|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   na nekdo krade mačke
15.8.2006 13:05:29   
KIRA
je to možno???? jaz sem že čist zmešana od iskanja.user posted image user posted image user posted image user posted image

ko smo se preselili sem, pred 4 meseci, smo imeli 2 črna user posted image user posted image muca: Mimija in Murija. Muri je falot, pa scrkljan, pa nikoli ne gre za dolgo od hiše. MIMI je pa bil taka strašljiva živalca, pa se je prestrašil sosedovega mačka in jo je nekam ucvrl in ga ni blo nazaj. najbrž je tako daleč pobegnil, da ni več našel poti. naj bo, saj je že velik (3 leta) in se bo znašel. bratec ga je hudo pogrešal in iskal okrog hiše, skor cel mesec, pa ga ni blo.. bogec...user posted image user posted image

pa sem se pol tle na RR z eno uporabnico zmenla, da vzamem 2user posted image user posted image mucka, ki so ju "našli", ker jih je očitno nekdo zapustil. tukaj imata ogromno prostora, pa punčki sta totalnu nori nanju.
bogi mucki so bli polni bolh, garjavi in glistavi, komaj prejšnji teden sem bla nazadnje z njima pri zdravniku, ker je rekel, da sumi na mačjo kugo, ampak na srečo je bil samo prehlad ene vrste. po par injekcijah sta bla mucka dobra in živahna kot vedno. ušeska smo spucali, tabletke proti glistam sta dobila, pa par vitaminskih injekcij tudi. sedaj pa tole:

včeraj se je MIMI2 potepal po dvorišču in se igral kot vsak dan, zvčer, ko bi pa moral spat, ga pa ni bilo domov.  klicala sem ga bojda pol ure, če ne več.
čez dan smo ga videli, tako da je enkrat čez dan moral "izginit". najbrž ga je kdo videl in ga odnesel s sabo, jaz si to drugače ne znam razlagat. je pa tud on bil tak črn, z belim flekom pod brado. jest sem že čist zmešana od iskanja.user posted image user posted image

bratec AMINO, ki je seveda bel, se mi pa skoz mota okrog nog, ker išče bratca. jaz počasi začnem sumit, da nam nekdo krade mačke, pa čeprav samo 3 mesece stare. a je to možno???
ne vem, koga naj sumim, kdo bi kaj takega naredil? ravnokar sem šla lepit letak na drevo ob cesti, morda ga je pa kdo "nenamerno" odnesel, pa bo poklical...  čist sem že zmešana. user posted image user posted image user posted image to se nam še nikoli ni zgodilo, da bi izginu maček, letos pa kar 2 v tako kratkem času. tu nekaj ne štima.user posted image

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: na nekdo krade mačke
15.8.2006 13:26:06   
Anonimen
Mogoče,pa mimoidoči mislijo,da se je mucka zgubila in so jo vzeli user posted image user posted image
zakaj ne kupiš ovratnice,ki ima zraven tudi takšno a la prostorček v katerem daš listek in napišeš svoje podatke.tako da če že kdo misli da se je zgubila,da vidi,da ima lastnika
druga možnost je,da nekdo mačk ne mara in poskrbi za nih ,da ne pridejo nazaj user posted image
mah,sto ljudi sto čudi.
Moja sošolka iz šole je imela kruto presenečenje: namreč je imela psa,ki se je vedno nekako odvezal in so ga morali vsak dan iskat,saj ni vedel domov prit,ker je bil premajhen.nekega dne ga je našla mrtvega in to ko se je šla poslovit od njega preden je šla v šolo.sosed je ubil psa z palico user posted image user posted image in to samo zato,ker je sovražil psa.
bi ga jaz malo uhh user posted image
Poskusi z tako ovratnico,pa boš videla.preglej okolico v kateri stanujete.
Upam,da boste našli svoje mucike in da je z njimi vse OK user posted image

