|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   3D UZ v Mariboru
29.8.2006 10:13:57   
Nogavica
Pozdravljene!

Berem različne forume tu na RR in zavidam prav vsem, ki ste bile na 3D UZ. Glede tega me zanima ena stvar - je bila katera na 3D UZ v Mariboru ali v bližini MB? Zdaj sem namreč klicala na Fontano (edini v MB, za katere vem, da delajo 3D UZ) in so mi rekli, da delajo 3D UZ samo v 22. in 34. tednu nosečnosti, pa še to, če gre za posebne primere - če je kaj narobe. Navaden, 2D UZ delajo tudi v drugih tednih.
Mi lahko katera od vas napiše, kam še lahko grem v MB ali v bližini? Ne bi namreč rada čakala na 34. teden, ker sem zdaj v 27.t in se mi zdi do takrat takooo daleč. Če mi lahko napišete kako telefonsko, bom zelo vesela.
Aja, pa še to - koliko je cena in ali posnamejo tudi filmček (na DVD ali VHS).

Najlepša hvala za odgovore user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 3D UZ v Mariboru
29.8.2006 11:18:23   
jasnika
na Ptuju je baje zelo dober ginekolog Lukman Milan in dela tudi 3d uz, pa posname ti tudi, mislim da je cena 13 tisoč

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2006 12:16:50   
Anonimen
http://www.ginekologija-lukman.si/

Jaz bom tudi k njemu sla...

(odgovor članu jasnika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2006 15:49:33   
martinuška
Jaz sem šla k dr. Lukmanu, ko sem bila v 24. tednu. Sem bila zelo zadovoljna. Na njegovi spletni strani imaš podatke, kam pokličeš in te naročijo. Prineseš USB ključek, kamor ti posname fotografije, dobila pa sem gor še en video posnetek. Definitivno vredno. user posted image  Stane pa, kolikor se spomnim, 13.000 tolarjev.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2006 16:43:40   
Anonimen
http://www.ginekologija-lukman.si/

Ja, to je naslov, kjer dobiš vse potrebne podatke in je najbližje MB-ju.
Jaz sem bila pri njemu v 19 tednu user posted image (ko sem ga klicala je rekel, da je takrat najboljše ampak, da je tudi v kasnejših tednih že dobil lepe slikice).
Na CD "zapeče" kar precej slik, pa še kratki filmček, sicer iz 2D, kjer se vidi le
utrip srčka! Cena pa je 13.000,00 - ampak je vredno!user posted image

No, sedaj pa ga bomo počasi videkli v živouser posted image , smo že v 40.tuser posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
30.8.2006 9:17:47   
severnica77
Prav v Mariboru pa ni nikogar, ki bi delal samoplačniški 3D UZ? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.8.2006 11:22:41   
jasnika
ne žal naš preljubi mb ne premore tega

samo glede vseh priporočil in pohval ki jih ima dr lukman se baje ful splača tja it

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.9.2006 11:49:10   
Sona
Pravkar sem se vrnila z  3D UZ pri dr. Lukmanu iz Ptuja in ti ga toplo priporočam. Sem v 30. tednu, pa me je vseeno sprejel na 3D, čeprav je user posted image že malo prevelika, da bi lahko cel obrazek spravili na slikco. Se pa zelo potrudi in ti tudi razloži, kaj gledaš in kaj to pomeni. Trajalo je nekje 40 min (kar je do sedaj bil tudi moj najdaljši UZ). Pa še ena prednost, ne čakaš nič, ampak je točen glede na naročeno uro pregleda (mogoče minutka razlike user posted image ). Je pa omenil, da delajo tri ambulatne v Sloveniji 3D, tako da mislim, da je najbližji MB.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.9.2006 13:36:41   
malecka_mateja
ja punce mam v mb nekaoga ki dela 3d UZ in to je dr.Pelkič!jaz vem da ga ona dela sem bila pri njej na NS!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Sona)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.9.2006 20:25:29   
jasnika
tud jaz sem bila pr pelkičevi na nuhalni in to kaj ma ona NI 3d uz, dajte si pogledat na netu kako zgleda posnetek oz slika iz 3d uz  ker pelkičeva zagotovo tega nima, men je rekla da ga ma, ampak to ni to

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.9.2006 21:33:04   
Eca
Hej!

Jaz sem bila februarja 2005 na 3d UZ v Slovenj Gradcu pri Štorklji, ker menda še takrat niso tega izvajali kje bližje. Sicer mi ni žal da sem šla, vendar zadovoljna pa tudi ravno nisem bila. Cene se ne spomnim več, imela sem ključek in so mi posneli fotke in filmčke. Pregled je trajal cca 1 uro. Slike se ne morejo primerjat s temi, ki sem si jih ravnokar ogledala pri dr. Lukmanu.

Zanima me, tiste ki ste bile, če so vaše fotke in filmi tudi tako izgledali, kot so na tej spletni strani? Namreč te so kar tehnično obdelane in tiste, ki jih imam jaz niso ravno tako jasne in lepe. Že takrat sem imela občutek, da se ta g. še uči, za neko tehnično obdelavo teh fotk pa nima prakse. No, moje mnenje.
Ker sem sedaj noseča drugič, si želim pogledat 3d pri dr. Lukmanu, ki ste ga pohvalile, zato me res zanima kakšne so te fotke.

Hvala in lp,

Eca

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.9.2006 12:56:12   
Nogavica
Pozdravljene!
Hvala za odgovore - sem bila v soboto pri dr.Lukmanu in sem zelo zadovoljna.
Tako kot je napisala Sona; nič čakanja, tudi jaz sem v 30. tednu, pa se je potrudil narediti nekaj zelo lepih posnetkov, čeprav nas je user posted image  malo jezila in si zakrivala obrazek, pregled je trajal kakih 45min in res je vse razložil in pokazal, čisto drugače kot na "naših rednih" UZ.
Sem nekaj posnetkov dodala v svoj album, če katero zanima.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.9.2006 20:56:22   
Anonimen
Res lepe slikce user posted image ... 

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
12.9.2006 12:54:29   
Sona
Ne vem, kakšne 3D slikce user posted image si dobila v Slovenj Gradcu, te pri dr. Lukmanu so jasno razvidne. Ker sem bila že v 30. tednu, je user posted image malo prevelika, da bi se jo videlo celo. Smo pa uspeli dobiti posnetek, kako je zazehala.user posted image  Na žalost pa je tudi nam nagajala rokica pred obrazom, vendar se je potrudil in naredil kar nekaj lepih slikic.  Je pa res, da to niso navadne slikice, tako da je potrebno upoštevati tehnologijo ultrazvoka. Mi smo zelo navdušeni in mi ni žal ne časa in ne denarja.user posted image  

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.9.2006 13:26:15   
malecka_mateja
in koliko stane 3D uz pri dr.Lukmanu?na ptuju?in kje na ptuju je to?kdaj pa je najboljše it v katerem tednu?

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Sona)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.9.2006 14:24:06   
Nogavica
Pregled stane 13.000 SIT s posnetki vred. Traja okoli 45 minut. Kje na Ptuju in ostale podrobnosti pa si lahko pogledaš na njegovi spletni strani, kjer je tudi zemljevid. Link je naveden malo više.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?