|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bIOCOM in kljub dieti poslabšanje
15.8.2006 8:58:29   
sonja1
Še eno vprašanje imam za vse tiste, ki že imate izkušnje z zdravljenjem alergij z bioresonanco. S hčerko hodiva na terapije že kakšna 2 meseca, smo torej še na začetku. Ugotovljene ima alergije na kup stvari. že od začetka se držim predpisane diete.stanje njene kože pa zelo niha in je trenutno najslabše doslej. jaz zase vem , da nisem pojedla nič novega- tako ves čas jem ene in iste stvari...seveda sem sedaj slabe volje saj si ne znam razložiti tega poslabšanja...ali je vmes postala alergična na kaj novega? se je kaj takega dogajalo tudi vam? saj nočem izgubiti upanja ampak ko se tako trudiš, pa kar ni bolje ga vseeno na trenutke ...

pa lep dan vsem!

S.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bIOCOM in kljub dieti poslabšanje
15.8.2006 9:14:12   
mami darka
Pa da pokomentiram še tole...

Mi smo bili alergični tudi na okolske snovi, se pravi na to kar je v zraku. To pa se seveda zelo spreminja. Tudi nam je stanje kože zelo nihalo.
Kaj pa pralni prašek, milo, mehčalec, kreme, prah,.... A to mate testirano, mogoče ste alergični na kej takega.

(odgovor članu sonja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.8.2006 16:32:41   
tincci
Sonja, midve sva en mesec na dieti 5 živilih pa je enako, kak dan boljše, kak dan katastrofa, pa je samo 5 živil. Npr pri nas ji ne odgovarja sorta jabolka, danes ji očitno bučke niso neki pasale pa tko ... za okolske nas pa niso testiral. Pri mali je tudi koža včasih bolj boga kot je bila pred dietouser posted image

(odgovor članu sonja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.8.2006 17:07:32   
Gina
Bicom terapija ne pomaga vsakemu. Poznam ljudi, ki so se z bikomom pozdravili, moram ti pa povedati, da je meni bicom alergijo poslabšal. Jaz sem po dveh mesecih nehala, ker sem imela čisto vsakič reakcijo po njem (resnica pa je, da sem že v osnovi zelo občutljiva na vsa elektromagnetna sevanja, jih zaznavam brez vsega - ampak računaj, da je takih ljudi kar precej na tem svetu), v dveh mesecih pa se je stanje toliko poslabšalo, da še danes, po tričetrt leta nisem prišla k sebi, oz. mi je morje malo pomagalo, čisto pa ne - še nisem na tistem, kot sem bila pred bicomom. V istem času kot jaz, je na bicom hodila moja prijateljica. Zapravila je čez 250.000.- vendar nobenega izboljšanja. Ni bilo slabše, boljše pa tudi ne. Tudi ona je obupala. Saj pravim, različni smo.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.8.2006 19:17:53   
tins
Lep pozdrav!
Tudi mi smo hodili na BICOM in tudi pri nas je v začetku sledilo drastično poslabšanje. Nekako takole: hodili smo približno 4 mesece, od tega je bila koža slabša kot pred terapijo približno dva meseca, potem pa se je čisto spucala in smo sedaj brez AD že kake pol leta.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.8.2006 12:47:57   
Badeja
Sonja 1, kam pa hodite na terapije? Pri nas tudi 1 sistem ni zalegel, v mojem mestu pa delajo na malce drugačen način isto terapijo, pa se je po 1 terapiji izboljšalo in to zelo. Potem pa full hitro šlo do izboljšanja. Tam pa smo hodli in hodli....

(odgovor članu sonja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.8.2006 11:52:38   
Pi-kica 1
Barbara 2, kam pa vi hodite na terapijo? Oz. ste hodili?
LP

Pi-kica

(odgovor članu Badeja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.8.2006 14:47:11   
Badeja
Najprej v Rogaško, potem pa tu v Mariboru.

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?