|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   utrujenost in seks
16.8.2006 11:05:59   
Anonimen
...ob 2 majhnih otrocih, s katerima smo vecinoma dneva sami in se vseh gospodinjskih opravilih, zvecer padem dol. user posted image zaspim. fertik. cista koma. zmatrana sem u iber, na seks se pomislim ne. user posted image zdaj me ob izteku porodniske caka se sluzba, ki zahteva celega cloveka in rajsi ne pomislim...

...ob takih dnevih, ko sem ze popoldne vsa skurjena, pomislim na seks, ampak, preden vse postorim, dam otroke spat, pospravim po ta velkem, se vsedem pred tv za 5 minut, moz gre npr. pod tus, ko pride nazaj, jst...spim, kaj pa drugega. Saj ne, da ne bi imela zelje po seksu - ceprav je od kar imava otroke manjsa, kot prej...- ampak, jst ne morem pomagat. res sm tk zmatrana, da se vcasih ze sama sebi malo smilim ...zjutraj je boljse, mi tud zjutraj bolj pase, ampak, takrat je pa skor treba "hitet", ker se ravno takrat zbudijo otroci. ponoci, na zalost, mi je bolj pomembno spanje in nisem sposobna se zbudit vmes. me niti nezno bozanje ne bo premamilo, ker ce spim, spim. spim pa zato, ker sem cist fuc...

Sem poskusila kdaj cez dan malo zadremat, ko gre spat mlajsi, ampak, ali naj takrat naso 3 letnico pustim samo, da se bo zabavala? to mi je pa cisto mim.

moz je razumevajoc, potrpezljiv, ampak, enkrat mu bo odkril pokrovko. tud njemu. sej ni zahteven, ceprav bi po mojem on tud 5 krat na dan, bi ibl zadovoljen 2-krat na teden. jst pa vcasih ne morem tud tega ne. res ne.

imate kksno spodbudno besedo? al pa recept proti utrujenosti? da ne govorim, da casa zase nimam nic, da bi rada mal pomigala, kksen trim al pa kolo, uf, to so ze pobozne zelje. dobr, da bo kmal dedek mraz, mi mogoce kaj izpolni user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
16.8.2006 11:12:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: utrujenost in seks
16.8.2006 11:31:45   
spelaz
Evo, še ena utrujena ob večerih, ki se ne spravi zraven. In to zdaj pri 1 otroku so najine aktivnosti pod kritiko (vsaj kar se tiče potreb). Kaj bo šele, ko pride drugi.

Ponavadi zvečer ko mali zaspi kar skupaj skočiva pod tuš. Pa včasih med kakim popoldanskim spanjem. Pa se zmeri sprašujeva, kako to da ne večkrat, ker je tolk fajnnnn user posted image  user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.8.2006 11:39:32   
srki
Za kakšen dan dva daj malo na stran gospodinjstvo, saj te bo itak vse počakalouser posted image . OK, skuhaš že, pospravi samo nujnejše, likanje, pranje, pucanje v iber pa naj počaka.

Sem tudi za tak recept slišala, kot ti je napisala Radha-bolj si aktiven (šport in te zadeve), več imaš energije. Vidim tudi po sebi, sploh poleti in spomladi, ko smo več zunaj. Tudi če delam fizično, zvečer nisem toliko utrujena, ampak nabita z energijo. Pozimi pa bi tudi jaz že ob 8 zaspala.

No, upam da smo ti kaj pomagale in da se ti bo kaj obrestovalo.
Pa čimveč user posted image .

