Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ali se kdaj zmerjate z grdimi besedami? 18.8.2006 10:01:50
|
|
|
|
Naja31
|
On meni ni nikoli kaj grdega rekel, jaz sem mu pa že parkrat rekla je.. se. Se moram popraviti. Res ni lepo od mene.
|
|
|
|
RE: ali se kdaj zmerjate z grdimi besedami? 18.8.2006 10:34:49
|
|
|
|
MojcaG
|
to pa ni vredu, anonimna... partner te sploh ne spoštuje! midva se dovolj spoštujeva in ljubiva, in ne padeva na ta (primitiven) nivo.
|
|
|
|
RE: ali se kdaj zmerjate z grdimi besedami? 18.8.2006 10:48:06
|
|
|
|
ZARA
|
Po 15 letih si jemljem pravico, da ga vsake toliko časa pošljem kam...ampak redko. Se pa zgodi.
|
|
RE: ali se kdaj zmerjate z grdimi besedami? 19.8.2006 0:16:24
|
|
|
|
Anonimen
|
V 4 letih kar sva skupaj mi moj nikoli ni rekel žal besede, vsak dan mi pove le to, da me ima rad. Tako da tudi jaz njemu nisem nikoli rekla niti ene slabe ali grde besedice, saj nanj enostavno ne morem biti jezna, ker me spoštuje in je do mene VEDNO prijazen. V 4 letih se nisva še nikoli skregala. V nasprotju z bivšim.Sva se nonstop kregala in tudi pošiljala kam, pa še kletvice so padale iz obeh strani.Grozno, če pomislim nazaj, dobro da sva se razšla, bog ne daj da bi z njim imela otroka...
|
|
|
|
RE: ali se kdaj zmerjate z grdimi besedami? 19.8.2006 9:09:01
|
|
|
|
smrka
|
Nikoli si nisva rekl grdih psovk.
|
|
|
|
RE: ali se kdaj zmerjate z grdimi besedami? 19.8.2006 11:22:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi včasih pade kakšna krepka beseda, pa se pol kmalu pomiriva.Sva oba zelo ognjevita.Sicer pa res ne morem, kadar se res besna na njega, stopit do njega in mi rečt :"dragi, se ti opravičujem, ampak si me res prizadel in trenutno čutim veliko žalost v svojem srcu"....raje ga nekam pošljem.V rodne kraje . Ampak za ravnovesje pa znava oba veliko večkrat kot grde besede uporabit rada te imam, ljubim te, pogrešam te.... Drugače pa pri meni nebi prišel dobro skozi, če bi mi rekel ****, ****, budalo.....Tako pa to le ne gre. Če te pa še vdari zraven......se mu roka posuši!!!To bi pa probal z mano samo 1x!!!!
|
|
|
|
RE: ali se kdaj zmerjate z grdimi besedami? 19.8.2006 18:06:18
|
|
|
|
siniti
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka Nikoli si nisva rekl grdih psovk. kakšne so pa lepe psovke?
|
|
RE: ali se kdaj zmerjate z grdimi besedami? 19.8.2006 19:50:50
|
|
|
|
smrka
|
Ah dej kje s pa slisala za lepe psovke?
|
|
|
|
RE: ali se kdaj zmerjate z grdimi besedami? 19.8.2006 21:55:42
|
|
|
|
*Karmen*
|
Meni je moj samo enkrat (na začetku zveze, ko sva imela bitke med spoloma) rekel besedo, ki spada v svinjak. In ves naslednji dan sem ležala, kot se za svinjo spodobi. Ko mi je kaj rekel, sem mu odgovorila v prašičjem jeziku. En dan je bil mal zmeden, naslednji dan pa je očitno dojel, da so takšne besede pri meni prepovedane - vsaj za zmerjanje vseh bitij. Skoraj osem let sva skupaj in od takrat ni padla med naju nobena žaljivka. Kakšno težko besedo še spustiva, ampak ne za obkladanje drug drugega. Pač pa kot nekakšen ventil pri opravilu, ki ti nikakor in nikakor ne spelje... Si pa ne predstavljam kaj bi bilo, če bi mi takrat rekel kakšno besedo na k... Verjetno bi nahecala kakšnega kolega, da bi v spodnjih gatah letal po najini spalnici, ravno takrat, ko bi moj dragi prišel domov. Brez veze mi prav gotovo nihče ne bo govoril, da sem karkoli!!!
