|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VPRAŠANJE
29.8.2006 20:39:23   
alina2
Lepo pozdravljene. Mogoče je moje vprašanje malo neumno ampak me vseen neki zanima. Učer bi mogla dobituser posted image pa je bil samo rjavkast izcedek. Potem pa do danes spet nič in danes je spet. Kaj lahko to pomeni Boli me pa trebuh tudi tko kot pr user posted image pa prsi imam občutljive.A ima katera podoben primer. Hvala že v naprej in lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VPRAŠANJE
30.8.2006 8:18:14   
tajči84_
Jaz sem imela tak primer v juniju....en dan je bil mali rjav izcedek...pol nič .... naslednji dan spet....uf sem bila štufa vsega...
No ko sem omenila to mojemu ginekologu je rekel da je to bila ena vrsta user posted image  samo preveč umirjena....zato nisem smela jemati klomifena....ampak je rekel da je to dokaj normalno da se ti kakšen krat to zgodi....baje tudi živčki vplivajo na to....

upam da sem ti kaj pomagala....

(odgovor članu alina2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.8.2006 10:54:02   
dorina
Najbolje da še malo počakaš, pa boš videla, kaj to pomeni. Lahko da se pripravlja user posted image , lahko da boš imela bolj šibko, kot ti je že rekla Tajči, lahko pa tudi da si noseča.

Meni se je že tudi zgodilo, da sem imela en dan rjavkast izcedek, drug dan nič, tretji dan pa se mi je ulilo... Sto ljudi, sto čudi.

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.9.2006 7:50:30   
tajči84_
Najbolje je da še malo počakaš.Nato pa poskusi narediti test.

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?