|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj je to?
29.8.2006 9:16:54   
dorina
Tako sem žalostna user posted image , ker res ne vem, kaj se dogaja z mano.
user posted image bi morala dobiti 24., pa sem že 21. opazila rjavi izcedek, tako da sem bila prepričana, da je to to in da se bo okrepil v pravo menstr. Ampak ni bilo tako. Naslednji dan je izginil. Naredim test (FS)- negativen. Ker še nekaj dni ni bilo nič, sem pomislila, da je šlo za vgnezditveno krvavitev. In čakam do nedelje (27.), da ponovim test (tokrat BC mini). Pojavi se komaj vidna črtica, ampak že v predpisanih 3-5 minutah. Moje upanje na user posted image je naraščalo. Včeraj zjutraj pa spet dobim rjavkast izcedek, ki v nekaj urah izgine. Danes zjutraj test ponovim in spet tako bleda črtica kot pred dvema dnevoma. Meni se to ne zdi normalno, ker če bi bila noseča, bi morala biti črtica na istovrstnem testu močnejša, ane? PROSIM, povejte mi tiste, ki ste uporabljale ta test (BC mini), a se tudi, ko je rezultat neg., pojavi rahla črtica, komaj vidna? Ker jaz res več ne vem, kaj naj storim. Če to ni nosečnost, potem se mi je ciklus čisto pomešal... Je pa res, da se trenutno kar dost živciram zarad tašče in bi to lahko vplivalo... Ampak ovulacijo sem menda imela, ker me že par dni bolijo prsa (a je to znak O?).
Se opravičujem, ker pišem tako zmedeno, ampak prav tako se zdaj počutim. NIČ MI NI JASNO!!!user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj je to?
29.8.2006 10:00:28   
Luni
Si, si, srečka user posted image  srečka!

Čestitke!

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2006 10:05:55   
Anonimen
Ko sm jst delala BC mini in je bil negativen ni bla druga črtica sploh nič vidna tud če sm jo prot nevemkakšni svetlobi obračala.

Tko da če je rahla črtica vidna, mislim da ti lahko kar čestitam in zaželim čim lepšo nosečnost!user posted image

(odgovor članu dorina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2006 11:05:26   
sarica3
jaz mislim, če test pokaže črtico pa ni važno kakšno( rahlo vidno ali zelo vidno ) je to znak za nosečnost.
glede bolečih dojk pa mislim da to ni znak za O, ker mene vedno teden dni pred M bolijo dojke in potem se ulije.
ampak vse je možno, sto ljudi sto čudi.
upam da boš kmalu vedela kaj se dogaja s tabo, jaz mislim da vama je uspelo, ponovi test še čez kakšen dan.
vso srečo

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2006 16:18:51   
Anonimen
Noseča si, kaj pa drugega.Pa naj bo črtica še tako slabo vidna, le to, da sploh je vidna pomeni, da si noseča.Verjetno je še bolj malo hormona prisotnega ali pa ga nisi delala z jutranjim urinom, čeprav to ni pogoj.
Jaz sem delala Baby mini popoldan in je rablo več kot 10 min da se je kaj videlo, pa sem bila user posted image .
Ti pa res svetujem, da se čim prej javiš h G, da te pregleda zaradi krvavitev!

(odgovor članu dorina)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.8.2006 17:50:17   
tinaaja
Zrtvuj denar za CB! In ko bo  +, poklici G.. Naceloma je pa tko, da pri rjavih izcedkih tezko spremnis tisto, kar se je namenjeno zgoditi, vseeno pa je bolje, da te pregleda G in morda predpise kaksno podporo nosecnosti.
Zdaj pa sibaj v lekarno user posted image  Pa javi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.8.2006 18:32:00   
ANA_P
po mojem si tudiuser posted image

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.8.2006 10:39:59   
dorina
Danes zjutraj ponovno naredim test, pokažeta se user posted image - tokrat enako močni...
Ampak še preden sem se uspela navaditi na to veselo novico, se mi ulije user posted image !!!

Očitno je šlo kaj narobe, na kar so me že cel teden opozarjali rjavi izcedki.
Žalostna sem user posted image , po drugi strani pa je bolje, da če se je že moralo zgoditi, se je zgodilo tako kmalu.
Naslednjič pa bom počakala vsaj teden dni po izostali menstr., preden bom delala test, ker bi mi bilo lažja, če sploh ne bi vedela, da sem bila noseča. user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.8.2006 11:16:07   
Anonimen
user posted image
Mi je tko hudo zate!

Sam pejd k ginekologu!
K moja kolegica je tud mela prvi mesec nosečnosti menstruacijo, drug mesec pa rjav izcedek in je šele po 2,5 mesecih pogruntala da je user posted image .
No zdej ma enga cartka doma že mesec in poluser posted image

(odgovor članu dorina)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
30.8.2006 11:21:01   
sarica3
vseno pojdi do G in povej kaj se ti je zgodilo.
če si bila noseča je možno da se samo ne ščisti dovolj, lahko pride do sepse.
moje mnenje

lahko pa da si še vedno noseča in dobiš tablete za obdržitev ploda.

srečno

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.8.2006 11:55:15   
Anonimen
Joj, zelo mislim nate in vem, da mora biti bolečina velika, sploh ko že čutiš največjo srečo. Mislim nate in tudi jaz sem mnenja, da je mogoče res boljše če greš še k G.

(odgovor članu sarica3)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
30.8.2006 13:16:04   
Anonimen
Tudi jaz mislim da si vseeno noseča. Saj če si opazilauser posted image  pol ni dvoma, hormoni ne lažejo. Je pa moja sestra kljub menstruaciji bila noseča tako da ne obupaj. Pojdi h ginekoliginji.
Pa drži se!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?