel RR)user posted image user posted image user posted image , pa iz hiše tudi dosti ne pridem - ne gre. tako da imam bolj malo socialnih kontaktov. včasih sicer skočimo k tastu in tašči, oz. svaku in njegovi "punci", ampak to ni isto kot prijatelji.... user posted image
si pa piševa včasih po MSN-ju, pa včasih malo potelefonirava. ampak to ni isto, kot če je človek v sobi in ti sedi nasproti.... mal cvikam, da ima tam koga drugega za "take čveke" kot sva jih midva imela, pa da me on sploh ne pogreša. oz. me pogreša samo takrat, ko ve, da bo prišel na obisk. user posted image user posted image user posted image user posted image   razmerja na daljavo se pač ne obnesejo (čeprav prijateljska).
dela mam polno z otroci in gospodinjstvom, pa še poln kup papirjev za porihtat, ker mi poteče porodniška ta mesec.  pa vseeno mam cajt se spraševat, kaj počne, kako mu gre tam, kjer je. pogrešam ga 100/h.  se že počasi sprašujem, če je to normalno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najbrž sem čudak..... user posted image user posted image user posted image tako, sedaj mi je mal laže. user posted image

< Sporočilo je popravil KIRA -- 31.8.2006 18:35:59 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jaz pa nekoga takoooo pogrešam
31.8.2006 18:47:01   
Strawberrie Cherrie
Kira, jst sem pa mnenja, da najboljša prijateljstva tut na daljavo zdžijo...sej ko se bo ustalil itd, bo našu tudi čas zate...Ziher sem, da maš tudi ti v njegovem srcu posebno mesto, tako kot se ti sprašuješ o njem, se on tut o teb - sem skor100% user posted image za srečo pa da se malo potolažiš...

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.8.2006 18:52:38   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Kira, jst sem pa mnenja, da najboljša prijateljstva tut na daljavo zdžijo.

misliš??? jest pa nisem ziher. veze na daljavo so pač "na daljavo" vsak ima svoje življenje in okoliš. najbrž si bo tud prijatelje našel??user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.8.2006 19:05:29   
Strawberrie Cherrie
Ziher si bo našu prijatelje...se od ljudi ne moreš zahtevat, da postanejo totalno asocialni in se z nikomer ne družijo - jst mislim, da 'tisto', ko vsi pravijo najboljši prijatelj je to in to , enostavn zlagano - najboljši prijatelj je tisti, ki si vedno vzame čas zate; je tisti, k te vedno potolaži itd...ma to je blablabla - taka prijateljstva so sam začasna in ponavad sam en vleče korist iz tega - kdo na tem ljubem svetu pa ima vedno čas zate??? Še moj lubi ga nima vedno zame - pa je res poleg moje best friendice tisti, ki mu vse zaupam in povem! Pač pa reče, miš (njegovo čudno ime ZAMEuser posted image ), te pokličem takoj nazaj - ali pa takoj, ko bom utegnil....Pa to, da te vedno nekdo potolaži - se pravi, da TI VEDNO, da PRAV! Jst osebno mislim, da moraš včasih tut mal 'skuuser posted image čat' pa človeka na realna tla postavit in mu ne vedno bit 'najboljši prijatelj za potuho'....v glavnem, še ogromno bi lahko tule naštevala, kako in kaj bi pomojem moglo bit...

Jst bi mu dala čas ---> ampak bi ga potem tudi orgn skregala, kak je, da se tako dolgo ni oglasil in mi posvetil itd...to pa samo zato, ker kot praviš je menjal okolje, pa službo, pa stanovanje in je daleč vstran od prejšnega življenja...sedaj si poizkuša (POMOJEM) ustvarit neko domače okolje, da bo lahko normalno zaživel, kot bitje, ki je potrebno ljubezni, sreče, intimnosti, novih prijateljst v glavnem blablabla...in ziher sem, da je eno leto za vse to premalo časa - ko pa b0o poštimal vse te zadeve, bo se pa začel ozirati na preteklost in 100% boš TI ŠE VEDNO NJEGOV NAJBOLJŠI PRIJATELJ - no, vsaj jaz bi si tole poizkušala takole 'glumit'...