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.8.2006 14:25:24   
Magi*
nam so mladega mucka ukradli mulci (en še celo moj sošolec). mucka smo iskali nekaj dni kot nori (s sestrami smo bile še vse v OŠ) in mucka ni in ni bilo. čez nekaj dni se je pa sošolec "hvalisal" kako so nekega mucka ukradli in ga v steno metali dokler ni poginil. potem mi je šel mucka še pokazat. in bil je moj Miki. zakopan pod nekaj kamni.user posted image user posted image user posted image user posted image  še danes, več kot 15 let po tem dogodku mi je hudo in še zdaj ne morem razumeti, da nekdo lahko kaj takega naredi. tisti sošolec je pred leti umrl zaradi overdose-a, ostali malopridneži pa so ostali tam, kjer so bili. iz nikogar ni nič postalo. aja, takrat smo zagnali vik in krik, vendar so starši malopridneže zagovarjali, da njihovi zlati sinčki kaj takega že niso mogli naredit. in to je bilo to. v uteho mi je edino to, da verjamem, da se vse vrača in vse plača.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.8.2006 21:46:38   
Blejka26
user posted image tudi meni se je zgodilo podobno.Imam mačko ki je imela 2mladička,samico in samca,toda samica je kmalu po rojstvu umrla,tako da je ostal samo samček,ki sva ga s fantom poimenovala kar Buco.mačko sva potem kar kmalu dala kastrirat..bila sta zelo lepo naučena.vsak večer sem jih obvezno spustila noter (tud čez dan če je ker hotel),potem pa ko je moj fant prišel iz službe okrog štirih-ima vedno nočno-pa jih je vedno spustil ven.
nekega jutra pa mačka ni hotela ven,tko da je šel samo Buco,še celo sama sem ga spustila ven ob treh zjutraj...no in takrat sem ga zadnjič videla.to je bilo oktobra-novembra lani,pa še vedno ne vem kaj se mu je zgodilo.preiskala sem celo ulico,ga klicala neomejeno a o njim ni sledu.
najbolj me boli to da ne vem kaj se mu je zgodilo,če bi vedela bi mogoče lažje prebolela.
mačke imam ZELO rada

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.8.2006 22:02:37   
Pupica
Ej KIRA, če bi bili v Tržiču, bi te naslovila na 3 di(v)jake kranjske gimnazijeuser posted image user posted image user posted image

Mogoče mate pa kje v bližini kakšnega ljubitelja kač.Povem iz zanesljivih virov, da jih lovijo tut v te nameneuser posted image

No vsekakor upam, da so se šle mačice le user posted image (beri poigratuser posted image ) in da jih boste kmalu našli!user posted image

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.8.2006 22:18:05   
KIRA
hvala za vzpodbudo, ampak v obeh primerih je za to 0 možnosti. starejšega muca preveč dobro poznam . preveč plašljiv je za kaj takega.
mlajši je pa le 2,5 do 3 mesece star in se ziher ni šel nikamor igrat. po mojem ga je nakdo vzel s sabo  iz kakršnega koli razloga že.

ovratnice pa mu nisem kupila zato, ker je še premajhen, petty. večji jo je pa imel, pa ni zaleglo.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.8.2006 22:35:22   
Anonimen
Mogoče ga je povozil avto, mogoče ga je odnesla lisica, mogoče ga je pospravil sosedov pes, mogoče ga je ustrelil sosed...
Če bi imeli vaše mačke radi, bi poskrbeli, da se jim nič od naštetega ne bi moglo zgoditi...
Nič hudega, saj je malih muck polno, boste pa nabavili novega, kajneda...(Čeprav vam vsem, ki ste se na to temo oglasile, ne bi zaupala niti enega muca več).Ljubiteljice, ja, valjda...

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.8.2006 8:06:28   
Mala koala
Halo anonimna! Ma saj vem, svašta po svetu leze. Ja, ljubitrelji mačk so samo tisti, ki imajo muce zaprte doma. Ne seri. Pa saj nisi vredna komentarja.
No, jaz sem tudi taka očitno brezvestna lastnica, ki sta ji neznano kam izginila dva muca. En mlad, ena muca pa po dveh letih. Če bi jo povozil avto bi jo našli, sosedje so ljubitelji mačk, torej?
Ja, poznam eno modelko, ki je nekoč ukradla muco z enekga vrta, ker ji je bila všečuser posted image  Torej se to dogaja.
Kaj bi pa naredila s tisto tržiško sodrgo in podobnimi (žal sem prepričana, da je takih ohoho veliko) pa rajši ne napišem.
KIRA, upam, da se bosta mucka pojavila, za take anonimne opazke pa itak vem, da si dovolj pametna, da te ne ganejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.8.2006 8:22:09   
Marogica
Res ne vem, zakaj bi nekdo kradel muce, ko jih je pa toliko po svetu, pa še zastonj se jih da dobiti. Dobro, če bi bila kaka pasemska muca, bi še nekako razumela, "navadne" mačke pa res ni treba ukrasti.

