|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Enoletnik-uspavanje zvečer in pitje mleka?
14.8.2006 21:59:13   
tulip
Naš fantek je dopolnil eno leto in zvečer preden zaspi spije pri meni v naročju ali ob meni v postelji mleko. Potem ga prestavim v njegovo posteljo, včasih še budnega, kjer brez težav zaspi. Mož pravi, naj ga dam že prej v svojo posteljico, naj tam spije mleko in se navadi sam zaspat. Meni pa se zdi, da  je vendar še majhen in da mu je lepo  se malo pocartat, preden zaspi ... 
Kaj mislite vi? Kako zaspijo ali so zaspali vaši enoletniki? 
In do kdaj so pili  zvečer mleko po steklenički?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Enoletnik-uspavanje zvečer in pitje mleka?
14.8.2006 22:14:13   
diva 4
Naša user posted image  je skoraj do dveh let zaspala tako , da sem jaz sedla na kavč ,jo vzela v naročje in čez 10 minut je že spala in sem jo samo odložila v njeno posteljo.Se je pa nadvse rada,no se še , carta.
Naš user posted image  pa je čisto nasprotje.Od prvega dne je čisto nesrečen ,če ga vzameš na roke.Po večerji ga samo odložiš v posteljico in sam zaspi.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.8.2006 22:18:55   
corfu
Po flaški ni nikoli pil. Kar se tiče mleka ga je dobil samo z dojenjem, drugega ni maral. Ko je čas za spanje, ga odnesem v sobo, dam lubčka in lahko noč. To je to. Tak sistem imamo že od rojstva.

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.8.2006 9:08:44   
mami darka
Mi smo stari 16m, pa še vedno zaspimo na zizi. Cartanje obvezno!!!!!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.8.2006 10:58:42   
tina104
Naš še vedno zaspi samo na zizi (v nedeljo bo star 1 leto). Po mojem, če je obema tako všeč, nadaljujta s tem.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu mami darka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.8.2006 13:22:51   
Olivija
pri nas se tudi doji pred spanjem in potem zaspi na rokah. Včasih je pa še budna, ko jo dam v posteljo in potem tam zaspi, jo moram pa ob tem po trebuhu ali hrbtu masirat.

Zadnjič jo je dala moja mami spat in je šlo brez težav, dala jo je v posteljo, jo pobožala in že je spala. user posted image

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.8.2006 17:30:28   
kada
Naše 9 mesečnice pa kar rade zaspijo. Ene 5 minut se crkljamo pa pol že kr zaspijo (brez dude). Včasih pa jima dam flaško in ju položim v posteljico dam lubčka, pa kar same zaspijo

Nina - 18.9.2004,
Lara in Sara - 6.11.2005,
Žiga - 8.10.2007

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.8.2006 18:07:18   
Maleal
Naš poje čokolino,umijemo zobke in ga dam spat,brez cartanja ali nošenja,to delam že od 4 meseca,odkar spi celo noč,čimprej ga navadi na red,saj cartata se lahko cel dan.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu kada)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.8.2006 21:23:47   
Anonimen
- večerja
- kopanje
- flaška mleka v naročju na taveliki postelji
- rigec
- ga dam v njegovo posteljo
- sedim zraven (na stolčku), ga držim za roko in počakam cca 15 minut, da zaspi. No, včasih tudi pol ure user posted image

Star je pa 13m.

Ta sistem se mi zdi čisto ok in mi popolnoma odgovarja user posted image

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
16.8.2006 16:10:02   
tulip
Se pravi da izgleda odhod v posteljo zelo različno od otroka do otroka... Potem ni naš način nič kaj posebno napačen, mleko pa mu tudi verjetno ne škodi, ne? Hvala za odgovore!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.8.2006 16:20:42   
Jančika_
Seveda mu mleko ne škodiuser posted image . Naš dveletnik še vedno spije pred spanjem flašo v atijevem naročju (potem mu še umijemo zobe). In tako bo verjetno še kar nekaj časa, zakaj se ne bi malo pocrkljal.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.8.2006 22:34:28   
Anonimen
Pri dobrem letu se crklja približno pol ure preden zaspi in pri tem spije steklenico mleka.
In jaz sem v devetih nebesih, da se končno želi crkljati user posted image .

(odgovor članu tulip)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
25.8.2006 21:01:40   
ninocka
Po kopanju ga damo v posteljco, prizgemo vrtiljak, oci mu da flasko mleka in med pitjem zaspi.
Vedno je blo tko, sam da smo tam do enga 4 meseca ga meli v narocju pri hranjenju, pol se pa ni hotu vec tko hrant, tko da zdaj pac dobi v pojstlci. Stari smo 1 leto. 

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.8.2006 19:29:36   
Mojca20
Tako majčkeni otročki se radi pocrkljajo, zakaj se nebi, saj je samo enkrat tako mičken! Vidva se kar crkljajta. Mi se pri dveh letih še vedno crkljamo in sicer z zizicouser posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?