Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 22.8.2006 22:18:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: pogodba za določen čas in nosečnost 22.8.2006 23:12:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Pogodbe za določen čas 1 leto ti delodajalec zaradi nosečnosti NE SME prekiniti. Če to kljub vsemu naredi, ga lahko pa tožiš in boš tožbo brez problema dobila. Pa mastno odškodnino tudi, seveda. Tako, da ti kar lepo delaj na "jenčku".
|
|
|
|
RE: pogodba za določen čas in nosečnost 22.8.2006 23:17:25
|
|
|
|
KIRA
|
čuj, jaz sem 6 m pred zanositvijo postala brezposelna oseba. ne po svoji krivdi, a sem se znašla med iskalci zaposlitve. in ker nisem več rosno mlada, se mi taka malenkost kot pomanjkanje službe res ne zdi razlog, da NE BI začela delat na otročku. jaz sem svoj čas izkoristila in postopka nisem prekinila samo zaradi izgube službe in sedaj imam 2 prekrasni čudoviti punčki, žal mi je pa le, da nisem bolj intenzivno na tem delala že prej, oz. da ni že prej ratal. službo boš že še dobila drugo, za otročke je pa sedaj pravi čas, nič čakat. nisi vsako leto mlajša in ti ne bo laže...
|
|
|
|
RE: pogodba za določen čas in nosečnost 23.8.2006 9:27:09
|
|
|
|
dulcinea
|
Pa upam, da ti uspe iz na porodniško še preden se ti pogodba izteče, ker boš mende imela večjo porodniško. Drugače pa... jst dam prednost otroku...
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?