|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko varuška odpove zadnji trenutek....
27.8.2006 11:16:03   
Anonimen
Varuška mi je danes sporočila, da s 1.9. ne bo mogla čuvati mojega user posted image .
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zato NUJNO iščem varstvo v MB, najraje na območju Studenc, Poljan, Tabora, Radvanja. Na mojem ali vašem domu, vsaj za 2 meseca, predvidoma od 7.30 - 14.00.

Otrok je star dobrih 9 mesecev.

Prosim tudi za priporočila.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ko varuška odpove zadnji trenutek....
28.8.2006 12:02:07   
alijana
Zdravo. Ne morem verjet,ampak tudi jaz sem imela isto smolo. Tudi jaz sem nameravala dati v varstvo svojo (danes 9m) user posted image  , in sem tudi jaz dobila v petek odpoved. Tašča si je namreč premislila. Tako tukaj je še ena user posted image user posted image , ki išče dobro varuško v Mb. Someone veliko sreče pri iskanju. Upam, da nama obema uspe čim prej najti zanesljivo varuško. Lp, Alijana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.8.2006 14:28:35   
Anonimen
Tašča ti je odpovedalauser posted image  Ojoj. Upam, da ne iščeš tako nujno kot jaz.

Ja, res je težko v zadnjem trenutku. Začela sem iskat maja in sem bila prepričana, da z varstvom ne bo težav. Zdaj pa to. V štirih dneh zelo težko sploh najdeš varstvo, kaj šele takšno, kot si ga zamisliš.

Vsaka pomoč je še vedno dobrodošla.

(odgovor članu alijana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.8.2006 20:11:36   
bobek05
someone, alijana

res grozno... user posted image  ne morem verjet, kako ti lahko nekdo naredi nekaj takega. Alijana predvsem tebi - TAŠČA! (da bi jo koklja brcnila user posted image ).

Žal vama ne morem pomagat. Moj sin gre s 1.9. v vrtec, tako da se s problemom varuške nisem ubadala... Upam, da res najdeta (KVALITETNO!) varstvo v tako kratkem času.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.8.2006 20:21:22   
bobek05
Kaj pa tole?

http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=9636 

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.8.2006 20:24:27   
bobek05
Ali pa tole..

http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=9426 

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.8.2006 21:40:46   
sandratjasa
Poglejta še tole s sosednjega foruma (bom prepisala - je pa na med.over.net )

Moje ime jeVida, varujem otroke na domu že 15 leto.
telefon 041 894 992

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.8.2006 19:38:22   
Anonimen
Hvala, Bobek in sandratjaša. "poznam" obe varuški, preko oglasov seveda. Vendar se še nisem odločila, če je to tisto pravo. Največji - pri obeh je lokacija.  Imam nagledano eno drugo, upam, da bo šlo skozi user posted image

(odgovor članu sandratjasa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.8.2006 20:06:45   
tažana
poizkusita na pedagoški fakulteti dobiti kakšno absulventko?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.8.2006 13:12:50   
tenta dreja
Pozdravljeni!!!

Sem mamica 4 otrok in že 6 let pazim otroke kot varuška. Stanujem v okolici Maribora (Razvanje).

Za vse dodatne informacije me lahko pokličete na tel. št. 041/ 591-983 ali mi pišete na e-mail: tenta_dreja@hotmail.com

Lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?