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.8.2006 19:07:31   
KIRA
upam da res user posted image .... hvala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
31.8.2006 19:09:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
31.8.2006 19:35:03   
tanikaa
Pa prekmurci res nismo takoooooo osamljen narod. Zmigaj rit pa ven. Boš že nekoga srečala v tej gnili Murski za kakšen kofe.

Prijatelj pa te itak ni pozabil. Dobri prijatelji se ne pozabijo NIKOLI. user posted image  Zato glavo gor, rit gor pa na sprehod z mulci, da ne boš traparije trosila po rr.user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.8.2006 19:36:03   
KIRA
eee ja. deco pazim, ker spijo, pa si dajem duška. user posted image user posted image user posted image moj lubi je šel raj kurilnico pospravljat, sam da mu ne bo treba kozlarijh poslušat. pa vas gnjavim. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.8.2006 20:30:22   
NinKa
Kira,

najboljša prijateljstva vzdržijo razdalje....ko sem se iz MB odselila v Lj, sta prijateljici obe ostali v MBju. In smo še danes najboljše prijateljice....se sicer vidimo bolj malo, ampak zato pa enkrat na teden zihr kaka urca al pa dve prečepimo na telefonu...vmes pa mejli, MMSi.....

Vse gre če hočeš, je pa res da potrebno več truda kot je bilo prej, ko je človk naredil drn drn in smo že tračale sredi Astorije al pa Evroparka.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.8.2006 21:40:10   
smrka
Prijateljstva na daljavo pocasi izumrejo. Tudi sama zivim zdaj na Svedskem in ko pridem domov v Slovenijo se dobim z druzbo ki sem bila stalno z njo v svoji mladosti samo ENKRAT.. potem pridejo samo se obljube, bomo se kaj prisli preden odides.. pa ne pride nobena. Vsaka ma zdaj svoj tempo zivljenja in obveznosti. Po mailih se tudi vec niti ne slisimo, nobena nima cajta da bi mi odpisala, ko pridejo domov iz sluzbe je druzina na prvem mestu.. tko da... jest zelo pogresam svoje stare case in svoje prijatelje..... Tko pac je, malo sem se ze sprijaznila s tem, da starih prijateljev skorajda nimam vec.user posted image

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.8.2006 22:18:08   
šnucika
No,za razliko od Smrke,jaz še verjamem v prijateljstvo,čeprav ni take razdalje med nama.user posted image
Pravkar sva končala čvek na netu....S prijateljem sva se spoznala pred šestimi leti v službi in ko sva šla v druge službe,so se najine poti precej razšle,potem pa sem si jaz še štajercauser posted image  našla in sem leteča med obalo in totim koncem.In on?Kot,da imava iste usode,razšel se je s punco in spoznal dolenjko....pa je tudi on leteči med dvema koncema Slovenije.user posted image
Pa imava še vedno stike,čeprav so omejeni na net,telefon....kratka srečanja...sploh sedaj,ko sem mamica in polno zasedena z našo gospodično.
Občutek imam,da se tako prijateljstvo lahko ohrani....čas bo prinesel odgovor.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.9.2006 10:32:34   
Anonimen
Kira, nisi čudak user posted image . Si prav fajn. Če bi živeli kje bližje, bi te že prišla strest iz tvojega stola pred računalnikom in zvlekla ven na sonce in eno kavo user posted image user posted image user posted image .

Prava prijateljstva se ohrnajajo neglede na razdaljo in neglede na pogostos stikov. Pred nekaj dnevi sem govorila s kolegico, ki je rekla takole: svoji dve prijateljici iz otroštva vidi mogoče enkrat na leto. In čeprav se v vmesnem času mogoče zdi, da so izubile stik, da njihovo prijateljstvo ni več isto, se vsakič, ko se srečajo, pogovor takoj razvije, a ne o vremenu, temveč o tistih bolj resnih, osebnih, intimnih tadevah. V trenutku se prijateljske vezi obudijo. To je tisto pravo prijateljstvo.

