Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kaj dat 'zastonj varuškam' 24.8.2006 13:40:07
|
|
|
|
bini
|
ja, imam to srečo, da vedno ko rabim je kdo na razpolago... v bližnji okolici imam vsaj 3 dobre kolegice, ki mi za urco al pa dve občasno popazijo malega al pa ta veliko, pa soseda ki oba obožuje... potem je tu še moj brat in punca, pa moja mami, ki je itak zlata... ok, moja mami je imela zdej roj. dan in smo se fajn izprsili, tako da nekaj časa ne bom imela slabe vesti pri teh kolegicah pa sploh ne vem... seveda nočejo plačila, občasno spečem kakšno pecivo, itak smo velikrat skupaj in smo fajn prijatelji,... pa bi vseeno rada pokazala, da mi ni samoumevno, da se lahko tolikrat obrnem na njih in bi jim dala kakšno malenkost - morda ob koncu leta... sej vsi rečejo - boš že vrnila, ko bom jest mela svoje, ampak se mi zdi to vseeno premalo... kakšen predlog za majhno simbolično darilo za varstvo??
|
|
RE: kaj dat 'zastonj varuškam' 24.8.2006 13:44:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se tudi s tem ubadam, meni jo pa merkata sosedi, sestrici 12 in 8 let, no ampak takim fračicam je lažje najti primerno darilce. Enkrat sem jima iz Londona prinesla barvice z njunima imenoma, dostikrat ju povabim in gremo skupaj na sladoled, včasih spečem palačinke... ampak imam vseeno stalno slabo vest, da jima ne morem povrniti vse prijaznosti...
|
|
|
|
RE: kaj dat 'zastonj varuškam' 24.8.2006 13:54:52
|
|
|
|
bini
|
ja, palačinke, pa sladoled, pa pico... vse to sem tud jest že dala ... ampak sej najbrž bi povedal, če bi jim blo odveč a ne??? oz. če ne bi mogli... no meta, vseen počakva še mal - morda ma kdo še kje kakšno idejo skrito- tako, ki ni za pojest ...
|
|
RE: kaj dat 'zastonj varuškam' 24.8.2006 14:31:51
|
|
|
|
kada
|
Mogoče kakšna vreča kavice, čokolada, kak okrasek, posoda... Ubistvu nevem kaj bi dala.
|
|
RE: kaj dat 'zastonj varuškam' 24.8.2006 14:49:43
|
|
|
|
2ursae
|
hmm, kaj iz L'Occitana? Tam ni najbolj poceni, pa je človeku tam zase najbrž škoda kupit in je tolk bolj vesel, če dobi kaj podarjeno . Jaz bom naši terapevtki, ko bomo kaončali s terapijami, podarila nekaj v tej smeri, ker je res zelo prijazna in se za našega malega zelo trudi, da mu je prijetno pri njej
|
|
RE: kaj dat 'zastonj varuškam' 24.8.2006 17:47:23
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Če nisem preveč radovedna - na kakšne terapije pa hodita in zakaj? LP Pi-kica
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.