Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: psičko peljem na evtanazijo 24.8.2006 9:40:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Hudo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.8.2006 9:40:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: psičko peljem na evtanazijo 24.8.2006 9:41:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Drži se.
|
|
|
|
RE: psičko peljem na evtanazijo 24.8.2006 9:44:21
|
|
|
|
baguSka
|
Ooooo groooozaa.. Psički želim veliko veselih uric v pasjem raju in enega navinga psička s katerim se bo podila po dolgih zelenicah... Tebi pa želim veliko moči, ko boš stala ob njej na njeni poslednji poti...
|
|
|
|
RE: psičko peljem na evtanazijo 24.8.2006 9:45:09
|
|
|
|
baguSka
|
enega navinga psička enga navihanga psička
|
|
|
|
RE: psičko peljem na evtanazijo 24.8.2006 9:45:45
|
|
|
|
polona2
|
Sočustvujem. Tako slovo tudi mene čaka v prihodnjih letih...
|
|
|
|
RE: psičko peljem na evtanazijo 24.8.2006 9:55:59
|
|
|
|
nejcko
|
Bodi močna iz zdrži ob njej do konca, saj ji bo tako veliko lažje oditi. Vem, da te boli in še dolgo bo bolelo ... Drži se!
|
|
|
|
RE: psičko peljem na evtanazijo 24.8.2006 9:56:34
|
|
|
|
Olivija
|
vem, da ti je zelo hudo ... Nas to tudi še čaka, naš kuža zdaj praznuje 14 let in nas je zelo strah tega dneva. Smo pa moral septembra devet let starega mačka peljat na evtanazijo , zdaj hodimo pa njegovega sinčka gledat.
< Sporočilo je popravil Olivija -- 24.8.2006 9:58:30 >
|
|
|
|
RE: psičko peljem na evtanazijo 24.8.2006 9:57:37
|
|
|
|
GATA
|
ko se samo spomnem našega.... hudo . Želim ti čim manj težkih trenutkov...
|
|
|
|
RE: psičko peljem na evtanazijo 24.8.2006 10:02:01
|
|
|
|
Magi*
|
točno vem kako ti je naj mu bo lepo v pasjih nebesih. bodi močna in stoj svojemu psičku ob strani ob teh zadnjih uricah in trenutkih.
|
|
RE: psičko peljem na evtanazijo 24.8.2006 10:08:50
|
|
|
|
Maxica
|
Ojoj, hudo. Ampak tako jo boste rešili vseh muk in bolečin. Naj vam ne bo prehudo, pa ohranite jo v lepem spominu.
|
|
RE: psičko peljem na evtanazijo 24.8.2006 10:14:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Jokam,hudo mi je za tvojega in za vse ostale,ki zapustijo svet. Bojim se dneva,ko bom morala na tako pot z našim starčkom Ronom 14 let. Ima namreč tumor zadaj pod repom.veterinar je rekel,da ne bo dolgo,da se bodo metastaze razširile na jetra mehur in ledvica.Po tej diagnozi je minilo leto, na srečo še vedno z nami,vitalen.Strah me je tistega dne.
|
|
|
|
RE: psičko peljem na evtanazijo 24.8.2006 10:20:03
|
|
|
|
StBarbara
|
Drži se...
|
|
RE: psičko peljem na evtanazijo 24.8.2006 11:24:41
|
|
|
|
Shania
|
Draga mojamoja, nekega dne, ko bo čas pravi se ponovno srečata. Danes pa bodi močna na zadnji poti tvoje psičke. To je vse, kar si ona v tem trenutku želi. Da si ti ob njej. Zato drži se, hudo bo, a naj ti misel nanjo in vajine dogodivščine greje srce, dokler se ponovno ne srečata. Ona ne bo želela tvojih solz, želela si bo le tvojega nasmeha. Mislim nate in hudo mi je...Bojim se takega dneva, ker tudi mene enkrat čaka...drži se! http://www.indigo.org/rainbowbridge_ver2.html Shania
< Sporočilo je popravil Shania -- 24.8.2006 11:25:09 >
|
|
RE: psičko peljem na evtanazijo 24.8.2006 11:30:12
|
|
|
|
polona3
|
groza...tudi mene je to doletelo-čeprav je minilo že skoraj 6 let od takrat mi je še vedno hudo ko se spomnim. ko žival kar naenkrat zaspi in veš da je konec...mene je zvilo in sm šla v avto jokat... drži se
|
|
|
|
RE: psičko peljem na evtanazijo 24.8.2006 11:33:11
|
|
|
|
mala maja
|
pred petnajstimi leti je šel naš z isto diagnozo med pasje star 13 let. Nikoli ga ne bom pozabila. Pa velikokrat se spomnim nanj. Bodi močna in ne pokaži mu kako ti je hudo. Verjami da mu bo bolje tako. našega nismo hoteli peljat, pa se je na koncu kar vlekel in prav prosil naj ga rešimo muke.
|
|
|
|
RE: psičko peljem na evtanazijo 24.8.2006 12:29:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je bilo grozno in nisem zdrzala ob Luni ze ko so ji samo narkozo dajali, da ji operirajo bradavico v gobcku ... kako bom pa kaj takega zdrzala, mi pa itak ni jasno .. pa upam, da se vsaj 15 let ne ...
|
|
|
|
RE: psičko peljem na evtanazijo 24.8.2006 13:28:33
|
|
|
|
Ezi
|
|
|
|
|
RE: psičko peljem na evtanazijo 25.8.2006 7:48:41
|
|
|
|
mojamoja
|
Mirno je zaspala v mojem naročju. Lepotica se je k nam zatekla pred desetimi leti in od takrat je bila moja, moja. Upam, da nam bosta usoda in sreča naklonjeni in nam na pot ponovno pripeljali takšno zlato psičko. Upam, da bomo čez nekaj mesecev zmogli pot do Horjula in nas bo tam čakala druga Lepotica. Hvala za podporo.
|
|
|
|
RE: psičko peljem na evtanazijo 25.8.2006 7:52:40
|
|
|
|
Mala koala
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?