Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rada bi nekoga pohvalila 31.8.2006 12:57:17
|
|
|
|
April
|
Je pa res težko na takšne nekomplikatorje naletet. Ponavadi kar komaj čakajo, da ti vsaj malo zagrenijo dan. Res vsa pohvala za tiste par prijaznih uslužbencov.
|
|
|
|
RE: rada bi nekoga pohvalila 31.8.2006 13:09:33
|
|
|
|
TONČI.
|
Kaj moraš sam nest potrdit oz. vpisat porod. v del. knjižico? Ne naredi tega podjetje v katerem delaš?
|
|
|
|
RE: rada bi nekoga pohvalila 31.8.2006 13:10:23
|
|
|
|
tanikaa
|
Končno ena pohvala. In lepo, da nisi šla samo tako mimo tega. Prav lepo je prebrat post, ki ne žali in se ne norčuje ampak hvali.
|
|
RE: rada bi nekoga pohvalila 31.8.2006 13:31:53
|
|
|
|
KBM
|
Takšnih bi moralo biti še več,vse pohvale tej uslužbenki
|
|
RE: rada bi nekoga pohvalila 31.8.2006 13:34:46
|
|
|
|
KIRA
|
IZVIRNO SPOROČILO: TONČI. Kaj moraš sam nest potrdit oz. vpisat porod. v del. knjižico? Ne naredi tega podjetje v katerem delaš? pol leta preden sem zanosla, sem službo zgubila in bla do nastopa porodniške prijavljena na Zavodu za zaposlovanje. zato mi mora vpisat ZPIZ.
|
|
|
|
RE: rada bi nekoga pohvalila 31.8.2006 13:35:44
|
|
|
|
KIRA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Končno ena pohvala. In lepo, da nisi šla samo tako mimo tega. Prav lepo je prebrat post, ki ne žali in se ne norčuje ampak hvali. no sedaj mi je pa nerodno. kot da še nikol nisem nobenga pohvalila. je pa res, da večkrat raje napišem, ko mi kaj leži na duši, da se mal "spiham"...
|
|
|
|
RE: rada bi nekoga pohvalila 31.8.2006 13:36:26
|
|
|
|
muki1
|
Meni se pa zdi žalostno, da za smo nad prijaznostjo javnih uslužbencev tako fascinirani, da direkt poste na forumih moramo odpirati Pa ne razume me narobe Kira, s tem se ne obregam v tvoj post, ampak v obnašanje oseb, ki so plačane iz naših žepov.
|
|
RE: rada bi nekoga pohvalila 31.8.2006 13:53:54
|
|
|
|
KIRA
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Meni se pa zdi žalostno, da za smo nad prijaznostjo javnih uslužbencev tako fascinirani, da direkt poste na forumih moramo odpirati Pa ne razume me narobe Kira, s tem se ne obregam v tvoj post, ampak v obnašanje oseb, ki so plačane iz naših žepov. ja zato sem bla pa tako navdušena. ker enkrat za spremembo ni blo nobene papirancije in kompliciranja... sem tega že vajena, pa sploh nisem pričakovala, da bo teklo tako HITRO. direkt navdušena sem, ker sem uspela tist dan vse zrihtat v zvezi s tem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?