|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9 mesec - problemi
16.8.2006 14:13:10   
matahari
Pozdravljene,
sem tretjič noseča, rok imam 10 september bendar mi je ginekologinja rekla, da glede na vse skupaj (zelo nizek pritisk, slaba kri in visok sladkor - otrok je malo prevelik) bom šla rodit prej.Z lažnimi popadki se ubadam že več kot 14 dni..iz tega ne delam pabnike čeprav je včasih zelo boleče.Moje vprašanje bodočim mamicam je bolj to: povsod berem, da so pregledi pogostejši v osmem in devetem mesecu.No moja ginekologinja je šla na dopust tako, da sem imela zadnji pregled 12 julija naslednjega imam pa šele 24 avgusta..to mi je ful čudno glede na moje stanje..pa še to da včeraj in danes otrok skoraj nič ne giba..čisti mir..imam pa zelo trd trbuh in me vse dol tišči..kaj predlagate? Se grem malo pokazat al kako??Kaj ste ve naredile v podobni situaciji??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 9 mesec - problemi
16.8.2006 14:18:38   
Anonimen
joj,jaz ti kar predlagam da čimprej greš v bolnico se pokazat.ne čakaj,še posebno,ker si rekla,da otrok skoraj nič ne giba in da te tišči.
kar pojdi takoj
izgubit nimaš kaj
meni se tudi zdi,da sploh še s takimi težavami bi mogla imeti kar redne preglede
no,nič več čvekanja,pojdi se zrihtat in brž se pokazat

(odgovor članu matahari)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.8.2006 14:18:53   
total
V tvojem primeru se bi šla takoj pokazat v bolnišnico.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.8.2006 14:20:13   
mami darka
Pejt se pokazat. Če ne drugam, pa v bolnico kjer misliš rodit. Mal čuden je tut to, da se je dete že umirilo.
Pejt, pejt, ti sam pejt.
Vsaj js bi na tvojem mestu.

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.8.2006 14:20:53   
Tejči
Kaj še iščeš tu??? Bejži takoj v porodnišnico!! Z gibi otročka se ni za hecat! Pa vso srečo!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.8.2006 14:24:55   
srki
Upam, da si se že odpravila v najboližjo porodnišnico ali do najbližjega G. Tole tudi meni ni kaj preveč všeč-da ne čutiš otročka. Upam, da te nismo zdaj preveč prestrašile in srčno upam, da je vse OK!!!

Držim pesti in poročaj, kako se je vse izteklo!user posted image

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.8.2006 14:25:48   
ana25
Če ne upaš direkt v bolnišnico, pa vsak k svoji genikologinji pokliči, ponavadi tudi sestre svetujejo kaj narediti. Najbolje, da greš takoj v porodnišnico.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.8.2006 14:26:35   
romta
Tudi jaz mislim da bo najbolje da se odpraviš v porodnišnico.

Pa dobro opravi!

LP romta

Kjer je volja je pot!

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.8.2006 14:46:06   
lstand
Upam da si že na poti v porodnišnico, saj tudi jaz mislim, da nimaš kaj čakati, če ne čutiš otročka, kako se giblje. Lepo opravi in vse dobro obema.LP

(odgovor članu romta)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.8.2006 16:02:38   
tulip
Upam da si se šla že pokazat...lahko to nakazuje, da se bo porod kmalu začel, saj se včasih dan prej umirijo...upajmo da je samo to, pa povej kako je bilo!
Srečno!user posted image

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.8.2006 16:15:07   
paris
Močno držim pesti, da je vse v redu z vama! Javi se!

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.8.2006 21:16:48   
matahari
Evo mene spet doma..sem bila v porodnišnici, dali so me na CTG - srček malega normalno utripa hvala bogu, zdaj proti večeru je pa spet začel brcati...mi je kar kamen padel s srca...malo sem odprta in lažni popadki se kar vrstijo...veliko moram počivati, da dobimo not še kakšen teden ali dan..v vsakem primeru je še tri tedne...komaj čakam, da moj tretji sinko priveka na svet in da bova doma...odločila sem se, da bom tretjič rodila v Postojni s pomočjo epiduralne...imate kakšne izkušnje na tem področju???
Lep večer vsem user posted image

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.8.2006 8:58:42   
srki
O super matahari, samo da je vse OKuser posted image .

Lepo, da greš v Postojno, jaz sem tudi tam rodila, žal pa ti o epiduralni ne znam nič povedati.

Seveda pa tudi čestitke za 3. sinkotauser posted image user posted image

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.8.2006 9:02:15   
Tejči
Super matahari, samo da je vse OK! user posted image  Glede EA pa nimam izkušenj.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.8.2006 16:02:17   
paris
Super, Matahari, saj sem vedela, da bo vse v redu!user posted image Občudujem tvoj pogum, da si se odločila še za tretjega otroka, če sem prav zasledila enkrat sva midve isti letnik.
Jaz se nekako ne morem odločiti,da bi dala vse še enkrat skozi.  Sin je star skoraj 17 let, tako da...., no ja, saj zarečenega kruha se pa itak največ poje!user posted image
Drugače pa, srečno in drži se. pa še kaj se javi!

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.8.2006 17:18:42   
barbaram
jst sem rodila z EA. anestezist star maček, tako da nisem čutila pika in ostalega. samo hlad. potem pa normalno odpiranje (prej ni šlo nikamor) in brez kakršnih koli bolečin. no, sam porod se je končal potem s kleščami. zataknjena glavica ni šla ne naprej, ne nazaj. samo EA sem prenesla odlično (nobene slabosti ali kaj podobnega), bila fit že čez par ur in potem pestvala svojo štručko. te zanima še kaj bolj konkretnega?

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.8.2006 10:48:27   
matahari
Ej barbaram si me kar opogumila...po dveh zakompliciranih porodih sem se odločila za EA..če bo pri meni tako potem juhu..moram pa reči, da veliko težje prenašam tretjo nosečnost..malo so tudi leta (rodila sem pred 17 leti)..komaj čakam v bistvu, da grem rodit in da bo vse mimo..že ves mesec se ukvarjam z lažnimi popadki, ful me boli križ in vse me dol tišči..zdravnik pravi, da moram veliko počivati pa je včasih to težko..kaj je bilo z kleščnim porodom..je imel otrok kakšne posledice? Si rodila v Postojni??
Hvala ti za vsak odgovor...user posted image

(odgovor članu barbaram)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.8.2006 11:24:11   
Clody

Paris,s ej veš kako pravijo: " Eden ni nobeden!" user posted image

Matahari,
Vse moje prijateljice so rodile z EA! Nekatere so prvega po naravni poti, zato lahko najlažje primerjajo. Pravijo, da je neprimerno boljše z EA, inekcija niti ne boli, bolečin skorajda ne čutiš, prav tako, ko te šivajo ne., Pri drugem rojevanju niso spustile skoraj nobenega glasu, medtem ko so pri prvem babce skoraj oglušele.
user posted image (malo za hec, samo toliko da te opogumim)

Tudi jaz bom rodila z EA, vendar moraš na Jesenicah opraviti tečaj, nevem pa kako je v Postojni!

Pa pa

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?