|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tangice
23.8.2006 8:15:10   
Polona31
Ojla!

Punce ali je imela katera kakšne težave (glivice), potem ko je imela oblečene tangice? Ali bi to lahko povzročil tudi PMS, ali friziranje (britje) tam spodaj ali so krive tangice?
Do sedaj je bio pri nošenju tangic vse O.K., čeprav ji ne nosim vsak dan. Prejšnji teden pa sem jih imela kar nekaj dni zaopred in v soboto me začelo srbeti pri vhodu v nožnico. Izpiram si s čajem iz rmana in kamilic, ki sem mu dodala nekaj kapljic kisa. Če ima katera kakšne podobne izkušnje bi bila hvaležna če jih deli z mano.

LP!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tangice
23.8.2006 8:21:46   
cukerček
Jaz nosim tangice že 8 let vsak dan pa ni bilo nikoli nič narobe. Z britjem pa lahko pride do kakšnih vnetij in do srbečice...

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2006 8:35:29   
tanikaa
Polona, tudi jaz imam velikokrat probleme s tem. Uporabljam izključno tampone in nosim izključno tangice. Potem pa ko si še oblečeš kaj ozkega, pa se ustvarijo idealni pogoji za razvoj  teh glivic. Se mi zdi da se imenujejo kandida.

Za prvo pomoč lahko uporabiš čisto navaden jogurt. Kajti tukaj gre za to, da ti pade naravna kislost. V lekarni pa dobiš kremo, ki se ji pravi daktarin. Več si poglej na strani http://www.lekarnar.com/Daktarin-krema/

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2006 8:38:36   
Anonimen
Ja z tangicami si povečuješ možnost vnetja. Ker se bakterije rade prenašajo. Posebej če niso bombažne.
Jaz se jih ravno iz tega probavam odvadid. Sem res imela stalno neka vnetja in me je zdravnica prav opozorila na to naj ne nosim tangic.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2006 9:26:29   
Naja31
Jaz jih nosim že več kot 10 let in nimam težav.
Je pa res, da lahko povzročajo vnetja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.8.2006 9:42:45   
baguSka
Vnetja ne povzrocajo le tangice, ampak karkoli, kar ni dobro za rit.user posted image  No malo resnosti: na rit le materiale, ki dihajo!!!! Torej bombaz in nikakor prevec oprijetih in tesnih kosov blaga, ker tudi to povzroca glivice. To da si prvic staknila to vnetje pa ne pomeni, da si jih glih zarad tangic, sploh ce do zdej tega se nisi mela nikol. Mozn je, ni pa nujno. Lahko si preneses kaksno bakterijo tud z roko, ko gres recimo na wc in se obrises, lahko pri britju, lahko da spodnje hlace niso ble cist ciste... Se in se je moznosti.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.8.2006 11:55:26   
srki
Tole kremo sem pa jaz dobila za Aljaža, ko je imel po ustih tisti sor al kako se že temu rečeuser posted image .

Drugače pa se strinjam z baguSko.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.8.2006 14:38:26   
Anonimen
polona, a si mal falila temo na tem forumu?partnerski, družinski odnosi....

ne odnosi s tangicamiuser posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.8.2006 22:34:57   
Anonimen
joj, a si spet ti anonima, k skos neki pizdiš, da je folk sfalil temo.

v tem primeru si pa ti mim udarila, ker to ni forum o partnerskih odnosih brrrr

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.8.2006 22:42:25   
tosja
pri vnetju je dobro, da se izogibaš sladkarijam, belemu kruhu in testeninamuser posted image  pa če ni hudo si z navadnim jogurtom pomagaj - deluje user posted image

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.8.2006 7:09:12   
Polona31
Mislim da bom danes obiskala ginekologa, ker je stvar že prav nadležna in ne pomaga ne jogurt, ne raztopina kisa. Včeraj se je pojavil še rumenkast izcedek, tako da sem že panična. Danes naj bi dobila še menzes. Kako je pri ginekologu še imaš menzes? saj takrat te ne more pregledati? Kako pa naj potem ve kaj je narobe? Žal mi je da že nisem šla včeraj, ker danes dela popoldan in se bom še cel dan sekirala.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.8.2006 7:51:09   
Anonimen
Polona, počakaj z obiskom ginekologa toliko časa, da bo konec menstruacije. Pred časom sem imela podobne težave kot ti, pa so se s prihodom menstruacije same od sebe uredile in obisk genikologa ni bil potreben. Drugače je pa pametno imeti doma na zalogi Canesten 3 svečke in mazilo. Še posebej, če se ti vnetja ponavljajo - da ti ni treba vsakič hodit k zdravniku.
Meni so se vnetja nehala, ko sem prebehala uporaljat tampone in KT. Sedaj imam že kar nekaj časa ljubi mir. Tange pa nosim praktično dnevno...

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
25.8.2006 19:22:46   
Anonimen
Navadni jogurt mora biti obvezno LCA! Najbolje je, da se v jogurt namoči tampon in se ga vstavi v nožnico. Samo meni ni nikoli pomagal.
Drugače pa ja, tangice povečujejo možnost za vnetja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?