Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pomoč prosim - zakaj še vedno ni M kljub ... 20.8.2006 9:59:09
|
|
|
|
saša80
|
včasih psiha dela svoje..js sem že imela velikokrat vse nosečniške znake pa se po treh letih še vedno ni pokazalo , upam, pada je tebi, če si želiš zagledat uspelo...... naj bo tisto kar si želiš... lp saša
|
|
|
|
RE: Pomoč prosim - zakaj še vedno ni M kljub ... 20.8.2006 10:35:31
|
|
|
|
tosja
|
tudi meni se je že zgodilo, da je nisem imela tri mesece-pa vse nosečniške znake... Pol sem jedla DABROSTON, da sem dobila M- o pa ne duha, ne sluha, že....................................predolgo Upam, da pri tebi ni tako lp, tosja
|
|
|
|
RE: Pomoč prosim - zakaj še vedno ni M kljub ... 20.8.2006 15:37:14
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Jst bi na tvojem mestu naredila test. Meni tudi CB ni pokazal pa sem bila .
|
|
|
|
RE: Pomoč prosim - zakaj še vedno ni M kljub ... 20.8.2006 15:53:53
|
|
|
|
digi
|
Lahko da je psiha, lahko pa da je tako kot pri meni.... prvi test je bil negative, potem naslednji trije (vsak čez dva dni) pa so bili eden za drugim bolj pozitivni.... Sedaj sem konec 32. tedna
|
|
RE: Pomoč prosim - zakaj še vedno ni M kljub ... 20.8.2006 16:42:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Naredi test še enkrat ali pa pojdi na odvzem krvi in tam boš še najbolj prepričana, če si nosečka ali nisi. Držim pesti, da si! Lp, jjasna
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
porod in čepV kolikem času ste rodile ko se vam je odluščil čep?tisti dan (
73%)
v roku enega tedna (
18%)
v roku dveh tednov (
5%)
v roku treh tednov (
2%)
več kot tri tedne kasneje (
2%)
Število vseh glasov: 222Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!