Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dopusti v amb. za neplodnost 17.8.2006 14:51:35
|
|
|
|
leli
|
Dopustov sigurno nimajo.Probaj poklicati med 13.in 14.uro takrat jih navadno prikličeš.lp
|
|
|
|
RE: Dopusti v amb. za neplodnost 17.8.2006 15:25:40
|
|
|
|
zorica
|
Meni so rekli, da dvigujejo telefone od 14 do 16 ure.Prideš pa tudi težko skoz, ker je tisti čas nonstop zasedeno.Mene je stalo dosti živcev,....
|
|
|
|
RE: Dopusti v amb. za neplodnost 18.8.2006 9:53:17
|
|
|
|
Neža81
|
Sem jih le priklicala in sem zelo razočarana odložila slušalko. Ker sem že od januarja na IVF čakalni listi in ker so mi pošto iz konzilija obljubili najprej v maju, potem avgusta, včeraj pa so rekli konec novembra. Postopek naj bi začel šele drugo leto . Kolegica je bila v isti situaciji kot jaz in je takoj rekla, da pošte ne bom dobila maja in naj bom srečna, če jo bom sploh letos. Njej so tudi rekli za tolažbo, da jo bo dobila čez pol leta, dobila pa jo je čez eno leto, potem še pa tri mesece, preden zaćnejo z postopkom... zdaj mi pa že res gre vse na ... ah, bo že
|
|
|
|
RE: Dopusti v amb. za neplodnost 18.8.2006 10:01:45
|
|
|
|
Anonimen
|
neža tako mi je hudo zate ..vem kako grozno se počutiš, ker moraš tako čakati. Sej ne morem verjet, da so take vrste in da mine toliko časa preden imamo v Sloveniji spoh možnost poskusiti z IVF , za bruhat...Pol se pa sprašujejo ok kod taka nizka stopnja rodnosti..eh, brezveze. Res je super, če imaš možnost, da greš samoplačniško...vso to čakanje ti je prikrajšano, po drugi strani je pa drago in seveda si tega ne moreš kar tako privoščiti...govorim nasplošno ne dir. tebi Neža .. Upam, da ti čimprej mine in da boš končno v postopku srečno
|
|
|
|
RE: Dopusti v amb. za neplodnost 18.8.2006 10:25:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Neža te čist razumem, ker je tvoja zgodba moja zgodba. Sam jaz sem pobrala šila in kopita in šal drugam. Nisem imela živcev še naprej čakat. Moj nos od vseh njihovih nategov, pa je je predolg, za še kakega. Želim ti da čim prej dobiš pošto, da se konča ta agonija in da boš vesela ob čimprejšnji .
|
|
|
|
RE: Dopusti v amb. za neplodnost 18.8.2006 11:19:55
|
|
|
|
Neža81
|
Hvala vama za te besede... pomirjajo... . Že dve leti čakava in se trudiva, da bi dobila ... pa nič. Vem, da je ogromno žensk v moji situaciji, nekatere so že dale ogromno "skoz". Po enem letu truda sem se skulirala in temo BABY dala na stran. Včasih nisem cel mesec pomislila na to. Celo leto sem bila dobre volje in pozitivno razmišljala na vse skupaj, dnevi pa so minevali vedno hitreje. Prišel je maj, ko sem spet bila nervozna in čakala na pošto. Ko so mi povedali, da bo komaj avgusta sem si mislila: "Ah, če čakam že dve leti na vse skupaj, bom pa še te tri mesece!" Evo, zdaj pa me je ta novica, da bo pošta komaj konc novebra (postopek šele drugo leto), čisto potrla in sploh nimam več volje do ničesar. Še dobro da sem pri 24-ih začela delati na , in če bo vse po sreči, bom dobila, ko bom stara 28 let . In od tega bo skoraj tri leta trajalo čakanje in postopek IVF. Groza. Zakaj mislite tega ne pospešijo? A če imaš denar pa nekaj veljaš in prideš takoj na vrsto, al kaj? Mislim, .... najraje bi nekoga na !
|
|
|
|
RE: Dopusti v amb. za neplodnost 18.8.2006 11:26:38
|
|
|
|
Anonimen
|
zakaj so take vrste, draga Neža ti ne znam odgovoriti...tako je v naši državi mislim, da ni bistvo v tem, da nekaj veljaš, če imaš denar ampak je pač bolj enostavno, ker ne gre nič preko zav. in ker seveda vsak toliko denarja ne zmore skupaj spraviti ni takšnih vrst kot pa preko zav., kjer je na stotine žensk čaka na brezplačen postopek, žalostno ... Skušaj še malo porpeti , čeprav vem, da ti je težko... mislim nate
|
|
|
|
RE: Dopusti v amb. za neplodnost 18.8.2006 12:00:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Se strinjam s poopsie. Tle ko midve hodive privat, je prvi postopek samoplačniški, drugi pa ti že zavarovalnica krije. Pa vseeno takoj prideš na vrsto, nič čakanja. Tako da tle denar nima take veze. Poleg tega, jaz prvič nisem šla skozi cel postopek in so mi potem preostali denar vračunali v naslednji postopek. Evo, res ni vse denar. V ljubljani, ap tudi če greš samoplačniško, čakaš nekaj časa da prideš na vrsto. Spet ni vse denar. Privat je privat, država, pa država
|
|
|
|
RE: Dopusti v amb. za neplodnost 18.8.2006 12:11:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK1 Se strinjam s poopsie. Tle ko midve hodive privat, je prvi postopek samoplačniški, drugi pa ti že zavarovalnica krije. Pa vseeno takoj prideš na vrsto, nič čakanja. Tako da tle denar nima take veze. Poleg tega, jaz prvič nisem šla skozi cel postopek in so mi potem preostali denar vračunali v naslednji postopek. Evo, res ni vse denar. V ljubljani, ap tudi če greš samoplačniško, čakaš nekaj časa da prideš na vrsto. Spet ni vse denar. Privat je privat, država, pa država točno tako...hvala bogu, da obstajajo samoplačniške variante in da tako hitro prideš na vrsto in res ni vse v denarju p.s. olja MIŠEK
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?