|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Igrišče-nasveti
20.8.2006 12:59:57   
Tiamo
Rabim nasvete... Tri mamice iz našega bloka smo se odločile, da obnovimo, na svojo roko in s pomočjo kakšnih sponzerjev (če bo kakšna bljižna firma, kaj prispevala zdraven), igrišče za blokom. Stanovalci so že nekaj prispevali z denarjem ali z delom, vas pa prosim za ideje..kaj se lahko poceni oz. kaj lahko naredimo sami- kakšna igrala-poceni iz odpadnih materialov, vendar, da so varna in vzdržljiva čez zimo. npr.
  • tunel iz starih gum (gume dobimo zastoj na odpadu, jih operemo, prebarvamo).
  • tudi iz starega soda lahko naredimo tunel.

potem nam pa že zmanjka idej? Vam kaj pade na misel? Ali katera ve za kakšno dobro stan na netu, naredi sam ali saj kakšne slike preprostih igral? hvala za vse ideje.. lp Tia74
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Igrišče-nasveti
20.8.2006 13:07:19   
TONČI.
Nekje dobi hlod. Vsaj en meter dolg. In dva manjša hloda. No če je en meter dolg lahko narediš iz njega avto, drugače pa lahko tudi avtobus,..
Na sredini hloda z motorko naredi luknjo za sedet. user posted image  Pred sediščem pa našraufi en neuporaben volan. Dej grem slikat, pa ti pošljem pa magar ti nalimej pol gor, da bodo še ostali vedel kaj mislim. Ne znam napisat. Mi imamo to doma in je za otroke to perfektno. Ti pošljem na email.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
20.8.2006 13:18:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TONČI.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Igrišče-nasveti
20.8.2006 13:22:51   
Tiamo
imamo cca 50 jurčkov, iz tega bomo kupile varnostne podloge iz gume, en rabljen peskovnik, ki se vkoplje v tla in je za zaprt, eno peskovnik želvo, nove vrvi za 3 guncene, barvo za guncence in topogan. nalin z enim mizarjem sem že govorila in je rekel, da rabi načrt..pa nič kaj pametnega oz. nič ne najdem na netu. tonči mail sem ti poslala in hvala za idejo

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
20.8.2006 13:55:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Igrišče-nasveti
20.8.2006 14:06:09   
Tiamo
user posted image  slikca ideje, ki jo je poslala TONČI. Take ideje rabim... nalin to so varnostne podloge, ki so po moje nujne...naša stara igrala za blokom so brez teh podlog in nekje iz zemlje že štrlijo železni deli. Ena taka podloga 80x80 pride 3500 SIT. Jih bomo pa samo montirale pod vznežje topogana in gugalnic. nalin hvala za stran, ampak to je že profesionalno delo, ni za nas luzarke..vsak mizar bi za eno hiško ali plezalo hotel sigurno 30.000 čukcev. Za razrez pa verjetno ne bi bilo problema, samo bi mu  mogle točne mere povedat in les prinest. En mi je celo rekel, da ne bo imel nič opravka s tem, ker mora za igrala biti posebni les (nevem ker-ta drag) in da on iz ta pocen lesa že ne bo delal igral. 

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 20.8.2006 14:07:24 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Igrišče-nasveti
20.8.2006 15:22:35   
Sibil_
Iz rabljene gume lahko tudi gugalnico narediš-samo vrvi privežeš gor.Ali pa eno debelo vrv privežeš na drevo ali ogrodje, na koncu pa pritrdiš gor kot en lesen krožnik-alternativna gugalnica.

Pa mogoče bi bilo dobro da dobiš kakega varilca, da ti naredi kakšno ogrodje iz kovine, potem pa gor navešaš kar pač je.Pa en del ogrodja je lahko nižji in tam lahko otroci delajo prevale.user posted image

Pa če imate možnost kje dobiti debelejše hlode-jih daš razrezat na različne dolžine in pritrdiš v zemljo eno za drugo-lahko služijo kot stopnice za na tobogan ali pa samo za hodit gor in dol.

LP,
Sibiluser posted image


(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
20.8.2006 15:40:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Igrišče-nasveti
20.8.2006 15:41:21   
Anonimen
odpadne gume lahko tudi položite na tla cik cak tako da se hodi čez njih, če razumeš kaj hočm povedat :) tko eno zravn druge smao zamaknjene da lahko tečeš po luknjah.
aktivirejte še vaše desce pa naj vam skup zbijejo kako hišico al pa kukr indijanski šotor.

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Igrišče-nasveti
20.8.2006 20:43:15   
krajnci
pozdravljam vašo pobudo, vendar se morate zavedati, da boste vse to naredila na zemljišču, ki je last občine. če se bo karkoli na tem igrišču /držim seveda pesti, da ne/ zgodilo, bo na odgovornost klicana občina. vsaj pogovorite se z občinskimi možmi in morda bodo našli tudi kak dodatni tolar za vašo idejo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Igrišče-nasveti
21.8.2006 8:09:06   
Tiamo
ne, ne kranjci, zemljišče je last našega bloka, vpisano v ZK. Tako, da bomo odgovorni mi, kar se pa tiče varnosti in odgovornosti bo pač poskrbljeno s tablami Uporaba igral na lastno odgvornost". Tista, ki je pravnica, ve da te table, kjerkoli so nič ne pomenijo in si še vedno odgovoren za  poškodbe. Je pa zemljišče zavarvano, samo moram pogledati še vinkulacijo za kaj je zavarvano. Drugače tik ob igrišču teče železniška proga, ki ni zavarovana z ograjo, vlak vozi 2 krat na dan zjutraj okoli 8 in zvečer okoli 19-tako, da moram poklicati oz. smo že dogovorjeni s SŽ, da to uredujo, samo poklicati jih je potrebno. Ker je igrišče last bloka, boste verjetno nekatere rekle, zakaj ne uporabimo denarja iz rezervnega sklada....se vsi stanovalci ne strinjajo s tem, pa tudi premalo denarja je notri, tako da se te rezerve porabi za obnovo bloka.  Drugače hvala za predloge in ponujeno gugalnico, imamo že eno tako..hvala

(odgovor članu krajnci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Igrišče-nasveti
21.8.2006 8:29:17   
KIRA
 časom slišala za podoben primer v zvezi z otroškim igriščem - zaradi nekega varnostnega pravilnika ali kaj je že pač bil, so jim vse podrli. ampak to je že en cajt nazaj, tako da ti ne znam točno povedat  kaj je blo narobe. probaj se pozanimat tudi glede tega..

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Igrišče-nasveti
21.8.2006 15:05:04   
krajnci
Potem pa ok, če je to vaša last. Vsekakor res prisrčno pozdravljamo vašo idejo!

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako z Lahkonočnicami uspavati svoje male ...
Kakovostno spanje je ključnega pomena za zdrav razvoj in dobro počutje otrok. Umirjena večerna rutina, med katero tudi p...
ABC Šport: Migamo, igramo in fino se imamo...
photo
ABC Šport že 25 let ponuja pestre in netekmovalne vadbe za otroke od 1. do 16. leta. Programi so prilagojeni starosti in...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?