|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.8.2006 9:27:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Depilator
23.8.2006 9:32:13   
baguSka
pa me je vedno glava potem bolela u nulo, zaradi neznostnih bolečin. Auuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Ojoj nism vedla da so lahko tud take bolecine.. Sej tud mene fuuuuuuuull boli, ampak stisnem zobe, mislm na kej drucga, pa bolecina 'mine'. Je pa res, da sm si jst za zacetek sla kocine spult h kozmeticarki, da mi je prpravla teren, da sm jst potem doma samo se nadaljevala. In bolecina je postala bl znosna.. Ko sem se hotla sama doma ta prvic, mi tud ni uspel in sm aparat lepo pospavla za eno leto. Kozmeticarke pa nism upala glih brcnt tm sred salona.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.8.2006 9:36:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Radha

Ko boste bolečino sprejele kot užitek,kot nekaj lepega,bo pa boljše...user posted image user posted image user posted image

Jezus kristus, Baldi, še takole posvetilo zraven napiši v čestitko. Radha, kaj je s teboj?user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   [Brisano sporočilo]
23.8.2006 9:40:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
23.8.2006 10:10:28   
tanikaa
Jej, kako sem mimo vsekla. A da ti Johnsoni mučijo živaliuser posted image  Prasci. In posledično tudi jaz prasic...user posted image  Obljubim, bilo je zadnjič. Bom prešaltala na Oriflame. Ker nekaj te kozmetike res že uporabljam in sem ful zadovoljna z njo. Hvala.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   [Brisano sporočilo]
23.8.2006 10:13:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
23.8.2006 10:21:20   
tanikaa
Radha, zdaj vsaj veš kakšno je tvoje poslanstvo na tem svetu. user posted image  Samo pazi, da te Johnson njim podobni ne bodo tožili user posted image

Jaz uporabljam eno kremo za roke od Oriflame in sicer Hand& nail Cream. Pa je super.  Katero pa si po tvojem mnenju naj vzamem za telo?

A Lush pa se dobi v DM-u?

Sicer pa me zanima še nekaj. Delajo poskuse na živalih potem pa ti priporočajo da to uporabljaš za otrokeuser posted image  Ja, s tem pa nam res dajo dobro sporočilo: nič nam ni sveto, glavno je da kupite. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
23.8.2006 10:30:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
23.8.2006 11:01:49   
Jutra
Ja, a ni govora o depilatorjihuser posted image  Zdaj ste pa že pri kremicah...user posted image

Jaz imam en zelo star Brawnov Silk-Epil, ki mi gre strašno na živceuser posted image  Po pol ure tistega ropotanja imam poleg slabo depiliranih nog tudi polno glavo hrupauser posted image  Res si moram omisliti enega novega!
Meni osebno bolečina pri puljenju na nogih ni noben problem, kje drugje, pa hm, zelo, tako da grem kdaj pa kdaj tudi kozmetičarki in stiskam zobe.

A si katera doma sama depilira noge z voskom? A je to ful packarija? Ker prednost tega mi je, da je pa res en-dva-tri hitro narejeno (pri kozmetičarki, seveda).

Kaj pa bikini in pazduho - si brijete ali epilirate???

Na, pa sem še sama "uletela" z podvprašanjiuser posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

Neposredna povezava do sporočila: 34
23.8.2006 11:08:02   
tanikaa
Bikini si delam z depilacijsko kremo. Bi se mi zmešalo, če bi morala z voskom ali pa z mašinomuser posted image

Pod pazduho pa z starim električnim brivnikom. Minutka, dve zjutraj, pa je problem rešen.user posted image

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 35
23.8.2006 11:16:06   
baguSka
Bikini - kozmeticarka (sm probala ze sama pa ne gre.. user posted image  , je pa mir za en cajt)
        - britvica (pod tusem par minutk in je fertik, ampak je treba vsak drug   
          dan)
Pazduha - britvica (2x potegnem pod tusom in je)

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 36
23.8.2006 21:56:26   
Baldi
O matr, ste se pa razpisaleuser posted image
Mal vas je sicer zaneslo...tako kot ponavadi, anedeuser posted image ...ampak je zanimivo branje. Še dobr, da nisem ženska in nimam takih problemov, ki jih opisujeteuser posted image

Odločitev je padla. Tokrat je odločila manjšina. user posted image za brino_3. Njen glas je štel za 10user posted image

Samo še majhna obrazložitev. Philips Satinelle Ice HP6492 je bolj priročen in baje hitreje depilira. Mogoče je za "malenkost" bolj boleč, ampak tokrat bom to dejstvo štel za plus, ker se mi zelo dopade Radhino posvetilo in asistenci naše Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni
Ko boste bolečino sprejele kot užitek,kot nekaj lepega,bo pa boljše...user posted image user posted image user posted image
Jezus kristus, Baldi, še takole posvetilo zraven napiši v čestitko.

