|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomagajte mi prosim
27.8.2006 18:47:51   
Anonimen
alo. nekaj me zanima pa vas prosim za pomoč. S fantom si zelo želiva imet dojenčka, stara sem 19 let. Jeseni imam za naredit še zadnji letnik, potem imam pa odprte možnosti za nadaljnje šolanje; se pravi fakulteta. Sedaj me pa zanima kaj bi naredili na mojem mestu vi? Rada bi se šolala in imela dojenčka, vendar mislim, da zaradi učenja pa kolikor vem se mora dojenčka dojit, nebi mogla bit v šoli in doma. Kaj lahko oče vzame porodniško, samo on ga ne more dojit, kaj obstaja kak zakon za šolajoče se nosečnice oz. mamice, a finančno, da država kaj zdraven??? hvala vam lepa za mnenja in odgovore...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomagajte mi prosim
27.8.2006 18:54:14   
lu155
vem kako je hudo če bi rad imev otroka v takih letih...
ampak...ti ga odsvtetujem!končaj šolo si poišč službo..in potem delaj plane dalje!
samo predlagam..ti!
ko boš stara enih 23..let....boš že malo dorastla in postala že malo izkušena ženska!to je moj predlog ampak odloči se sama!user posted image

trinika&tomaž sončka moja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.8.2006 18:54:48   
Anonimen
V času nosečnosti imaš določene privilegije glede pouka, ko pa rodiš, dobiš status mamice.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.8.2006 19:06:26   
Anonimen
Odločitev bo vedno vajina. Skupi se pogovorita s partnerjem, da ne bo potem kasnej kakih nesoglasij in razhajanj. Te bonitete, ki ti jih država da, so kapljica v morje. Zavedati se moraš, da je to velika preizkušnja, v kateri bo zmeri nekdo trpel. Tu je šola, tu je partner, tuje otrok in tu si tudi ti. Vse se da če se hoče, ampak sanjsko ti sigurno ne bo. Velik bo vlaganja, odrekanja, kreganja, žalosti, smeha radosti, vsega. So plusi in minus. Mogoče bi bilo vseno dobro, da počakaš eno leto, vidiš kaj od tebe zahteva faks, kako življenje, koliko vlaganja itd. in potem se lahko odločiš za user posted image . Nikoli v tvojih letih ni prepozno,  je pa lahko prezgodaj. Želja je velika, ampak želje lahko krotimo, ko pa pa si enkrat v tem, pa več ne moreš iz tega. Moje mnenje, ti pa kot sem na začetku rekla, odločitev je vajina.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   pomagajte mi prosim
27.8.2006 19:07:57   
Anonimen
prej sem pozabila dopisat, da bi ga imela potem kokončam srednjo šolo, in ko bi ga donosila bi imela nekje 21 let, a tudi na fax u so ugodnosti??? zakaj pa praviš da ti ze ves kako je imet mlad otroka?? hvala za mnenja in odgovore se enkrat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.8.2006 19:12:53   
Marogica
Kakšne so ugodnosti za študentke, ne vem. Mislim, da si vseeno še premlada, da bi imela otroka. Raje uživaj življenje in se ga naužij. Vprašaj petro.horzi, je pred dobrim letom to spreševala, določene smo ji odsvetovale, sedaj pa se ločuje. Stara je pa bila takra tako kot ti, če se ne motim.

Dobro razmisli. V dobro sebe, partnerja in otroka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.8.2006 19:13:48   
Anonimen
prej sem pozabila dopisat, da bi ga imela potem kokončam srednjo šolo, in ko bi ga donosila bi imela nekje 21 let, a tudi na fax u so ugodnosti??? zakaj pa praviš da ti ze ves kako je imet mlad otroka?? hvala za mnenja in odgovore se enkrat [/quote

No, tu si pa lepo nakazala, da enostavno sama ne veš kaj bi rada!!!
Dorasti !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.8.2006 19:16:48   
Anonimen
ja tudi na faksu so ugodnosti, sam se ne zanašaj na njih ker so bore male. So pa. Moje sošolke, ki so bile noseče, so se skoz pritoževala in jim je bilo vidno težko. To govorim za pri letnik faksa. Tiste, ki so zanosile kasneje jim je bilo lažje in se je še celo izkazalo kot neki najboljšega, kar se ti na faksu lahk zgodi. Zato sem ti tudi rekla, da počaki na prvi letnik faksa. V prvem moraš zagrebst, imaš velik izpitov, velik predavanj, obveznih vaj.... Ko vse to spoznaš kako deluje na faksu politika, ko ugotoviš kak princip učenja ti najbolj leži, ktere predavatelje in predmete lahk izpustiš, skratka ko poznaš faks, pol lahko imaš otroka in hkrati veselje. Prej po sošolkinih besedah pa je bolj pekel. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.8.2006 19:33:16   
Anonimen
tudi jaz sem si želela otroka pri 20.. pa moj ni bil za to.. sedaj sem zaključila faks, stara sem 22 in bova začela delati na user posted image .. js sm si res ful želela bebico, sam pač ni šlo

rekla ti bom pa tkole.. probi it na faks, delaj faks ene 6 mesecev ali eno leto, boš vidla kako bo z izpitom, potem pa če misliš da bi šlo..-zakaj pa ne.. ampak jaz se zdajle učim za en izpit že en mesec od jutra do večera (pa ne da bi bla tok butasta.. ampak snovi je veliko, pa vaje...). no, in trenutno si ne predstavljam user posted image .. vem pa, da takoj ko bo ta izpit za mano, si bom spet ful želela..

hočem ti povedat, da jaz vem, da se ne bi mogla it učit, če bi vedla, da lahk uzamem user posted image  in greva mal na sprehod pa tko.. kdo bi se pa učil?!?!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.8.2006 19:45:37   
zorica

Mene pa zanima, zakaj se toliko zanimaš za raznorazne ugodnosti - kot da bi hotela otroka izkoristiti za le-te.Moje opažanje.

