Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako je v por. MB če si čez PDP?? 21.8.2006 14:36:49
|
|
|
|
al1*
|
Amnioskopije ne delajo. Naredijo ti CTG in če je vse ok, te pošljejo domov in naročijo čez 2-3 dni. Če je vse ok, te pustijo 14 dni čez rok, potem pa porod sprožijo. Upam, da bo čimprej za tabo!
|
|
RE: Kako je v por. MB če si čez PDP?? 21.8.2006 15:00:52
|
|
|
|
Blacky30
|
Točno tako, kot pravi moja predhodnica. Amnioskopije se izogibajo, ker je za njih zastarel in nepotreben poseg, mene so naročili znova čez 4 dni po PDP. Čeprav sem na PDP imela popadke na 8 minut na CTG-ju (jaz jih nisem čutila), me je zdravnik poslal domov, ker me je vprašal, če kaj čutim, pa sem rekla, da ne, zato je rekel, naj grem domov, da me ne bodo mučili. Tako gre to do 14 dni po roku, ko ti sprožijo. Meni so že sprožili na naslednjem pregledu 4 dni po roku. Vso srečo!
|
|
|
|
RE: Kako je v por. MB če si čez PDP?? 21.8.2006 15:03:42
|
|
|
|
al1*
|
Še nekaj: naredijo ti tudi UZ, kjer zmerijo pretoke in preverijo, koliko plodovnice je še.
|
|
RE: Kako je v por. MB če si čez PDP?? 21.8.2006 15:54:50
|
|
|
|
beba76
|
Uuuuu sem si oddahnila. Pa sem mislila, da me spet čaka ta grozni pregled. Pri prvem otroku so mi amnio delali 3x - sicer v porodnišnici MS pred 10 leti. Torej grem samo na PDP v porodnišnico in to je to. Mi G ni nič posebej naročil, ker sem prejšnji petek imela krvav izcedek in je bil prepričan, da je to čep in je rekel, da se bo porod začel v 2 dneh. Ja, tudi jaz upam, da bo čimprej.
|
|
|
|
RE: Kako je v por. MB če si čez PDP?? 21.8.2006 16:31:45
|
|
|
|
petraz
|
Jaz sem nosila prvega otroka po PDP (6 dni). Na preglede hodiš na 3 dni, tudi v soboto, drugače pa lahko otroka nosiš po PDP tudi do 14 dni, če je vse o.k. Meni je bilo všeč v MB in upam, da bom tudi pri drugem tako zadovoljna z MB porodnišnico.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?