Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Slovenske statistične traparije :-) 22.8.2006 5:10:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Na MINISTRSTVU ZA DELO, DRUŽINE IN SOCIALNE ZADEVE je zaposlenih 336,5 ljudi. Me prav zanima, kje imajo to polovico in za kaj jo uporabljajo. In koliko jo plačajo, seveda. UPRAVNA ENOTA RIBNICA premore 8 telefonskih priključkov, za katere skupaj mesečno plačujejo 82.254 SIT. Pri naši hiši so pa 3 telefoni in smo jih nazadnje plačali 73.000 SIT. UPRAVNA ENOTA DRAVOGRAD premore en mobilni telefon, za katerega plačujejo celih 3.387 SIT. Boljši so od marsikatere od vas, kajne? MINISTRSTVO ZA FINANCE ima najete fiksne telefone (nimajo kupljenih priključkov). POLICIJA ima cca. 35% avtomobilov, starih 10 let ali več. Nič čudnega, da nikogar ne ujamejo . V INŠPEKTORATU ZA DELO je zaposlenih 111 ljudi. Temu se reče "stran metanje davkoplačevalskega denarja", saj ni videti, da bi ti ljudje kaj delali. Največ PROMETNIH NESREČ se je po podatkih Statističnega urada RS zgodilo zaradi premikov z vozili. Kako neverjetno, kaj? Povprečna STAROST POVZROČITELJEV PROMETNIH NESREČ je med 24 in 34 let. Zakaj imamo potem mlade voznike za "mlade" povprečno med 18-im in 21-im letom? PREDSEDNIK DRŽAVNE REVIZIJSKE KOMISIJE ima večjo plačo kakor PREDSEDNIK REPUBLIKE SLOVENIJE. Istočasno pa ima DIREKTOR ZDRAVSTVENEGA DOMA CERKNICA samo za 100.000 SIT manjšo plačo od PREDSEDNIKA REPUBLIKE SLOVENIJE. DIREKTORICA JAVNEGA STANOVANJSKEGA SKLADA MESTNE OBČINE LJUBLJANA ima netto plače 917.054 SIT. Istočasno pa trdi, da mladim ni problem vzeti kredita za stanovanje. Ja, pri njeni plači pa res ne. DIREKTOR REPUBLIŠKEGA ZAVODA ZA ZAPOSLOVANJE ima netto plače 1.036.391 SIT. Za to, da dobi to plačo, mora šteti brezposelne. DIREKTOR CENTRA ZA SOCIALNO DELO LJUBLJANA-MOSTE/POLJE ima netto plače 694.479 SIT. Predvidevam, da gredo denarne pomoči iz istega naslova. KILOGRAM RIŽA naj bi povprečno stal 415,89 SIT. Zakaj ga potem jaz povprečno kupujem po 199 SIT? V statistiki je navedena tudi cena za NAMIZNA JABOLKA. Ja kakšna pa so NASTOLNA ali NAOMARNA? JEDILNI KROMPIR naj bi povprečno stal 123,37 SIT/kg. Jaz ga še nikoli nisem kupila za več kakor 50 SIT/kg. RENAULT CLIO naj bi stal 3 milijone SIT. Kiksnili so za cel milijon! VSTOPNICA ZA V KINO naj bi stala 1.062 SIT. Ste že kdaj plačale tako ceno? POGREB S KRSTO naj bi stal 41.655 SIT. Tukajle bi pa jaz nekoga užgala okrog ušes! Riti lažnive! Plačala sem 600% več! POVPREČNA BRUTO PLAČA V LJUBLJANI naj bi bila preko 310.000 SIT. A ja? Nisem opazila. Ostalo pa kasneje... nadaljevanje sledi... teh gluposti je neverjetno veliko...
