|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lezanje po sexu
16.8.2006 10:56:31   
Ayo

Zadnjic sem prebrala, da je po user posted image  priporocljivo lezati vsaj 10-15min, pa me zanima, tiste, ki vam je ze uspelo postat user posted image , ce se spomnite, ali je to res??
Iz mene se po izlivu vedno ulije, ne glede na to ali takoj vstanem ali pa ce lezim se ure in ure…kako je kaj pri vas?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lezanje po sexu
16.8.2006 10:58:07   
emaa
Nisem prakticirala ležanja pa mi je ravno tako uspelo zanosit.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.8.2006 11:09:25   
Anonimen
zadnjič sem nekje brala, da to sploh ni res, da bi mogla ležat po sexsu.. ker tist kar steče ven je itak sam semenska tekočina, spermiji pa splavajo naprej v nožnico.. tko da kao v tistem kar steče ven, naj ne bi bilo nič "uporabnega" materiala..user posted image

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.8.2006 11:11:23   
Naja31
Ja, pa naj bi lezelala z nogami v luft.user posted image
Jaz bi rekla, da je to neumnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
16.8.2006 11:13:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.8.2006 11:32:30   
sazi
O tem je 1x pisal Pušenjak - da nima veze, da toliko spermijev odplava po materničnem vratu, da ležanje ali držanje nog v luft nič ne poveča možnosti za zanositev.
Jaz nisem nič poležavala in vseeno zanosila v 1.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.8.2006 11:41:42   
srki
Zanosila sem v prvo, pa res ne vem, ali sem po sexu ležala ali sem stala, nimama pojma. Menim pa, da to res nima nobene veze.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.8.2006 12:13:45   
Anonimen
Kje si prebrala to??
Saj obstajajo tudi eni G ,ki govorijo ženskam naj noge v luft držijo user posted image ,če bi rade zanosile.Mislim, in ti so postali zdravniki oziroma G.
To nič ne pomaga definitivno.jaz grem po vsakem odnosu lulat,pa sme zanosila.A si poskusila ležati ure in ure user posted image user posted image ,da si opazila,da ti še vedno ven steče.
joj,ženske,ne verjamite vsega.
verjamem da je želja velika in da poskusite vse,ampak kar je preveč je preveč.To je isto,kot tisti,ki bi radi sina,gre  oziroma mora partner seksati v škornjih.To je ista fora

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
16.8.2006 12:23:45   
Ayo
Pettyy, http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1042138
IZVIRNO SPOROČILO: pettyy
To je isto,kot tisti,ki bi radi sina,gre  oziroma mora partner seksati v škornjih.To je ista fora
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.8.2006 12:41:42   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Potem naj dajo in naj propagirajo,da za sina naj je partner obut v škornje in ne vem še kaj

Totalna groza.
Potem pa sploh ne vem kako zanosimo tiste,ki takoj hop cup vstanemo in gremo lulat.Pa to je čudež potem user posted image

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
16.8.2006 16:12:42   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

zadnjič sem nekje brala, da to sploh ni res, da bi mogla ležat po sexsu.. ker tist kar steče ven je itak sam semenska tekočina, spermiji pa splavajo naprej v nožnico.. tko da kao v tistem kar steče ven, naj ne bi bilo nič "uporabnega" materiala..user posted image

se podpišem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.8.2006 16:25:53   
x_srečka_x
Nisem držala nog v luftu pa je ratalo v prvo user posted image

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.8.2006 16:26:56   
digi
He he, po moje nma veze, če ležiš ali ne, ampak nama je bilo full smešno oziroma zabavno, da me je stari po sexu prijel za noge kot žakelj in me postavil ob stenouser posted image .... No, ne vem če je ratalo zaradi tega, ampak sedaj sem v 32. tednuuser posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.8.2006 16:53:49   
Anonimen
Jaz se nisem umila po odnosu user posted image , verjetno je to pripomoglo k tako hitri zanositvi, ker sem slišala, da z vodo uničiš kar precej semenčic. No pa sva 2x tako, da sem se potem npr. če sva zvečer user posted image sem se zjutraj stuširala. user posted image
Kaj pa vem,...mogoče tud ležanje pomaga, da lepo vse noter steče in se potem komot umiješ user posted image , mi2 sva hotela bit ziher, da jih čimveč splava proti jajčecu user posted image

Ojej kako sem to slikovito opisala zdaj user posted image .

(odgovor članu digi)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
16.8.2006 17:10:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
16.8.2006 17:17:36   
Ayo
Kaj, a se na to moramo kao pazit, da se ne umijemo po user posted image ?? user posted image

Tud jz grem po akciji zmeri lulat in se umit…no kolk mam zdej moznosti postat nosecka?? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.8.2006 10:07:39   
Anonimen
user posted image  user posted image , ej ne vem,...to sva mi2 prakticirala, oz. jaz,...možno, da je bilo kaj na tem, da je tako hitro ratalo, možno, da je bilo čisto naključje,...pač povem kako je ratalo user posted image . Poskusiti ni greh.

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?