|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj povedat za poroko
27.8.2006 23:54:11   
Anonimen
Kdaj in kako ste povedale ostalim, da se nameravate poročiti - koliko časa pred poroko?
Komu najprej - prijateljici - staršem - ali komu drugemu - npr. priči? Kaj pa uradno - tako večini - da ni bila več skrivnost?
In imate za pričo sorodnika ali prijatelje?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj povedat za poroko
28.8.2006 8:20:06   
mika
Poroke midva nisva 'skrivala'. najprej sva povedala staršem, takoj za tem prijateljem, ko sva pa povedala babicam, pa je še zvedelo ostalo sorodstvouser posted image . Vabila sva nosila osebno. začela sva dva meseca prej, nekateri so pa dobili pred poroko.
Meni je priča moja sestrična, možu pa njegova.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.8.2006 8:49:04   
Anonimen
Še nisem poročena, zato ti ne morem iz izkušenj odgovoriti na prvo vprašanje, tudi na drugo in tretje ne, odgovorim pa ti lahko na zadnje in sicer ti napišem svoje mnenje. Jaz ne vem, zakaj bi si človek moral izbrati poročno pričo v glavnem med brati in sestrami user posted image . Vsaj tako je pri večini, ki jih poznam. S poroko ti postaneš nekako "velik", samostojen in odrasel in se osamosvojiš od svoje matične družine in si ustvariš novo. Torej živiš življenje, ki ni zgolj "stara" družina, starši, bratje in sestre. Kljub temu, da imam brata ali sestro in se imamo radi, bi si izbrala najboljšo prijateljico in to iz časa, ko sva se s partnerjem spoznala in se še vedno družimo. Prav tako bi si partner izbral najboljšega prijatelja iz časa, ko sva se spoznala in se še vedno družimo. Če pa se s tema dvema ne bi več družili, bi si pa sigurno izbrala koga drugega od prijateljev, nikakor pa ne brata ali sestro. Družina  ima itak svojo in pomembno funkcijo že sama po sebi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.8.2006 8:54:37   
Anonimen
no midva tut nisva poroke skrivala. sva se clo zaročila in vsem razbobnala in povedala da se čez en let poročiva. vabila sva poslala ene 2 meseca pred poroko se mi zdi..oz nisva jih poslala sva jih osebno raznosila. in ja meni je bil brat priča, njemu sestra, pa tut js sem bla svojmu bratu priča in to se mi zdi čist kul. bi bla kr mal užaljena če ne bi on izbral mene recimo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.8.2006 9:12:39   
Jančika_
Midva sva takoj povedala najboljšim prijateljem, doma sva pa nekaj časa skrivala odlločitev, ker sva bila še mlada in skupaj komaj dobre tri mesece, ko sva se odločila za poroko. Tako da sva staršem povedala pet mesecev pred poroko, takrat sva tudi razbobnala novico, vabila pa sva poslala kaka dva meseca prej. Priča mi je bil brat.

Danes pa imava 7. obletnico porokeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.8.2006 9:27:48   
LARIKA
Midva sva povedala 1 leto pred poroko. Najprej staršem, potem izbranim pričam, sorodnikom, prijateljem,.... nisva skrivala da se bova poročila,čeprav se je večini zdelo prekmalu, da sva še premlada,...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.8.2006 9:54:22   
Beti S
Ojla, midva sva se dogovorila za datum in uro, staršem pa sva povedala točno 2 meseca prej. Moževa mama je zelo panična in bi bila panična tudi če bi ji povedali eno leto prej. Po mojem pa je za priprave dovolj časa. Če poveš veliko prej se vse zelo vleče.
To je pa prakticirala tudi moja teta, ko je videla da je dovolj časa in se je tudi vse dobro izteklo.

Lp Beti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.8.2006 13:48:34   
koala

IZVIRNO SPOROČILO: Beti S

Ojla, midva sva se dogovorila za datum in uro, staršem pa sva povedala točno 2 meseca prej. Moževa mama je zelo panična in bi bila panična tudi če bi ji povedali eno leto prej. Po mojem pa je za priprave dovolj časa. Če poveš veliko prej se vse zelo vleče.
To je pa prakticirala tudi moja teta, ko je videla da je dovolj časa in se je tudi vse dobro izteklo.

Se lahko podpišem, le da je panik moja mama. Sva vse uredila, povedala pa sva 2 meseca pred poroko, pa še takrat se mi je skoraj zmešalo, ko se je začelo, ja tega pa res moraš povabit, pa onega tudi,....
V glavnem, poračila sva se v ozkm družinskem krogu, ostali sorodniki so izvedeli po poroki, ko sva jih povabila na poporočni piknik.

Aja, meni je bila priča moja najboljša prijatelljica, možu pa njegov najboljši prijatelj.

Jančika in Joe Iskrene čestitke!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.8.2006 13:57:46   
Alina_alin
Midva sva najprej povedala staršem. Nato pa ostalim. Itak se je hitro potem razvedlo tudi med ostalimi. Sem pa povedala najprej eni svoji prijateljici, ki je morala molčat.

Imava pa točno danes obletnico - 2 leto!
Jančika, čestitam tudi tebi za obletnico.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.8.2006 14:02:13   
barbara b
Najprej sem povedala sosedi, ki je tudi moja prijateljica in priča. Potem pa še staršem 1 mesec prej. Poroka je bila v ožjem družinskem krogu. Je pa res, da ni nihče verjel, da resno misliva, ker sva bila že 7 let skupaj. Aja, poročila sva se zato, ker sem bila noseča user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , 1 mesec pred porodom.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Podpis izvida
MilaJ

Ali vas moti,,da zaposleni na ljubljanski ginekološki urgenci v novi porodišnici ne nosijo bedže z imenom?

ne (27%)

da (42%)

nisem opazil(a), ali jih imajo, ali pa ne (30%)

Število vseh glasov: 191

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!