Sama imam prijateljico iz otroštva, s katero se vidiva na vsake tri mesece, slišiva se enkrat mesečno, pa še po mailu se vsake toliko dopisujeva.  A kljub redkim stikom se je najino prijateljstvo ohranilo. Skupaj sva dali skozi nekaj življenjskih preizkušenj, veselih in žalostnih, si stali ob strani in tega nama nihče ne more odvzeti. Čeprav živi daleč stran, vem, da če bi jo rabila, bi bila tu zame, pa čeprav virtualno.

Sama nisem družaben človek, pravih prijateljic imam malo (2 ali tri), imam pa precej kolegic, s katerimi se dobivam na čveku, z faksa, RR-ja ali pa smo se spoznale kar tako, na ulici. Sicer potrebe po druženju nimam, ampak se vseeno skidam ven iz stanovanja na kavico, ker bi se drugače preveč osamila. To pa ni dobro. In veš kaj? Čeprav se mi prej zdi tista kavica brezveze, se potem počutim prav fajn in dobre volje.
Kira, kontaktiraj kakšno RR-jevko iz MS, pa se dobite na kavici. Če pa kdaj zaidem v vaše kraje, te bom zagotovo poiskala. Boj se me, boj user posted image user posted image user posted image .  

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
1.9.2006 14:17:51   
Anonimen

A ves, da prijatelja ne mores pogresat..  Sam tko.. brez panike..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
1.9.2006 19:48:03   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

A ves, da prijatelja ne mores pogresat.. 

Kaj pa sovražnika ... ?
nevermind.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.9.2006 20:06:12   
MojcaG
kako da ne moreš pogrešati prijatelja? zato ker...? zapreš oči in v mislih spelješ pogovor, se nasmejiš z njim ali razjokaš...? ali kako?!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.9.2006 22:02:08   
sneška_
¸Jas pa pogrešam mojo prijateljico.Skupaj sva študirali zabavali družili in sva vedeli vse med nami.Zdaj pa je daleč od tuki nekje v Avstraliji.Zelo je pogrešam ker sva bili bliski.Samo rešuje naju to kar imava MSN pa se pogovarjava skor vsak drugi dan.Tako kot da je tuki.Tako rešujemo najino prijateljstvo.V zadnjih 5 let sva ser videli enkrat amapk se slišiva. Zdaj pa je rodila drugega sina  

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.9.2006 7:52:46   
Sita
Jaz imam svojega najboljšega prijatelja (razen moža - ki je tudi moj najboljši prijatelj) v Indiji. Srečala sva se pred 16-imi leti, predstavil nama je svojo družino in sva se dopisovala 15 let (pa takrat še ni bilo interneta, pošta pa počasna - letalsko pismo je potovalo dva tedna, v začetku je hodila še vsa pošta preko Beograda), nato so nas on in njegova družina povabili na poroko njihovega sina in še zmeraj si dopisujemo (samo trenutno sem jaz že nekaj časa dolžna - grdo od mene) in se pokličemo po telefonu. Zmeraj mislimo drug na drugega, včasih ni takoj odgovora, ker ni časa ali ker pride kaj vmes ali ker se komu ne da takoj (spet sem jaz tu večji lenuh).
Samo stvar je taka. Če prijateljstvo vzdržuješ, razdalja ni pomembna. To je isto kot prijateljstvo v bližini. Če si pišeš oziroma vzdržujeta obe strani kontakte, takšno prijateljstvo se lahko kvečjemu krepi ne pa zamre. Tudi v svojem kraju imaš lahko prijatelja, vendar če ga nikoli ne pokličeš (ali on tebe), ne greš k njemu (ali on k tebi), slej ko prej preneha.
Drugače pa je Kira tako: prijateljstva nastajajo in prenehajo - to je del življenja kot rojstvo in smrt. Človek se spoprijatelji z določeno osebo ali z določenimi ljudmi, ko jih potrebuje, ko jih ne potrebuje več, pa se prijateljstvo neha. In potem najdeš nove prijatelje. Ni kaj žalovat. Če pa nekoga rabiš vse življenje, pa ostaneš z njim prijatelj do konca življenja ne glede na to, kakšna razdalja je med vama. Razdalja ni danes nič (internet, pošta, telefon ...)
V končni fazi pa si moramo prizadevati za to, da nikogar ne potrebujemo in da smo najboljši prijatelj sami sebi. 

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?