Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: SLONČICE.....24. DAN (V) 30.8.2006 14:30:11
|
|
|
|
katis
|
Ojla Suzi, zame je danes Š dan, tak da že vidim krompir krompir kro mpir... danes sem imela ubog dan - do zajtrka nisem prišla, mi je pa uspelo ob enih pojest vsaj 1 nektarino in 1 jabolko. Madonca, moram v šoping po sadje za zajtrke Kosilo - krompir, kakršne koli, sam da je kropmir.... Večerja - verjetno se bom še malo na riž s koruzo in čebulco vrgla Sicer pa Suzi, saj se ne kregamo tam 'čez', vsaj jaz se ne. Vsak pa ima pravico do svojega mnenja... Mene pač ne moti,če nekdo potoži, da je npr.grešil. Slabše je, če greši, pa je tiho. Ker tako se skriva pred drugimi in tudi prd sabo. to je pač moje mnenje in upam, da mi neihče ne zameri, če ga pač povem Vsekakor pa v petek preklopim na novo skupino z B dnevom.... A veš kak sem vesela, da bom izpustila en V dan (super....)
|
|
RE: SLONČICE.....24. DAN (V) 31.8.2006 8:58:06
|
|
|
|
flecker1
|
včeri sm jedla za zajtk banano, spila kavico. Za kosilo pa solata od paradižnka in paprike, pa kos kruha in za večerjo tudi. Seveda sem vmes še pregrešila z miiiilkoooooo, .Danes sem vagala, ker sem pozabila vsakih 10 dni, no pokazala mi je 5 kilc manj, jupiiiiiiiiiii Danes bom imela za kosilo nadevano papriko in pire krompir, to moram pojesti, drugače bom znorela, sem namreč ful ljubiteljica nadevanih paprik, sarm, Eh odpret moram temo
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?