Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vloga za vrtec in stanovanjski kredit 24.8.2006 9:37:50
|
|
|
|
Tinca7
|
Sicer je odvisno od občine, ampak v Ljubljani to res velja. Predlagam, da vprašaš v vrtcu in če to velja zate, takoj napiši vlogo. Mi smo morali samo prinesti kreditno pogodbo iz katere je razvidno, da je kredit za stanovanje v katerem dejansko živimo.
|
|
|
|
RE: Vloga za vrtec in stanovanjski kredit 24.8.2006 9:55:50
|
|
|
|
lexl
|
Vse spremembe, ki jih javiš v vrtec do 28-tega v mesecu se štejejo od 1. tistega meseca dalje. Torej če javiš to zdaj v par dneh, se ti bo upošteval kredit od 1.08. dalje. Moraš pa priložit posojilno pogodbo od banke, na kateri mora pisat namen kredita nakup stanovanja ali hiše ali pa gradnja. Pa priložit moraš kupoprodajno pogodbo ki dokazuje, da sedaj res živite v tistem stanovanju, ki ste ga kupili. Mogoče moraš priložiti še kaj. V glavnem dokazati moraš, da je šlo za osnovno reševanje stanovanjskega problema.
|
|
|
|
RE: Vloga za vrtec in stanovanjski kredit 24.8.2006 10:08:55
|
|
|
|
Anonimen
|
V občini Ajdovščina to ne velja in kredita pri obračunu ne upoštevajo. Zelo sem razočarana, saj imava skoraj 100 jurjev kredita, za stanovanje seveda.
|
|
|
|
RE: Vloga za vrtec in stanovanjski kredit 24.8.2006 11:45:55
|
|
|
|
srki
|
Ja vidiš anonimna, ni povsod tako. Moji sodelavki ki je iz LJ tudi upoštevajo kredit, naša občina bog ne daj, bi kaj upoštevali. Že sedaj plačujeva veliko vrtca, 34.000 tolarjev, pa imava oba neto plače 140.000 tolarjev. In za to plačilo se mi vsi čudijo, tudi ta sodelavka ki je iz LJ in so vrtci dražji kot pri nas. Pa sem že klicala in jim obrazlagala, pa nič ne muksnejo. Kaj bo šele, ko bo kredit? Si rajši ne predstavljam. Pol imajo pa še vrtec tako odprt, da mi mojega otorka pelje v vrtec in ga hodi iskat iz njega. Če je ne bi bilo, pa ne vem kaj bi naredila, ker ga enostavno zaradi službe ne bi usepela niti peljat niti iskat ne. Sem malo zašla s teme, sem se morala izkašljat, ker sem zaradi tega res besna. Aja, za nameček pa si vsako leto od 31.7 do 16.8 privoščijo doupst, otroke pa moramo tisti, ki pač nimamo takrat vrtec, peljat v nek drug vrtec, s popolnoma drugimi otroci, drugimi vzgojiteljicami in okoljem. Vrtec pa je oddaljen od našega 10 km.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?