Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ko varuška odpove zadnji trenutek.... 28.8.2006 12:02:07
|
|
|
|
alijana
|
Zdravo. Ne morem verjet,ampak tudi jaz sem imela isto smolo. Tudi jaz sem nameravala dati v varstvo svojo (danes 9m) , in sem tudi jaz dobila v petek odpoved. Tašča si je namreč premislila. Tako tukaj je še ena , ki išče dobro varuško v Mb. Someone veliko sreče pri iskanju. Upam, da nama obema uspe čim prej najti zanesljivo varuško. Lp, Alijana.
|
|
|
|
RE: Ko varuška odpove zadnji trenutek.... 28.8.2006 14:28:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Tašča ti je odpovedala Ojoj. Upam, da ne iščeš tako nujno kot jaz. Ja, res je težko v zadnjem trenutku. Začela sem iskat maja in sem bila prepričana, da z varstvom ne bo težav. Zdaj pa to. V štirih dneh zelo težko sploh najdeš varstvo, kaj šele takšno, kot si ga zamisliš. Vsaka pomoč je še vedno dobrodošla.
|
|
|
|
RE: Ko varuška odpove zadnji trenutek.... 28.8.2006 20:11:36
|
|
|
|
bobek05
|
someone, alijana res grozno... ne morem verjet, kako ti lahko nekdo naredi nekaj takega. Alijana predvsem tebi - TAŠČA! (da bi jo koklja brcnila ). Žal vama ne morem pomagat. Moj sin gre s 1.9. v vrtec, tako da se s problemom varuške nisem ubadala... Upam, da res najdeta (KVALITETNO!) varstvo v tako kratkem času.
|
|
RE: Ko varuška odpove zadnji trenutek.... 28.8.2006 21:40:46
|
|
|
|
sandratjasa
|
Poglejta še tole s sosednjega foruma (bom prepisala - je pa na med.over.net ) Moje ime jeVida, varujem otroke na domu že 15 leto. telefon 041 894 992
|
|
|
|
RE: Ko varuška odpove zadnji trenutek.... 29.8.2006 19:38:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala, Bobek in sandratjaša. "poznam" obe varuški, preko oglasov seveda. Vendar se še nisem odločila, če je to tisto pravo. Največji - pri obeh je lokacija. Imam nagledano eno drugo, upam, da bo šlo skozi
|
|
|
|
RE: Ko varuška odpove zadnji trenutek.... 29.8.2006 20:06:45
|
|
|
|
tažana
|
poizkusita na pedagoški fakulteti dobiti kakšno absulventko?
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?