|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Si zapisujete dnevna opravila?
21.8.2006 15:01:20   
Anonimen
Spodbudil me je post od prejšnje anonimne. Zanima me, če kdo med vami počne podobno kot jaz - da si natančno razdela dan - kaj bo počel, ob kateri uri in koliko časa mu bo to vzelo? Ali sem samo jaz tako zmešana????
Seveda si ne načrtujem do minute natančno, okvirno pa. In si to zapišem. Ravno tako si načrtujem mesec, leto - kaj pač moram v tem času opraviti.
Se komu zdi to neumno, noro početje?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Si zapisujete dnevna opravila?
21.8.2006 15:03:12   
dulcinea
Če ti pomaga... ti kar. Meni je to izguba časa

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.8.2006 15:15:35   
rainbow
No way.

Edino na koledar si označim pomembne datume/rojstne dneve/zdravnik take zadeve.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.8.2006 15:17:20   
Mala koala
Če ti ustreza, potem ni neumno. Jaz nisem za take hece.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.8.2006 15:19:14   
Vilma
Nič nisi zmešana, ljudje smo si pač različni.
Si očitno med tistimi, ki imajo veliko opravil. In prav je, da si zapisuješ, sploh če si tako navajena. Kaj bi jaz dala, da bi končno začela uporabljati tisti planer, ki ga itak imam non stop v torbici: ampak nepopisanega user posted image

In veš, kako še pravijo? Neumni si zapomnijo, pametni pišejo user posted image
Jaz si kao vse zapomnim, potem pa se zgodi, da se zmenimi z različnimi ljudmi na isti dan in podobne cvetke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.8.2006 15:47:22   
Magi*
jaz si v koledar (in v outlook) zapisujem vse, kar moram postoriti po dnevih: službene obveznosti, zdravnike, sestanke... če je opravilo vezano na uro, zabeležim tudi to. to pa samo zato, ker bi se mi sicer zgodilo (in se mi tudi že je), da se zmenim za več stvari istočasno - to pa ni možno izpeljati.

službene obveznosti nimam od 8 do 16ih, ampak razporejene čez cel dan in to planiranje kar zakomplicira. ne beležim si pa drobnarij.

ljudje smo si pač različni.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.8.2006 16:03:23   
dory
Zivljenje se mi zdi prekratko,da bi ga zabluzila se s tem...ze v sluzbi je nek urnik, tako,da vsaj doma zivim in diham svobodno, brez urnikov in mislimi,kaj moram se narest...pa imam kljub temu vse narejeno :)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.8.2006 16:23:29   
Dejča
To sicer ne, si pa vsak dan ob koncu dneva na koledar na kratko napišem, kaj se je zgodilo - že več kot deset let - kot nekakšen mini dnevnik, ker se mi pravega ne da pisati vsak dan. Brez tega pa ne gre, saj le tako vse ostane v spominu za vse večne čase user posted image . Pa tudi moji user posted image  za vsak dan napišem, kaj novega je naštudirala user posted image .

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.8.2006 16:36:06   
Moyca_
ne- samo mi ne bi škodilouser posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.8.2006 17:01:28   
ZARA
Dnevna opravila ravno ne, si pa beležim kakšne nujne opravke. To pa vedno.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.8.2006 20:32:45   
KIRA
kjje pa. še za to si bom cajt iskala. saj so itak ena in ista. če pa kero nardim dan prej ali dan pozneje tud ne bo konc sveta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.8.2006 20:51:35   
Anonimen
Ja, si ja.
Pol pa pozabm prebrat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
21.8.2006 20:56:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
21.8.2006 21:13:24   
Anonimen
Zapisujem si samo za službene stvari. Ostalo pa ne.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
22.8.2006 0:42:52   
Anonimen
No, vidiš, anonimna... Torej sva midve edini, ki to počneva. Sicer tega ne počnem čisto vsak dan posebej, ampak večinoma pa vseeno. Predvsem takrat, ko imam kakšen tak teden, ko imam toliko opravkov, da niti za pol ure naprej en bi vedela, kaj moram narediti in kam moram iti, če tega ne bi imela napisanega. Sicer se kljub temu mimogrede zgodi, da "dnevni red" pozabim prebrati ali pa, da česa ne naredim (zmanjka časa, ker se je kje kaj zavleklo ali podobno), ampak tisti dan potem vsaj nekaj koristnega naredim. Čas za pisanje "dnevnega reda" imam takole v nočni izmeni (ko počnem tudi vse drugo, samo službenega ne). To počnem že kar nekaj let in nameravam tudi še vnaprej. Mi pa nikakor ne gre, da bi si to pisala v računalnik - obvezno ročno in v planer oz. notes.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?