(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.8.2006 12:23:01   
čaki
nimam odgovora ker sem sama na istem...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.8.2006 12:28:12   
sanasan
ja, radhin način tudi meni pomaga...
ali moža ves dan ni? zakaj pa ne bi npr.on malo zvečer pospravil, ti pa si privoščiš kako sproščujočo kopel ali vsaj tuš, ali pa se vsedeš za polurice in kaj dobrega prebereš? mislim, da te verjetno tudi enoličnost ubija in utruja? vsaj mene je...čedalje bolj sem bila utrujena in zamorjena! ko mali spi, zaposli triletnico s kako risanko, zlaganjem ali kaj podobnega in si vmes privošči vsaj 10min zase...preverjeno pomaga! pa ne glej po stanovanju!!! jaz sem si omislila en kotiček, kamor sem se lahko umaknila pred neredom in se sprostila s kako kavico, knjigo, sanjarjenjem...tudi 10 min pomaga! ali pa večkrat po 5 min, toliko se pa tudi 3letnica lahko zamoti! moja 21m npe sfulom rada gleda revije, časopise...zadnje dni je pa čebelica maja zakon!!! jo komaj spravim od tv...aja, pa mene je zvečer kak obrazni pilling in obrazna maska sfulom poživila...zraven si pa privošči kak dober naravni sok, limonado, ledeni čaj...
ne usedi se vedno pred tv...uh, vem, kako paše, jaz sem kar nekaj mesecev se vsak večer vrgla na kavč, posledica:še hujša utrujenost in še večja rituser posted image ...poleg tega čas potem kar leti, pa še uspava te...poskusi še s kakšnim večernim ali nočnim sprehodom, ali pa se vsaj zunaj usedi na kakšno klopco, mož pa naj čuva tistih 10 min otroka...
meni je vse to precej pomagalo, tako zelo, da me mož ne 'dohiteva' večuser posted image , čeprav pogosto spim le 3-4h na noč, on pa vsaj 7, pa še popoldne...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.8.2006 12:30:44   
KIRA
jest zato možeka budim sred noči, ko mava cajt, pa ni moteče galame. ker med dnevom res ne utegnem seksat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.8.2006 12:35:07   
sanasan
aja, pa zdi se mi, da veliko žensk dela eno veeeeeeeeeelikansko napako, sem najperj  opazila pri prijateljicah, nato pa še pri sebiuser posted image , ženske vedno kar skočimo, ko nas otroci ali mož pokličejo... jaz sem to vedno počela...in sem rabila kar precej samokontrole, da sem njih še bolj pa samo sebe odvadila...prej sem vedno letala ko kura brez glave po stanovanju od enega do drugega...

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.8.2006 13:18:57   
Sita
Ne se vsest pred TV. Pejta skup pod tuš in že tam začnita .. pa še voda te zbudi.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.8.2006 13:19:21   
Mirna*
Ja, se morm kar strinjat z vami, pa tud to, kar sem prebrala v nekem drugem postu, da manj seksas, manj si ga potem zelis, bolj seksas, tezje si brez njega. madonca, pred parimi leti, ko sva bila se sama, ma, vsak dan, tud po veckrat, po 1.porodu in ze med nosecnostjo se je pa nehalo.

res je tudi tisto o enolicnosti. vcasih mi gre ze vse na zivce in bi najrajs poslala v .... sem po eni strani super vesela, da grem delat, da bo malo razgiban dan. tako pa od jutra do vecera otroci, otroci in otroci. in potem se zvecer zdim sama sebi ****, ko komaj cakam, da gresta spat, da imam malo "mir pred njima". pa ju imam najbolj rada, saj sta moja cukrcka, ampak, resnicno, da smo cel dan skupaj, dan za dnem...

...moz pa dela dopoldan ali popoldan, tudi ob vikendih, ce pa je duma, ima studij, ki mu vzame dost casa pa se dodatno hodi nekam delat.

potem pa me se kaksna stvar muci, in se mi nabira, enkrat pa eksplodiram. takrat pa si tud ne zelim seksat, ne samo, da bi bila utrujena. vem, da bom mogla nekaj spremenit, za zacetek res kaksno minuto ali 5 zase. hvala za nasvete in gremo dalje! ---> se prej pa pospravt in obesit perilo

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.8.2006 13:20:34   
kalbo
Kaj pa če bi mož tebi zvečer natočil vročo kopel, spravil otroke spat, pospravil s tavelkega, pol se ti pa pridružil pri kopeli. Bi to šlo?

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.8.2006 13:31:58   
Erdbeere
mož naj enkrat na teden recimo, namesto tebe prevzame otroke, sej študij tud ni lih da more samo študirat, ne vem nouser posted image pa boš videla da boš ti zvečer spočita in bo tudi sex bolj zanimiv, moj je zdej že začel malo tudi s to glavo razmišljat, da če mi čez dan vsaj malo pomaga, potem ga zvečer čaka nagrada user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.8.2006 16:40:35   
Anonimen
Moža vprezi, da bo opravil polovico dela z otrokoma, pa boš tudi ti manj utrujena...

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
16.8.2006 18:14:29   
Pupica
oh, ko bi lahko zamenjali...Jaz imam pa preveč energijeuser posted image Pa še nespečnost me je začela mučitiuser posted image
Bi morala že ob 18h eno tbl.za spanje vzet, pa še tko ne vem, če ne bi že ob 5h zjutri v luft gledala...
Tko da res ti težko svetujem...aja...no mogoč pa vseen lahko. To se mi dogaja odkar jem multi mama tablete za nosečnice in doječe matere.Ne vem, mogoče se mi samo zdi ali pa je naključje ampak men dajo ful energije.Probaj!

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?