Silk-Epil Xele 5680 je pa absolutno preblaguser posted image  Ampak res. Baje je bolj za bolj občutljive osebke. Je že res, da je zlo fina predstavitev na njihovi spletni strani, pa taka seksi lučka je zraven in sploh in oh....sam problem je tudi v tem, ker se trenutno ne da kupiti modela z oznako 5680, ampak samo tistega z oznako 5580. Slednji nima dodatnega nastavka za britje, ki je pa pomoje kar zaželjen, anedeuser posted image
A se lohk pohvalim, da sem že naročil. Najcenejši je na spletni strani enaA (glej link)
KLIK

Tko, tolk o depilatorjih....zdej pa na kremce za nego kože, a provuser posted image  

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   [Brisano sporočilo]
23.8.2006 22:22:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Baldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
23.8.2006 22:32:43   
Baldi
Jaz sem imela zadnjo kremo od Oriflamea za telo, z medom  in mlekom!Sedaj jo imam od Avona-en multivitaminski mlek.Obe sta ful dobri.Ko mi tega zmanjka,grem pa kupit kaj od Lusha-( Logone,Sante)to imajo samo v centru Živa(LJ).V DM-u imaš firmo Weleda (ni wiledauser posted image ) za kozmetiko.Sicer naj bi pa tudi Yves Rocher imeli vse naravno.Pa še se najde take firme.

Radha, a si loh mal bolj konkretna:
Oriflame
A je ta taprava, al kera druga. Od Lusha nč ne najdemuser posted image . Pa kero kremco od Avona imaš v mislih. user posted image

LPuser posted image

PS: Posvetilo pa tak bo, to pa ziher jauser posted image

< Sporočilo je popravil Baldi -- 23.8.2006 22:33:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 39
   [Brisano sporočilo]
23.8.2006 22:38:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Baldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
24.8.2006 10:19:35   
Baldi
Hvala za linke, Radha. Si bom enkrat vzel cajt in mal preletel debateuser posted image
Kje v točno centru se  "trgovina" Živauser posted image

Aja, kar se pa tiče tiste lučke, ki sem jo omenjal pri Silk-Epil Xele 5680...razmišljam, da bi nabavil še naglavno svetilko z LED diodami http://www.enaa.com/oddelki/sport/izd_1654_SP0838240000_Naglavna_svetilka_VAUDE_Pentalite_5 poll pa ma da pol vid vsako kocino posebejuser posted image  A mislte, da se bi obneslauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 41
   [Brisano sporočilo]
24.8.2006 10:23:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Baldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
24.8.2006 10:28:27   
Baldi

Vse informacije o Živa centru so tukaj:
http://www.zivacenter.org/
p.s.Jaz pa mislim,da boš ženi kupil svetilko v druge namene...da bo iskala nekaj majhega (tvojo lastnino,ki jo sedaj reva komaj najdeuser posted image user posted image )user posted image user posted image

a pol nej še lupo zraven nabavim...sej je čist pocenuser posted image
http://www.kitajskicenter.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=246&category_id=10&option=com_virtuemart&Itemid=1

Neposredna povezava do sporočila: 43
24.8.2006 10:53:38   
Anonimen
O, Baldi, kje si se skrival?

Je tak dolgčas brez tebe tu na RR-ju.

(odgovor članu Baldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
24.8.2006 11:02:12   
Baldi
Čau, ankica.user posted image  
Nč se nisem skrival, samo postil sem se mal od RR-a, pa dopustoval, pa...še velik je tegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
24.8.2006 13:57:46   
Ezi
V tej debati sem zvedla vse in še več, kar sem imala namen enkrat vprašati.
Pa še zabavno je bilo, TENKS!!!

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   [Brisano sporočilo]
24.8.2006 14:01:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Baldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
24.8.2006 15:14:38   
Baldi
Konec mučnega iskanja....user posted image user posted image

Vidš, Radha, tebe bi lahk najel za osebno svetovalko... user posted image
Sem se takoj spomnil, da bo zdej  končno prišel do izraza "penismeter", al kaj žeuser posted image
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ezi
V tej debati sem zvedla vse in še več, kar sem imala namen enkrat vprašati.

No fino...in kakšni so tvoji zaključkiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 48
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?