Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2006 15:22:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdaj naj bi dobila M??????? 25.8.2006 15:38:34
|
|
|
|
daria78
|
Ljuba duša, kako naj me vemo???? Če si imela nezaščiten spolni odnos je možno da si noseča, sicer pa M lahko zamuja iz več različnih vzrokov. Ne otežuj si življenja brez potrebe in pojdi kupit CB.
|
|
|
|
RE: Kdaj naj bi dobila M??????? 25.8.2006 19:56:05
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Mislim, da bo CB dobra rešitev.
|
|
|
|
RE: Kdaj naj bi dobila M??????? 27.8.2006 0:48:26
|
|
|
|
Ursi2
|
Punce, saj vem, da je test najboljša rešitev! Samo če delaš na tem že 4 leta, imaš razočaranj že počasi dovolj, tako pa vsaj ostane veliko upanja! No, M še ni, zamuja mi vsaj 2-5 dni, ker je malo zmedeno tam dol vse, tako da bom v pon kupila test in naredila, če se do tedaj še nič ne pojavi! Tako zelo upam, da bi končno uspelo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Kdaj naj bi dobila M??????? 27.8.2006 10:46:04
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Punce, saj vem, da je test najboljša rešitev! Samo če delaš na tem že 4 leta, imaš razočaranj že počasi dovolj, tako pa vsaj ostane veliko upanja! URŠI sva na istem tud mene očitno ta mesec psiha daje pa še vseeno sem 100% da je PMS Javi se mi na zs - bova mal podebatirali lp, tosja
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?