Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kateredude, stekleničke...pripomočke 30.8.2006 12:19:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Katere dude, stekleničke in ostale pripomočke za dojenčka boste uporabljale, od katere firme, avent, chicco,al katere druge, ker ravno zadnjič sem šla malo okrog pogledat te firme in cene, pa se kr razlikuje to vse med sabo. V baby centru se mi zdi to vse najdražje, pa tudi v pikapolonici, ker npr.sem gledala cene od aventa v BC,potem pa še v DM od aventa,pa se kr razlikuje za 200-300-400 sit,in če nameravaš potem tega mal več kupit se že kr pozna ta cenovna razlika. A ta firma v DM sanosan al kaj je že, a je uredu?Sm gledala pripomočke in plenice pa se mi zdi cenovno uredu. Kaj boste nabavle ve? Ima mogoče katera že kakšne dobre oz.slabe izkušnje s katero firmo? Aja,pa še to me zanima! Kje se da dobit po normalni ceni nastavka za dojenje? Kajti jst jih bom rabila zaradi udrtih bradavic. V BC so mislim da 2.800.
|
|
|
|
RE: kateredude, stekleničke...pripomočke 30.8.2006 13:17:46
|
|
|
|
trdozimc
|
Mi imamo flaške in dude zanje ter dude za cartanje, pa posodice in črpalko od Aventa in je res ! Pa še vse se da kombinirat. Tudi za kasneje lahko na flaško daš ročaje in nastavek za pit iz lončka! Res za pohvalit in super. Tudi nastavke za dojenje sem imela od Aventa, ne vem pa več, kje sem jih dobila. LP!
|
|
|
|
RE: kateredude, stekleničke...pripomočke 30.8.2006 13:18:14
|
|
|
|
babylove
|
Naš je imel vse od Aventa. Ne vem, če je drago, ampak to kupiš 1x, pa je. Naš je imel 1 mini stekleničko, 2 srednji in eno veliko. Dokupila sem max. 4 cuclje. Če vse to sešteješ, ne vem če je tak strošek? Glede nastavka pa ne vem, če lahko vnaprej predvidiš, da ga boš potrebovala.
|
|
|
|
RE: kateredude, stekleničke...pripomočke 2.9.2006 11:19:49
|
|
|
|
x_srečka_x
|
Jaz sem si kupila od Aventa. Veliko pohval je namenjeno prav Aventu, kako se pa obnese pa ne vem
|
|
|
|
RE: kateredude, stekleničke...pripomočke 2.9.2006 12:48:43
|
|
|
|
tinkatonka
|
Mi imamo tudi vse od Aventa, tudi nastavke za bradavice, sem kupila od Aventa. Kupovala sem v BC-ju. Lp Tina
|
|
[Brisano sporočilo] 3.9.2006 10:42:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kateredude, stekleničke...pripomočke 5.9.2006 10:35:38
|
|
|
|
Lara28
|
Tudi mi uporabljamo vse od Aventa. Flaške, dude, cuclje, črpalko, posodice za shranjevanje, skratka v štirih mesecih smo nabavili praktično vse in tudi vse uporabljamo redno. Zdaj smo kupili tudi mehki nastavek za pitje in ročaje in spet se vse lepo prilega eno z drugim. Vem, dase nekatere pritožujejo čez Avent, da vse nekaj toči... ampak meni še ni nikoli. Pa dajem stekleničke v pomivalni stroj, v mikrovalovno, tudi zamrznila sem že mleko kar v steklenički... Skratka ne kompliciramo in so še vedno lepe in čiste, predvsem pa uporabne in ne polivajo.
|
|
|
|
RE: kateredude, stekleničke...pripomočke 5.9.2006 11:08:22
|
|
|
|
viv_
|
Mirna je imela flaške od Aventa, dude pa Nuk.
|
|
|
|
RE: kateredude, stekleničke...pripomočke 5.9.2006 11:11:45
|
|
|
|
Mina1
|
Za oba smo imeli oz. še imamo vse od Aventa. Smo bili izredno zadovoljni. Mlajši ima raje NUKove dudice, drugače pa definitivno Avent.
|
|
[Brisano sporočilo] 5.9.2006 15:21:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kateredude, stekleničke...pripomočke 5.9.2006 16:10:51
|
|
|
|
Beti S
|
Oj Mi smo imeli tudi vse od Aventa, steklenice, dude,.., in nastavke za bradavice. Kot so že druge povedale, sem bila tudi jaz zeloo zadovoljna, ker lahko vse kombiniraš. Stekleničko se da zelo lepo oprat ker ima široko grlo. Ni nujno da boš nastavke potrbovala. Jaz nimam vdrtih bradiavic in ko sem hotela dojiti in šlo brez nastavkov, pol mi jih je pa mož prinesel. Najbolje da počakaš, pa boš videla, saj ti jih lahko mož kasneje kupi.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.