Možno je res, da se je muci kaj zgodilo ali pa ji je kakšen zloben sosed kaj naredil. Sicer žalostno, pa vseeno vedno bolj pogost pojav.

p.s. Želim ti, da bi jo našli....

(odgovor članu Mala koala)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.8.2006 8:52:01   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mogoče ga je povozil avto, mogoče ga je odnesla lisica, mogoče ga je pospravil sosedov pes, mogoče ga je ustrelil sosed...
Če bi imeli vaše mačke radi, bi poskrbeli, da se jim nič od naštetega ne bi moglo zgoditi...
Nič hudega, saj je malih muck polno, boste pa nabavili novega, kajneda...(Čeprav vam vsem, ki ste se na to temo oglasile, ne bi zaupala niti enega muca več).Ljubiteljice, ja, valjda...

ti nisi mal pri pravi, anonimna. pa kaj naj mačko zaprem v pesjak ali kaj??? domača mačka ne more bit 24ur na dan zaprta. to je mučenje živali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.8.2006 11:33:32   
TONČI.
Kaj pa če gredo sosedu vaše muce na živce in jih on pospravi? Tudi to je možno veš. V ulici ali naselju je vse možno. V našem kraju jih je en non stop streljal.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.8.2006 11:53:05   
Magi*
ja, anonimna, očitno si ti edina prava ljubiteljica živali, knedeuser posted image user posted image  veš, nekateri imamo svoje vrtove, kjer živalcam lahko ponudimo nekaj, kar je vsaj podobno njihovemu naravnemu habitatu. žival ne rabi zaščitnikov, ki jih zapirajo v zlate kletke!

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.8.2006 11:20:52   
copka
Velikemu mucku se je lahko zgodilo karkoli, za malega pa ti bo morda zgodba kako smo dobili mi mucka, v tolažbo.

Odkar sem na svetu imamo zivali doma. Nas prejsnji muc je umrl zaradi levkoze in macje kuge. In smo dva meseca bili brez zivali- za znoret dolgcas. No in prjateljica od sestre poklice, da se v baru kjer dela pod sankom skriva majhen mucek bele barve in ker je vedela, da si neizmerno zelimo mucka, nas je poklicala naj ga pridemo iskat. Tudi kasneje ga ni nihce iskal- hvalabogu. 
Tako lep in prijazen- no na zacetku je nekaj kazal nohtke in pihal, ampak se je takoj predal, ko smo ga bozale in je zaspal v narocju.

Morda pa se je tudi vasemu malemu mucku zgodilo kaj podobnega in ima sedaj lepo zivljenje. 

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.8.2006 11:33:29   
KIRA
hvala copka. ampak muca sem dobila z bratcem od ene RR-ovke. bil je pritepenček, sama pa ima tista že 4 muce doma. jaz sem ju rade volje vzela, taki mali nedolžni živalci. pa tako igrivi in dobrotljivi.user posted image user posted image
jaz močno sumim, da je bil eden od delavcev, ker tu že 2 tedna delajo na ulici pa nos vtikajo vspovsod. naše dvorišče imajo kot sprehajališče (žal) s ceste namreč vlačijo cevi za telefon in elektriko itd.. notri k posameznim hišam. upam samo, da bo, kdorkoli ga je vzel, lepo ravnal z njim. drugega mucka pa imamo dopoldan zaprtega v drvarnico, dokler delavci ne končajo. da ne bi še ta kam izginil, ker pol bi se pa moji pupiki strl srček..
saj vem, ni najbolj humano, ampak popoldan gre ven in je zunaj. pa še začasna rešitev je. user posted image pa še oglas sem zalepila na ograjo, mogoče pa se bo kdo javil.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.8.2006 21:14:33   
copka
no, se vedno upam, da ga je vzela dobra oseba in da ima lepo zivljenje.

upam, da bodo dela kmalu koncali, saj vem kako neprijetno je za zivali, ko okoli hise opravljajo kaksna dela. Jaz sem se za nasega bala, da se bo izselil, ko smo imeli delavce po hisi.

sporoci, ce kaj izves!

srecno!

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?