< Sporočilo je popravil *Karmen* -- 19.8.2006 22:01:01 >
|
|
|
|
RE: ali se kdaj zmerjate z grdimi besedami? 19.8.2006 23:19:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Karmen* . In ves naslednji dan sem ležala, kot se za svinjo spodobi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.8.2006 23:25:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ali se kdaj zmerjate z grdimi besedami? 20.8.2006 12:03:18
|
|
|
|
kapica
|
O Karmen, to je bila pa dobra ideja, mu pokazat kako in kaj.. Ne spomnim se da bi si kdaj izrekla kaksno tako podlo. Ko se kregava na koncu vsak za sebe nekaj momljava, posimfama, ampak da bi sla do pra.., kurb.... in te stvari, pa ne. Ojojoj, kje ostane spostovanje?
|
|
RE: ali se kdaj zmerjate z grdimi besedami? 20.8.2006 13:34:28
|
|
|
|
marcela
|
Ne, ste pač ženske, ki se premalo spoštujete in svojim partnerjem tudi pokažete, da spoštovanja niste vredne Da se ženske, ki so deležne zmerjanja premalo spoštujejo se vsekakor strinjam, toda le kako se naj spoštujejo, če jim od jutra do vepčera nekdo vceplja v glavo, da so nič vredne. Partnerji so jim dobro oprali možgane. Večina žensk je verjetno tudi odraščala v okolju, kjer psovke ravno niso bile redkost in sem jim zato to ne zdi nič tako groznega. Moj čisto prvi fant(dolgo nisva hodila), mi je nekoč rekel, da sem **** in ****, ker sem šla vmrzli zimi s sošolcem na pojačo. Čakal sem namreč vzunaj dolgo fanta, ki je močno zamujal. Čez par dni je bil do me spet prijazen, jaz pa sem mu seveda odpustila. Pa sem to kar mi je rekel le povedal prtijateljici in ta je bila na moje začudenje zelo ogorčena. Rekla mi je da me bo ob vsakem prepiru zmerjal, in da če bi to rekel njej bi ga takoj pustila. Jaz sem ga malo kasneje, a odprla mi je pri mojih takratnih 16 tih letih oči, dala mi je mislit za kar sem ji hvaležna. Tudi jaz sem odraščala v hiši kjer je bila mama deležna raznih psovk ob izbruhih očimove jeze, zato se mi je to zdelo samo po sebi umevni, da to rečeš, če si na nekoga jezen. Moža sem že poslala se solit, pa tudi s kakšnim bedakom sem ga že okronala, pa drug drugemu sva že povedala, da sva motana in blesava.... Dlje pa ne greva! Z vulgarnimi izrazi se nikoli ne zmerjava. To zame že dolgo ni več sprejemljivo. Tudi, ko me je pred kratkim siosed poslal v rodne kraje, sem še enkrat ponovila svoje mnenje in mu povedala, da se jaz na njegov primitiven nivo nimam namena spuščat.
|
|
RE: ali se kdaj zmerjate z grdimi besedami? 20.8.2006 22:08:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh, pri nama se je za zamislit. Vem! Ampak ne vem, kako... Pa ne zopet reči, spakiraj kufre in idi. Imava otroka. Ampak pri vsakem prepiru so grde besede. Prepirov je pa veliko.
