|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Znaki!
30.8.2006 9:10:11   
sončica1
Kdaj so se vam začeli pojavljati znaki nosečnosti?
Kakšne so vaše izkušnje?

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Znaki!
30.8.2006 9:45:25   
karinka
Jaz jih nisem imela. Je pa moja mama že en teden preden bi morala dobiti menstruacijo rekla da sem noseča. Zdela sem se ji čisto spremenjena.

No pa še prav je imela. Sem pa začela kmalu bruhat. Potem je pa bilo hecno. Vsako jutro glava v školjki. user posted image In to do četrtega meseca.

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.8.2006 11:31:32   
sarica3
pri moji prijateljici je bilo tudi tako,
sama v bistvu sploh ni vedela kdaj naj bi dobila user posted image , ker je imela vse čisto zmešano.
pa je bila na obisku družinska prijateljica in ji je rekla, veš ti si pa noseča, seveda se je ona smejala in si pri sebi mislila ja ti boš pa kr na daleč vidla, če sem jaz noseča.
na te besede je kasneje pozabila, čez 14 dni pa se spet  spomni, M ni bilo, je šla delat test in sta bileuser posted image
no sedaj je fantič star že 2 leti in pol.user posted image
moj scrkljanček.

znakov ni imela nobenih,
sta pa seksala leto in pol brez zaščite.

(odgovor članu karinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.8.2006 12:00:45   
kepica
Pri meni je bilo enako. Delali smo na user posted image , ampak ne preveč intenzivno, ker sva mislila, da je O že mimo in sva računala na naslednji mesec. Potem pa pridem en dan v službo, pa me sodelavka vpraša, če sem noseča. Samo debelo sem jo pogledala in seveda zanikala. Je rekla, da sem čist drugačna. Pol pa začnem mal tuhtat in vseen izračunam in ugotovim, da bi ravno ta dan morala dobit M. Po službi sem šla res takoj po CB in test naredila kar popoldan. In glej ga zlomka, res se pokažeta dve fejst debeli user posted image user posted image  Znakov pa nisem imela čist nobenih. Mogoče sem malo bolj hodila na wc, to je pa tudi vse.

(odgovor članu sarica3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.8.2006 12:21:34   
Olivija
Pri meni je bil eden od prvih znakov bolečina po teku. Po tistih 5 km, ki sva jih takrat pretekla, me je bolelo tam dol pri maternici, pa takrat nisem niti pomislila na user posted image  - ker mi je ginekologinja  2 leti prej napovedala, da bom imela težave zanosit.  user posted image
Potem sem bila nekaj dni tako čudno napihnjena in prsa so se mi večala in krče sem imela, podobne kot pred menstruacijo. Pa vse to se je dogajalo že ene 2 tedna po oploditvi. Takrat sem že mislila, da je nekaj drugega hudo narobe z mano in sem potem še vseeno naredila CB test, ker sem itak nameravala na pregled, no in rezultat je zdaj star že tri leta.

V drugo me je pa totalno presenetilo, ker so se mi samo prsa večala in sem bila prepričana, da je to PMS, itak sem pa vztrajno zanikala kakršno koli možno nosečnost, pa smo še vseeno dobili Julijo, in priznam, da sem zelo vesela, da jo imamo.

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?