|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   materinska šola KR
19.8.2006 17:32:42   
Anonimen
Rada bi vas opozorila, da se ne zafrknit tako, kot sva se midva...
Naplanirala sva si 14 dni dopusta, med katerim bi konec avgusta lepo skupaj hodila v šolo za starše v Kranj (kasnejši datumi nama skupaj nikakor ne ustrezajo).
Po datumih se nama je vse ujemalo, le na telefon 2 ali 3 ponedeljke, ko bi se morala prijavit, nisem nikogar dobila.
Ko jih končno pred parimi dnevi dokličem, so mi rekli, da se lahko v roku 14 dni prijavim za oktobrsko šolo, glede na to, da bomo dojenčka imeli pozimi...

Halooo!! Odlično, a?

Pa še nekaj me bega... v šoli izveš vse - kao!
Pripada ti očitno nekje v 7 mesecu.

Za dojenčka moraš imeti vse nakupljeno vsaj 1 mesec prej.

Ob tako velikih nakupih ne gre vse naeenkrat, ampapk si moraš stvar tudi ogledat, razgledat, premislit, prespat, počakat novo robo, dobit še nove ideje.... 

Zdi se mi, kot da bi bili roboti, pa nas lahko drugi premikajo...

SKRATKA, pokličite do časa!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: materinska šola KR
19.8.2006 18:54:14   
krfjolca
Meni se zdi ta šola tako in tako bolj ena "formalnost" in niti ne pričakujem, da bom v njej ne vem kaj novega izvedela. Greva pač zato, da bo lahko mož zraven pri porodu. Imajo pa termine res bolj nabasane, ja. Jaz imam rok 17. novembra, materinsko pa 20. septembra. Sem šla pa tja osebno, ker jih na telefon res ni mogoče dobiti, ali pa moraš očitno imet res srečo.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.8.2006 19:05:34   
viv_
Materinska šola ni obvezna! Pri porodu nihče ni preverjal, ali je mož bil ali ni bil v materinski šoli. Greš ponavadi enkrat v 7. mesecu, zato, ker so tudi vaje za dihanje, da ti ostanejo še v spominu ...

Kaj in kako kupit za dojenčka ti ne povejo v materinski šoli - no, dobiš nek spisek, ampak je na RR več uporabnih nasvetov kaj in kako. Za večje stvari pa materinska šola nima fore, ker voziček, posteljico, itd. kupiš itak kar tebi paše.

LP pa ne se razburjat, v nosečnosti to škoduje user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2006 13:18:03   
Clody

Nemorm verjet, da je tako polno.
Poskusi še kje drugje!

V nekaterih dispanzerjih z a ženske organizirajo šolo šele mesec pred porodom, edino če je nosečnost rizična!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2006 14:44:49   
barba
Se ti ne zdi, da delaš paniko brez veze?

V šoli izveš kar izveš. Itak si prebrala vso možno literaturo in je to v bistvu formalnost. Vaje za dihanje boš do poroda itak pozabila, ni važno kdaj greš v materinsko šolo. Zato NE KOMPLICIRAJ!

Glede nakupov je tud tko, da za začetek veliko stvari ne rabiš (mislim cunj). Boljše je, da potem kupiš po potrebi. Drgač imaš veliko stvari, ki se jih da kupit preko neta, kar je ponavadi še ceneje. Tud na RR je kar nekaj strani z nasveti kaj rabiš za novorojenčka.

Veliko lažje boš živela, če boš manj komplicirala! Kaj bo šele potem, ko boš rodila, če je že zdaj tak halo zarad ene materinske šoli, ki sploh ni obvezna???user posted image

Nosečnost naj bi bila čim manj stresna. To je najboljša popotnica za otroka.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.8.2006 8:57:51   
Anonimen
No, očitno sem bila res razočarana, ko sem s takim tonom pisala, še danes pa mislim,da je prav, da se naglas pove, da se moraš prijaviti do časa.

Z dejstvom sem se sprijaznila... Bom pač sama hodila v KR / LJ na predavanja, pa vsak dan še malo v šoping, pa si bom popestrila predavanja, mojega srčija bomo pa poslali na dvourni tečaj, pa bo.

Škoda sicer, ampak kaj čmo, tako je naneslo!

Vsem hvala za spodbudouser posted image in drugim za opozorila, da samo kompliciramuser posted image ... To najbolj rabimo, ja user posted image

LP!

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......