|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stajica
23.8.2006 21:07:56   
Anonimen
me zanima če jo katera ima...tole stajico:
http://soncek.si/shop/page/detail/gitm/5438

kako se kaj obnese,,,mi je dobra samo mal draga...no al pa tud ne sj ne vem kolk kj stanejo?!user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: stajica
23.8.2006 21:32:10   
anjaa
podobno stajico imaš tudi v neckermannu, le pa je 4 kotna in ima modro podlogo. so 3 stopnje nastavljive višine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2006 21:33:30   
anjaa
aja cena v neckermannu pa je 26.000 sit, ima tudi koleščke da jo lahko enostavno prestavljaš

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2006 21:45:16   
Marogica
Madona, če pa hočeš takšno stajico, je pa najbolje, da je otrok kar v kinderpetu(otroški posteljici) ostane. Ne si delat stroškov in ne komplicirat. Otroka se da v stajico, ko je toliko star, da lahko že sedi in se že kar fajn premika. Mi imamo 20 let staro stajico, ki je preživela x- otrok, pa tudi moja dva. In to čisto navadno, leseno.

Ponavadi pa je otrok v stajici tudi minimalno časa, saj je v večini na tleh, v stajico pa se pospravljajo igrače, pa "odložiš" ga, ko moraš npr. po pošto ali kaj podobnega. Je samo rešitev v sili, ki se redko uporablja.

Ne vem, no, škoda denarja 

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2006 21:50:59   
Anonimen
Ne vem,če bi ti jo priporočaila.Nimam nič proti stajicam,ampak večina otrok sploh noče biti v njih.
Mi imamo potovalno posteljico,res praktična stvar in jo tudi res potrebuješ.Sem jo uporabljala tudi kot stajico,ampak moram povedati,da sin sploh ni hotel biti notri več kot 5 minut.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.8.2006 21:58:51   
ada2
mi pa imamo v stajici zaloge perila ki ga je treba zlikati in zvečer notri zmečem igrače. pravi kaos kjer ni prostora za otroka. vsake kvatre 1x mu jo spraznim in ga posedim notri in potem je notri kakih 15 minut, se ful igra, nato pa vstane in hodi okrog in potem jasno pokaže da je zapora dovolj, da mora spet v pogon. jaz nove ne bi kupovala.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.8.2006 22:20:57   
Bumblebee
Isto kot pettyy - nisem pristaš stajic, pa tudi nepotreben strošek se mi je zdel.

Lp

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.8.2006 23:11:03   
pravljica
mi imamo podobno stajico...višine in obrobe nismo potrebovali, rešetke pa se pri nas ne dajo odstranit (ne vem niti, zakaj bi jih odstranila, potem je lahko itak kar tako v sobi user posted image  
ko je še samo sedel in ležal je bil itak brez skrbi kar na tleh ali v postelji, potem ko je začel plazit in vstajat, pa je postala uporabna, ker malček nima nobenega občutka zaprtosti kot v majhnih mrežastih stajicah, ob tej ograji lahko vstane, normalno vidi ven in hodi iz kota v kot, kar se je našemu pri prvih korakih zelo dopadlo
če imate prostor, ti jo priporočam...ampak poglej malo na bolho, sem včasih zasledila kakšno, cenovno pa pri takšnem nakupu nimaš praktično kaj izgubit

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Bumblebee)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.8.2006 17:39:35   
Arabela
Meni je prav luštna.... Jaz se bom odločila za nakup stajice tudi zaradi tega, ker imamo doma v stanovanju psičko in bom otroka in njo s tem vsaj malce ločila....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.8.2006 18:57:13   
anjaa
arabela, dojenčka raje malo bolj loči od psa! malčki ves čas tipajo vse stvari in potem dajejo rokice v usta ...
ni ravno higienično ...
na tvojem mestu bi ga za eno leto raje imela zunaj in ponoči v garaži, če pa ni te možnosti ( da bi živela v bloku ) pa pri starših ...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.8.2006 18:58:47   
anjaa
pa prosim brez zamre, to je samo moj nasvet user posted image

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.8.2006 20:03:59   
Arabela
ne zamerim aanja... to so stalne debate... navajena vsega... vendar vem, da če dam psičko ven ali drugam, se tako žival nikoli ne navadi na otroka... in tu nastanejo problemi....  tudi jaz sem rasla gor z živalmi, pa je bilo vse ok... bomo pa posebej pazili, to zagotovo....

Ampak stajica mi je vseeno všeč....
Pozdravček

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.8.2006 23:45:43   
pravljica
ja, anjaa, to je tudi pri nas s strani nekaterih predmet zgražanja...imamo psičko in mali je že vsaj od 1. meseca starosti z njo, na tleh...meni se ne zdi nič narobe, če ga kdaj poliže po obrazu (sploh, če ga ne umijem takoj po jedi okoli ust), niti se ne postavljam na glavo, ko mali vtakne v usta kakšno njeno igračo ali ji potisne v gobček kakšno svojo, nekaterim se zdi hudo narobe, ker včasih skupaj pojesta kakšen keks ali ker se zdijo malemu zelo okusni njeni briketi...mah, seveda odločno povem, da se to ne dela, umaknem enega ali drugega (največkrat je itak mali kriv, niti pod razno psička)...ampak svet se zato ne bo podrl (se spomnim, da sem kot mala tudi sama lizala sladoled z mačko, ki ni bila hišna, pa nisem niti toksoplazmoze "prebolela")...da bi zato psa ven zapirala?...jaz že ne user posted image  je bilo dovolj hudo to, da po rojstvu ni smela več ob mojem vzglavniku ponoči spat user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.8.2006 0:02:22   
sneška_
mi sva kupili stajico za našo ta malo takšn z retko mrežo samo še zdaj se kesam ker sva jo kupili Samo enkrat je bila notri po pa konec Ko je videla začela se je dret in je zdaj pod posteljo neuporabna.In še zdaj mislim da je škoda denerja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.8.2006 0:04:37   
sneška_
tudi sva lupila in lupinico tudi to se je izkazalo kot neuporabno.Uporabljali sva je dva meseca in zdaj so notri punčke in služi nam kot igrača

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.8.2006 9:51:56   
anjaa
kako si pa potem otroka vozila v avtu user posted image user posted image
naša je stara 2 meseca pa si niti slučajno ne prestavljam življenja brez lupinice user posted image
kako bo s stajico pa bomo še videli ... zaenkrat vse še kar dobro uporabljamo. pri čebričku me je bilo naprimer malo strah kako bom dosegla vse dele dojenčka, pa sva se navadila tako da jo zdaj najraje kopa in včasih previja mož. tako da mi zaenkrat še ni treba banjice kupovat user posted image
ko sem bila včeraj na obisku pri sosedi ki imajo tudi malčka, sem se čudila kako ga sploh lahko previjajo na previjalni mizi kjer je samo kovinsko ogrodje in previjalna podloga, spodaj pa 2 polički. pa je njihovo dete staro že pol leta. meni se zdi veliko boljša naložba da kupiš takšno ki ima še dva ali 3 predale da tja shraniš otročkove oblekice in kozmetiko ( da se ti ne valja vse na svojem koncu ), veliko bolj stabilno je in ni te strah da se bo vsak čas podrlo user posted image

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.8.2006 12:01:45   
pravljica
tudi naš noče bit v tisti majhni mrežasti stajici (pri babici), še huje, ker imamo tudi tisto z redko mrežo, z lahkoto spleza do 3/4, potem pa direkt naprej na glavo user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.