KIRA
|
je to možno???? jaz sem že čist zmešana od iskanja. ko smo se preselili sem, pred 4 meseci, smo imeli 2 črna muca: Mimija in Murija. Muri je falot, pa scrkljan, pa nikoli ne gre za dolgo od hiše. MIMI je pa bil taka strašljiva živalca, pa se je prestrašil sosedovega mačka in jo je nekam ucvrl in ga ni blo nazaj. najbrž je tako daleč pobegnil, da ni več našel poti. naj bo, saj je že velik (3 leta) in se bo znašel. bratec ga je hudo pogrešal in iskal okrog hiše, skor cel mesec, pa ga ni blo.. bogec... pa sem se pol tle na RR z eno uporabnico zmenla, da vzamem 2 mucka, ki so ju "našli", ker jih je očitno nekdo zapustil. tukaj imata ogromno prostora, pa punčki sta totalnu nori nanju. bogi mucki so bli polni bolh, garjavi in glistavi, komaj prejšnji teden sem bla nazadnje z njima pri zdravniku, ker je rekel, da sumi na mačjo kugo, ampak na srečo je bil samo prehlad ene vrste. po par injekcijah sta bla mucka dobra in živahna kot vedno. ušeska smo spucali, tabletke proti glistam sta dobila, pa par vitaminskih injekcij tudi. sedaj pa tole: včeraj se je MIMI2 potepal po dvorišču in se igral kot vsak dan, zvčer, ko bi pa moral spat, ga pa ni bilo domov. klicala sem ga bojda pol ure, če ne več. čez dan smo ga videli, tako da je enkrat čez dan moral "izginit". najbrž ga je kdo videl in ga odnesel s sabo, jaz si to drugače ne znam razlagat. je pa tud on bil tak črn, z belim flekom pod brado. jest sem že čist zmešana od iskanja. bratec AMINO, ki je seveda bel, se mi pa skoz mota okrog nog, ker išče bratca. jaz počasi začnem sumit, da nam nekdo krade mačke, pa čeprav samo 3 mesece stare. a je to možno??? ne vem, koga naj sumim, kdo bi kaj takega naredil? ravnokar sem šla lepit letak na drevo ob cesti, morda ga je pa kdo "nenamerno" odnesel, pa bo poklical... čist sem že zmešana. to se nam še nikoli ni zgodilo, da bi izginu maček, letos pa kar 2 v tako kratkem času. tu nekaj ne štima. LP
|