Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pekoča bolečina v trebuhu 27.8.2006 21:29:10
|
|
|
|
tulip
|
Nisem imela take izkušnje, vendar mislim, da je tam kjer te peče že želodec in da je kaj v zvezi s tem, mogoče zgaga ali kaj podobnega?
|
|
|
|
RE: Pekoča bolečina v trebuhu 27.8.2006 21:31:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa vem. Mozno. Tista tipicna zgaga (kar jaz razumem pod tem) je po moje nekje bolj v grlu. To sem tudi imela - kaksen teden, dva nazaj - pa je minilo. Zaenkrat...
|
|
|
|
RE: Pekoča bolečina v trebuhu 27.8.2006 21:32:40
|
|
|
|
GATA
|
Otrok raste, se obrača - notri pa tud ni nevem kva placa . Zgleda da pritiska kam.
|
|
|
|
RE: Pekoča bolečina v trebuhu 27.8.2006 21:35:51
|
|
|
|
tulip
|
Hmm, potem pa ne vem kaj naj rečem, pa pokliči jutri ginekologinjo, kaj ona pravi,da boš bolj pomirjena. To je tudi najbolj pomembno, a ne, da se mamice dobro počutimo!
|
|
|
|
RE: Pekoča bolečina v trebuhu 27.8.2006 22:33:42
|
|
|
|
nina166
|
Jaz sem pila radensko z mehurčki in mi je pomagalo. Kadar me je začelo pečt, sem spila mal radenske in je bilo takoj boljše. Me je pa tudi kar zelo peklo in čisto do poroda. Poskusi mogoče bo tudi tebi to pomagalo. čao
|
|
RE: Pekoča bolečina v trebuhu 27.8.2006 23:04:11
|
|
|
|
majas
|
Ali pa poskusi z Donatom...meni dosti bolj pomaga od radenske pa še magnezij vsebuje
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?