Če si tako zelo želiš imeti otroka raje razmišljaj, kaj bi mu pri teh letih lahko nudila, kot pa kake ugodnosti boš TI imela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.8.2006 20:01:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zorica

Mene pa zanima, zakaj se toliko zanimaš za raznorazne ugodnosti - kot da bi hotela otroka izkoristiti za le-te.Moje opažanje.

Če si tako zelo želiš imeti otroka raje razmišljaj, kaj bi mu pri teh letih lahko nudila, kot pa kake ugodnosti boš TI imela.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zorica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.8.2006 20:26:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nati

IZVIRNO SPOROČILO: zorica

user posted image user posted image user posted image

se pridružujem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   pomagajte mi prosim
27.8.2006 20:58:01   
Anonimen
zanimajo me ugodnosti zarad tega da bi vidla ce bi se mi splacalu met otroka med solanje ce bi sfolgala, financne ugodnosti pa zaradi tega ker je moj srcek zaposlen jas pa nimam dohodkov

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
27.8.2006 21:03:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

zanimajo me ugodnosti zarad tega da bi vidla ce bi se mi splacalu met otroka med solanje ce bi sfolgala, financne ugodnosti pa zaradi tega ker je moj srcek zaposlen jas pa nimam dohodkov

In kakšno pamet ima tvoj user posted image , koliko časa sta skupaj, kje živita, kakšno družinsko razmerje imata?
Mislim, da določenih stvari sploh nimata razčiščenih in da je to vse skupaj samo tvoja želja, ker si noben fant ne želiuser posted image , če je njegova punca še v šoli in nimata osnovnih življenjskih stvari "pošlihtanih". Vsaj jaz nobenega takega frajerja ne poznam!
Karkoli se boš ali bosta odločila, pa ti želim vse naj naj!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
27.8.2006 21:09:29   
*Uršula*
Jaz ti lahko povem samo mojo izkušnjo. Stara sem 25 let in lani sem se odločila za vpis na izredni študij, istočasno pa sva se z možem odločila za otroka. Oba sva bila prepričana da midva bova pa to že zmogla ker sva si otroka tako močno želela. No, zanosila sem 1 mesec po pričetku predavanja in lahko ti povem da sem komaj zvozila vse izpite. Rodila sem 3 tedne nazaj pa me že skrbi kako bo oktobra- pa imam 3 varuške non stop na razpolago. Tako, da jaz bi na tvojem mestu počakala, da si uredita življenje, redno službo, šolo,..Odločitev je pa samo in izključno vajina.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.8.2006 21:44:30   
damjanai
Ko to berem enostavno nimam  besed... jst  sem  imela  sina  pri 29-tih letih , ko sem imela  kao zagotovljeno sluzbo  za nedoločen čas ...priznam  , da me je  mikalo , da  bi  imela  še  kr enga malčka  zadaj ... pa sem se  vrnila  iz porodniške v službo  za polnih 8 ur ... in lej presenecenje   dobila sem knjigo ...če pomislim da  bi  imela zdej  doma  dva  malčka  jst pa brez  službe... hmmm ... ne  vem kako  bi bilo ..
Zato  ti svetujem da si prej urediš  življenje pol pa  razmišljaš  pa o user posted image . Tko  kot pravjo prvo štalca pol pa...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.8.2006 22:59:46   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Piškica, bejž se učit pa nehaj mislit na otroka.
Vsaj zdaj še ne. Ko pa bo diploma v žepu, pa je druga pesem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   pomagajte mi prosim
27.8.2006 23:12:08   
Anonimen
za nati!!
mal sm cekirala kaj si mi napisala, pa sj po eni strani ams prov, itq da si ga js full zelim. pa moj user posted image  si ga tut zeli, ja zivela bi pr njemu, on ma v redu razmisjanje, skupej sva pa 2 mesca pa pol... pa se full smesn zdi, ampak je res, da se vidva v prihodnosti skupej z otročkom... k js bi bla rada mlada mamica. kr cist po pravic se mi ne da vec v solo hodet, tok da z dvema izobrazbama bi pa ze loh nasla sluzbo. al kaj?
tvoja pa miskina mnenja so za premislt pa se od nekaterih... eni pa kr nek pisete kaka diploma, kaj bom mela pr 30 otroka, al pol za 40 rojstni dan, k bo ze prepoznu? pa nevem zakaj bi mogla zatu dorastet? pa nati se nek nebi rada otroka izkoriscala, zarad nwm kaj ze. piš... bom z veseljem prebrala...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
27.8.2006 23:14:37   
Marogica
.....2,5 meseca sta skupaj, pa.....user posted image

Oprosti, ti jih pa res sekaš...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.8.2006 23:17:53   
Anonimen
Sem vesela, da malo drugače gledaš kot pa na začetku, veš, sej majo punce po eni strani prav, diploma pa to, ni pa nujno, če nisi "butnglavc".Glede tvoje odločitve ne bo nobena vplivala, je pa res, da je dobro, da malo prebereš izkušnje glede tega.Srečno!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
27.8.2006 23:20:08   
Jacqueline
Čez par let boš še vedno mlada mamica. Če ti ni za v šolo hodit pol pač idi delat (da boš videla kaj je služit svoj kruh) in bosta čez par let videla če sta še vedno na isti valovni dolžini, pa še finančno bo otrok preskrbljen. Ne pa nekaj na vrat na nos, saj po dveh mesecih lahko imata skupne želje, ampak to vama ne garantira skupne prihodnosti.

Lp,
Jackie

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?