|
|
|
|
RE: Slovenske statistične traparije :-) 22.8.2006 7:14:55
|
|
|
|
srki
|
Una prva je pa res najboljša
|
|
|
|
RE: Slovenske statistične traparije :-) 22.8.2006 7:25:07
|
|
|
|
Marogica
|
SEm že v enem drugem postu napiala: "Ne verjami nobeni statistiki, razen tisti, ki so jo priredila/ponaredila sama".
|
|
|
|
RE: Slovenske statistične traparije :-) 22.8.2006 7:30:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Kot je reku nekdo znan: If ju torčr data long inaf it vil giv ap (if you torture data long enough it will give up)
|
|
|
|
RE: Slovenske statistične traparije :-) 22.8.2006 7:47:33
|
|
|
|
KIRA
|
ja, čeč ti lahko verjamemo, ima naša država po teh podatkih dejanko preveč denarja. tisti, ki delajo najmanj, dobijo največ!
|
|
|
|
RE: Slovenske statistične traparije :-) 22.8.2006 10:27:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa V statistiki je navedena tudi cena za NAMIZNA JABOLKA. Ja kakšna pa so NASTOLNA ali NAOMARNA? Kerensa Namizna jabolka so tista jabolka, ki jih kupiš za jest. Obstajajo tudi jabolka, ki so namenjena predelavi v sokove in so navadno slabše kvalitete.
|
|
|
|
RE: Slovenske statistične traparije :-) 22.8.2006 10:32:29
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa UPRAVNA ENOTA RIBNICA premore 8 telefonskih priključkov, za katere skupaj mesečno plačujejo 82.254 SIT. Pri naši hiši so pa 3 telefoni in smo jih nazadnje plačali 73.000 SIT. Ribnčani so pa šparovni a?
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Slovenske statistične traparije :-) 22.8.2006 19:09:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Na MINISTRSTVU ZA DELO, DRUŽINE IN SOCIALNE ZADEVE je zaposlenih 336,5 ljudi. Me prav zanima, kje imajo to polovico in za kaj jo uporabljajo. In koliko jo plačajo, seveda. Polovična zaposlitev, polovična plača... Pa verjetno še vedno višja od marsikatere naše
|
|
|
|
RE: Slovenske statistične traparije :-) 24.8.2006 18:27:06
|
|
|
|
nincy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa UPRAVNA ENOTA DRAVOGRAD premore en mobilni telefon, za katerega plačujejo celih 3.387 SIT. Boljši so od marsikatere od vas, kajne? Ja eni pa znajo šparat. Mi smo 10 X slabši.
|
|
|
|
RE: Slovenske statistične traparije :-) 5.10.2006 22:41:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: PREDSEDNIK DRŽAVNE REVIZIJSKE KOMISIJE ima večjo plačo kakor PREDSEDNIK REPUBLIKE SLOVENIJE. Valjda, ko ga nihče ne revidira . IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa RENAULT CLIO naj bi stal 3 milijone SIT. Kiksnili so za cel milijon! Verjetn so popust prištel in ne odštel od cene. Sej tko je tud pr njihovih plačah, sam prištevajo
|
|
|
|
RE: Slovenske statistične traparije :-) 13.3.2007 10:27:57
|
|
|
|
zara4
|
midva ne dobiva kredita, ker mava oba minimalce, če bi imela vsaj "povprečno"plačo, bi lahko tudi kaj prišparala, ne samo kredita dobila, vsaj za tiste pol osebe...lahko se je šopirit tistim, ki imajo plače okoli milijona, da je lahko kredit dobit...
< Sporočilo je popravil maja979 -- 15.3.2007 19:34:58 >
|
|
|
|
RE: Slovenske statistične traparije :-) 4.7.2008 11:03:34
|
|
|
|
Šarki
|
in kdaj pride nadaljevanje??
|
|
RE: Slovenske statistične traparije :-) 29.7.2008 13:09:23
|
|
|
|
LoCa
|
za moje pojme je ena velikih floskul povprečna neto plača, ki je za maj '08 882,94 evrov. seveda ti pa povprečje bolj nič ne pove o realnem stanju.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?