Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: voziček z nevrtljivim sprednjim kolesom?! 23.8.2006 12:47:57
|
|
|
|
NinaŠ
|
jaz ga imam, pa sem se ga kar hitro privadila - no zdaj po dveh letih in pol ga itak obvladam v nulo Ja, je pa velika razlika vozit npr. Quinnija ali mojega Hauka. Sem pa rekla, da za tretjega otroka pa novega kupim (samo bo 4-kolesnik).
|
|
|
|
RE: voziček z nevrtljivim sprednjim kolesom?! 23.8.2006 14:49:08
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz imam tudi Haucka s sprednjim nevrtljivim. Mi sploh ni panike. Res pa je, da je lažje, če je vrtljivo.
|
|
|
|
RE: voziček z nevrtljivim sprednjim kolesom?! 23.8.2006 15:17:00
|
|
|
|
cinci
|
jst mam tud haucka s sprednjim nevrtljivim kolesom,pa tud ni blema,razen če hočjo otroc vozit jim je treba pa skoz pomagat...ja tko pač je
|
|
RE: voziček z nevrtljivim sprednjim kolesom?! 23.8.2006 19:56:30
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Jaz ga tudi imam in pravim isto kot Neja - za tretjega si pa kupim novga štirikolesnika! Men pa je panika in sicer ko naložim not mojega 14- kilskega tavelikega in potem komaj speljem ovinke .
|
|
RE: voziček z nevrtljivim sprednjim kolesom?! 23.8.2006 20:08:28
|
|
|
|
KBM
|
Jaz imam pa od ABC Design Sinus3 in tudi ni sprednje kolo vrtljivo in sem se navadila mi ne dela problemov - imam pa v načrtu kupiti Quinny Zapp
|
|
RE: voziček z nevrtljivim sprednjim kolesom?! 23.8.2006 20:47:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sme imela Haucka Road Runnerja z fiksnim sprednjim kolesom. Ampak ker voziček tehta samo 9 kil, res ni bilo ampak čisto nobenega problema. Če bi še enkrat kupovala voziček, bi kupila enakega.
|
|
|
|
RE: voziček z nevrtljivim sprednjim kolesom?! 23.8.2006 21:22:09
|
|
|
|
Peli
|
Jaz imam quinnya model fashion 3 xl, ki je nekoliko starejši model in ima fiksno prvo kolo ampak mi je čist v redu sm se ga takga navadla. Itak se pa navadno tako opiram na voziček da greva samo po dveh - k bi "šajtrgo" vozila .
|
|
|
|
RE: voziček z nevrtljivim sprednjim kolesom?! 23.8.2006 22:56:47
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Jaz imam štirikolesnika, ki ima vsa kolesa fiksna. Za vozit ni problema, sem se takoj navadila, problem je pa pri prevažanju (v avtu), ker ima res velika kolesa.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?