|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj na smuči
17.8.2006 12:52:59   
Mojca20
Mi že planiramo smučanje in bi radi ta malega že postavili na smuči. Zanima me ali pretiravamo, če ga pri skoraj 3 letih (manjkal bo 1 mesec) postavimo na smuči?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj na smuči
17.8.2006 13:11:21   
diva 4
Naša je bila lani stara 2.5 , ko smo jo dali na smuči.Šlo pa je zgolj zato, da dobi občutek.To pomeni , da midva nisma zraven smučala .Letos bo pa šlo že bolj zares.Dajte mu dovolj časa , da se navadi na drsenje po snegu.

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.8.2006 13:11:40   
Anonimen
Ne, ne pretiravate. Kar pojdite user posted image
Midva sva tudi oba zagrizena športnika, smučarja in naš ta mal bo šel letos na smuči pri 2 letih in pol.user posted image

(odgovor članu Mojca20)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.8.2006 14:28:06   
srki
Jaz sem tudi mislila, da je pretiravanje pri 2 letih in pol, pol sem pa videla otroke pri tej starosti, kako že "obvladajo".

Kot pravijo predhodnice, gre se za to, da dobi občutek. Samo smučat ga bo pa ati učil, pa še mamico zraven,user posted image ker odkar sem si zlomila gleženj, nisem bila več na smučeh.

No, Kristina, lahko prideš malo v naše konce, pa me naučiš smučanjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.8.2006 14:31:14   
bini
ja, tud mi bomo začeli pri 2,5 letih... sicer bolj za hec kot zares... me pa prav zanima kako bo šlo oz. če bo sploh hotela, ker naša je motoročino res ena mala nerodica - morda ji bodo pa smuče bolj ležale user posted image

jaz že prav hlepim po smučanju - že 3 leta nič, ker smo bli al noseči al pa otrok premajhen... a mislite da bom jest sploh še znala??? drugač se bom pač z ano skup učila user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.8.2006 14:37:29   
srki
Ziher boš znala, enkrat se boš sputila po hribu dol, pa boš na starih tirih.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.8.2006 15:38:46   
nuala
Fuj je odvisno od otroka, tudi od konstitucije, moči, veselja.

Od moje prijateljice mali je začel pri 2,5 letih in je bil pri 3,5 že na prvi "tekmi".
Ampak to je bolj izjema. Naš je bil lani star 3 leta, pa ga ni kaj dosti zanimalo.

Naš prijatelj učitelj smučanja pa pravi, da okrog 3,5 let je pravi čas ( v praksi od 3-4 leta ! )

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.8.2006 22:06:02   
sjug
Naša 4,5 letna deklica je predlani prvič stopila na smučke. Res pa smo ji nabavili krpljice, ki pa je niso kaj dosti zanimale. V celem tednu jih je imela dvakrat na nogicah, drugače pa jo je pa ati vlekel na sankah. Lani sploh nismo šli smučat, ker se je vse tako čudno obračalo user posted image . Me zanima, kako bo letos ... Upam, da bo pokazala kaj več veselja.

Never Ever Give Up!

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.8.2006 10:19:51   
Anonimen
Naša bo šla letos pri skoraj 3 letih. Mislim pa, da večjega uspeha ne bo, ker ni posebno motoričen tip in je velik ziheraš, tako da bomo mogli pazit, da ne bomo pretiravali in ji smučanja zagabili.

(odgovor članu sjug)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zakaj je dobro imeti sestro?
V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.