|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Posvojiti enega ali dva mucka?
29.8.2006 10:45:25   
Anonimen
Pozdravljene!

Odločila sem da posvojim mucko oz. dva mucotauser posted image
Se še odločam.
Sedaj me pa zanimajo vaše izkušnje z dvema muckoma v stanovanju. Predvsem me zanimajo izkušnje tistih ki imate otroke, ker je pri nas v načrtu user posted image  in se malo bojim kako bo z dvema muckama.
Vem pa kako je z enouser posted image .
Aja mucka bosta samo v stanovanju.
Hvala za odgovore!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Posvojiti enega ali dva mucka?
29.8.2006 11:10:32   
vesna.com
Isto kot z dvema pa še med sabo se igrata da jima ni dolgčas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2006 11:40:34   
dudika
Ojla!
Jaz bi na tvojem mestu vzela dva mucka, navsezadnje boš rešila še eno dušico več pred morebitnimi lastniki, ki jih ne bodo marali ali pa se jih bodo naveličali in jo navsezadnje mogoče tudi zavrgli. Mislim da jima bo pri tebi šlo lepo, poleg tega pa, kjer je prostor za enega je tudi za dva, pa še dolgčas jima ne bo. Svetujem ti pa, da ne vzameš para (mucek in mucka) razen če sta že sterilizirana (vsaj eden). Pa veliko lepih uric in veselja z malima kepicama.

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2006 11:46:03   
Anonimen
Meni so pa rekl da bolš da ne vzame dva mucka (fantkauser posted image ) k se bosta kao ravsala za teritorij. V bistvu bi najrajš dve mucki(punčkiuser posted image ).
Bodo pa v vsakem primeru sterilizirani oz. kastrirani. To se bom itak še v zavetišču pozanimala kaj je boljš.
Sem pa vidla na zavetišču Horjul tolk srčkane mucke. So bratci pa ena sestrca. Pa bi mela enga belo oranžnga pa oranžnga. Sam sta pa oba muckauser posted image .
Ma ne vem se bom še mal pozanimala.
Se mi pa kar zdi da ne bom šla sam z enim domovuser posted image .

(odgovor članu dudika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2006 13:34:18   
Shania
karin24, kar lepo Polono pokliči pa se z njo pogovori. Ona bo vedela, če lahko kakšna mucka odda skupaj oz. če ne, zakaj ne.

ZAVETIŠČE HORJUL Polona Samec s.p.
Smrečje 55, 1354 HORJUL
mail: polona@dzzz-lj.si
tel: 051 30 44 35 Polona
tel: 041 22 56 80 Ines

Pa sporoči kako sta se zmenili. Lahko jo čisto neobvezno pokličeš, pa se samo pogovoriš z njo.

lp,
Shania

Najhujši greh v odnosu do živali ni v sovraštvu, ampak v brezbrižnosti. To je bistvo človeške nehumanosti. (G.B.Shaw)

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.8.2006 13:48:17   
piščanc
mi smo imeli doma najprej dve muci in potem še enega mucka (mladička). muci (sestrici) sta se najprej lepo gledali (kakšno leto), potem pa sta odrasli in imata vsaka svoje zahteve, res prav drugačna karakterja. malo sta se grdo gledali ampak navadili ena na drugo.

Ena muca in mačkon sta žal že pokojna user posted image  (sta pa doživela lepo starost, čez 10 let), druga muca pa gre sedaj v 18 leto svojega življenja.

če imaš željo, potem raje vzemi dva mucka, se bosta tako lepo igrala. malo pa me je zmotilo samo to, da bosta skoz v stanovanju user posted image

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.8.2006 13:53:37   
Shania
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc

če imaš željo, potem raje vzemi dva mucka, se bosta tako lepo igrala. malo pa me je zmotilo samo to, da bosta skoz v stanovanju user posted image

Prosim? Hvala Bogu, da Polona mucka ne odda nekomu, ki bi ga imel zunaj!

Veš koliko muck konča pod kolesi avtomobila? Koliko jih je trpinčenih? Koliko poškodovanih? Ne razumem, ZAKAJ naj bi mucki bili spuščeni. Še bolj pa je zanimivo, da če so od malega navajeni na notranje življenje, jih zunanje tudi zanima ne, kaj šele kaj drugega. Toliko o nagonu.

Res punce, tale o prostosti mačk je popolnoma zgrešena...

lp,
Shania

Najhujši greh v odnosu do živali ni v sovraštvu, ampak v brezbrižnosti. To je bistvo človeške nehumanosti. (G.B.Shaw)

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.8.2006 13:59:17   
Anonimen
Bom poklicala ja še dns!user posted image
Sva se odločila da bova kar dva.
Pa jst tud mislim da je fajn da so mucki notr. Moja mami jo ima sicer tud zunej sam nimamo nobene prometne ceste zraven. Je pa več notr k zuni.
Mislim pa da v stanovanju muckom nič ne manjka. Prejšnji se je kar orng zabaval na mojih zavesah, pri norenju po pohištvu, posebej pa zvečer pri drnjohanju in čohanju v naročju.user posted image

(odgovor članu Shania)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.8.2006 15:12:16   
Anonimen
Evo sm se zmenila z Ines in si grem dns pogledat mucke. user posted image
Poročam!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
30.8.2006 9:43:09   
Shania
karin24, sta se s Polono kaj zmenili?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.8.2006 10:19:38   
Anonimen
Pogovarjala sem se z Ines. Sem imela namen že včeraj pogledat mucke, pa mi je sporočila da neka bruhajo in če lahko par dni počakam da vidijo kako bo z njimi. Ker iz zavetišča dajo samo zdrave muce. Tako da čakam da pokliče.
Pogovarjale smo se pa o mačji družinici kjer so belo oranžni in črni mucki.
In to taki cortki.user posted image
Doma pa že vse pripravljeno za user posted image .user posted image

(odgovor članu Shania)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
30.8.2006 15:34:34   
Anonimen
Mucki so vredu!user posted image

Danes jih grem pogledatuser posted image , in verjetno bodo šli kar z mano domovuser posted image (no dvauser posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
2.9.2006 17:53:01   
Shania
karin24, kako je zdaj? Sta pri tebi mucka ali ne?user posted image

lp,
Shania

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.9.2006 18:14:36   
Laubica
Super da si se odločila za 2 jaz sem tudi vzela 2 mačaka in smo jih prvo imeli 3 mesece samo not potem pa sta začela tudi ven hodit in ti povem TO JE ČUDOVITO imam tudi sina 7 let in to smo se nasmejali do solz kako se med sabo igrata.Na žalost imamo še samo enega ker mi je enega povozil avto zato je prav da bosta samo not .Samo nekoč ko našega Tomya ne bo več bom spet vzela 2user posted image user posted image

(odgovor članu Shania)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.9.2006 14:54:14   
Anonimen
Ja mucka sta že pri meni!
Sem jih šla v četrtek iskat. Eden je bil prve dni čist miren je sam spal, drugi je pa že od prve minute vse njegovouser posted image .
No sedaj se je tudi tamirn odloču da se mu ne da več spat.user posted image
Ja nič nista boječa, cartata se nonstop, se igrata med seboj spita pa en čez druzga.user posted image
Čist sta cukrauser posted image .
Ja zdej že dva dni "spita" pri nama v spalnici, midva pa malo manjuser posted image .
Bom se potrudla pa dala slike v album.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?