tina104
|
Nalin, podobne skrbi in dvomi obdajajo mene, s tem, da se pri meni zdi situacija še bolj kritična, vsaj v nekaterih pogledih. Naš je gosto hrano 1. dobil pri 5,5 mesecih, da je 1 celoten obrok nadomestil z GH, je traaaaajalo - do 8. mesecev, še nekaj čez. Zdaj ponavadi poje tri goste obroke dnevno, s tem, da se še vedno hoče nonstop dojit, če sva sama, pa sploh. Dojiva se še kakih 7x dnevno, od tega 2-3x ponoči. V vrtec se že uvaja - naš vrtec ima taki sistem, da ga zdaj ta teden vozimo tja po kaki dve uri, nič ne je tam, potem naslednji teden starši več ne smejo bit poleg. Ker pa jaz že v petek začnem delat, tako ali tako ne bom več zraven in bo cel dan sam. Bomo sicer poskušali uredit, da bo vseeno čim manj ur tam. V glavnem, zdaj ga je dva dni ati imel skoraj celo dopoldne in noben dan ni nič sitnaril, celo zelooooo dobre volje je bil. Ko pa me je videl, je seveda takoj hotel zizo. Naj povem, da drugače prej nikoli ni od atija jedel več goste hrane, verjetno, ker je videl, da sem v bližini in pričakoval zizo. Zdaj ta dva dni je super jedel, upam, da bo tako v naprej. Držim nam pesti. Upam, da res ne bo prehudo. Meni je še najbolj grozno to, ker ne zna zaspat drugače kot na zizi.