|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje ugodna oblačila!?
29.8.2006 20:43:56   
bajsek
Čav!

V soboto bi se rada odpravila v Italijo po jesensko kolekcijo za mojega otročka. Ali katera od vas hodi tja in kam točno (mislila sem iti v "palmanovo"). Pravijo da se tudi v Avstrijo splača jit?
Dajte mi kakšen nasvet. Ali katera kaj pozna cene (npr: bodyi za enoletnika al pa kavbojke, trenerka,..).
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje ugodna oblačila!?
29.8.2006 21:32:15   
paris
V Palmanovi že leta nisem bila, tako, da za tam ne vem. V Trstu je najbolj ugodno pri Kitajcih ali v Mirelli. Samo se mi zi, da si še prezgodnja za jesensko garderobo, po moje še ni vse izbire, saj še september ni.  ( No ja, v soboto bo že user posted image ) Mogoče je bila kakšna punca v kratkem dol, pa ti kaj več napiše!

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu bajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2006 21:41:21   
Noel
Jaz sem večkrat v Italiji, ampak v Gorici. moram rečt, da je zadnje časa kar precej drago. Splača se pogledat v Sorrelle Ramondi, Benetton, Oviesse, Original marines.

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.8.2006 6:34:43   
skuštrana
Noel, kaj mi lahko napišeš kje v Trstu je Original marines.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Noel)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.8.2006 8:20:28   
Olivija
Za Italijo ti ne morem nič svetovati, razen da je prinesla moja teta za ta male dve zelo lepe puloverje iz Rima (Oviesse).

Sva pa midva zadnjič šla v C&A in sem bila zelo zadovoljna z nakupom. Bodiji z dolgimi rokavi so bli po 3 evre, za ta veliko sem dobila 2 majčki za 5 evrov (akcija), potem pa še za našo enoletnico dve trenirkici za 8 evrov. Juliji sem potem vzela še ene kabojke za 12 evrov in ene za 8 evrov, ta dražje imajo znotraj elastiko za ožanje in Ani en bombažen pulover za 8 evrov.

V glavnem meni se je zdelo ugodno, zdaj rabimo samo še zimsko jakno pa smo pripravljeni za hladno vreme.

(odgovor članu bajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.8.2006 13:18:07   
bajsek
čao!

Hvala za nasvete! Kje pa je ta C&A, v Avstriji ne? Kje bolj natančno. Enkrat, prden sem rodila sem bila v Avstriji (h&m, Ikea, toys,..) a je to kje blizu?
lp

(odgovor članu bajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?