|
|
|
|
RE: ali se kdaj zmerjate z grdimi besedami? 21.8.2006 12:31:07
|
|
|
|
rose22
|
Jaz sem bla z mojim skup mal vec kot eno leto in sem v tem casu bla veckrat vse drugo samo clovek ne.Pa ne samo to.Nikoli nisem nic prav naredla,nisem znala jest,nisem znala pit,prevec kg sem mela.In sem mu enkrat prjavla,ce je sploh kaksna stvar k jo naredim vredu.Veckrat k sem poslusala zaljivke in grde besede,bolj sem postajala nagnjena k temu da mu kaksno izrecem nazaj.Prekipelo mi pa je,ko je rekel,da bi seksal z mano od zadaj sam se boji moje velike riti.Po tistem je slo se pa itak vse samo navzdol. Na zacetku moje nosecnosti mi je pa rekel,da bo zahteval da grem delat splav (kot da to lahko doseze),kasneje pa da mi bo otroka vzel. In kaj sem naredla? Pobrala svoje stvari in sla.Zdaj se sicer slisiva pa mu vsake tolk spet zbije pa prbije kaksno cudno ampak se sploh ne oziram vec na to.Vem da bom nekomu vsec taksna kot sem,predvsem da me bvo sprejel taksno kot sem,pa tud ce bi recimo imela 150kg.Tko da punce pamet v roke.Pejte stran ker si nihce ne zasluzi takih stvari
25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!
|
|
|
|
RE: ali se kdaj zmerjate z grdimi besedami? 21.8.2006 15:32:04
|
|
|
|
lu155
|
jst tut ne uporablam drgih besed ....moj fant tut ne
|
|
RE: ali se kdaj zmerjate z grdimi besedami? 21.8.2006 16:20:18
|
|
|
|
Sita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Oh, pri nama se je za zamislit. Vem! Ampak ne vem, kako... Pa ne zopet reči, spakiraj kufre in idi. Imava otroka. Ampak pri vsakem prepiru so grde besede. Prepirov je pa veliko. Vsak večer, preden gresta spat, preberita pravljico Zmerjavca. In vsakič, ko vaju bo prijelo, da bi se zmerjala, se spomnita nanjo. Morda vaju bo minilo. Sedita in se resno pogovorita, da tega ne bosta delala več, saj to izredno kvarno vpliva na otroka. Pogovorita se, kaj čutita drug do drugega, zakaj sta skupaj, ali se imata rada, se spoštujeta? In če je še iskra ljubezni, si zamislita, kaj bi bilo, če kdo od vaju umre, kako bi to drugi prenesel. Kajti to se lahko hitro zgodi, potem pa nam je lahko zelo žal. Nič za nazaj se ne da popravit. Ali pa se pojdita igrico. Takoj ko bo eden hotel ozmerjati z grdo besedo drugega, dobi kazensko točko. Za vsako kazensko točko mora tisti, ki je zmerjal na primer pomiti posodo ali skuhati kosilo ali kaj drugega, nekaj, kar ne počneta rada, pa je treba opraviti. Probaj! Kajti zmerljivke resnično škodujejo, tako vajini zvezi kot otroku.
|
|
RE: ali se kdaj zmerjate z grdimi besedami? 24.8.2006 18:15:22
|
|
|
|
tincci
|
Mogoče smo ženske, ki preveč ljubimo. Anonimna, ki je začela to temo A dej no nehi, no. Če bi bila jaz tvoj, bi ob takihle sigurno kasirala "ne seri", on ima pa še malo več testosterona in se rodi **** off. Z lahkoto.
|
|
|
|
RE: ali se kdaj zmerjate z grdimi besedami? 24.8.2006 19:51:57
|
|
|
|
srursa
|
ja imata otoka in je otroku fino, da se vedno kregata in gleda kako on ravno s teboj. Tako bo otrok dovolil drugim, da ravnajo znjim oz on z njimi. Mal se je treba zamislt, kaj je boljš. Žal.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.8.2006 19:55:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?