Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: katro krvno skupino ima otrok? 14.8.2006 17:25:53
|
|
|
|
total
|
Jaz sm rh A -,moj A+,tamal ima isto kot jaz.
|
|
RE: katro krvno skupino ima otrok? 14.8.2006 18:09:02
|
|
|
|
mammy26
|
Jaz sem A-, mož je 0+ in vsi trije otroci so 0+.
|
|
|
|
RE: katro krvno skupino ima otrok? 14.8.2006 18:31:39
|
|
|
|
SašaR
|
faktor gre naprej po očetu, za skupino pa ne vem.
|
|
RE: katro krvno skupino ima otrok? 14.8.2006 19:39:50
|
|
|
|
al1*
|
krvna skupina otroka bo zagotovo 0, rH faktor pa je lahko ali + ali -, je pa večja verjetnost, da bo otrok rH pozitiven.
|
|
vprašanje... 14.8.2006 19:40:02
|
|
|
|
kada
|
Kako lahko trakce npr. lilypie,,, baby gaga... dodam na moj dodaten opis???
|
|
RE: katro krvno skupino ima otrok? 14.8.2006 19:52:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SašaR faktor gre naprej po očetu, za skupino pa ne vem. Tega pa nisem vedela. Ampak v našem primeru kar drži. Jaz sem 0-, mož pa 0+ in tamala ima 0+.
|
|
|
|
RE: katro krvno skupino ima otrok? 14.8.2006 20:00:27
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Tašonka: zakon narave ; jsz sm tut 0-, moj pa 0+, pa je rekla G, da bo mali ziher 0+ - zato pa zdej čakam na 28tedn, da grem po injekcijo...da ne bo kakšnih zapletov!
|
|
|
|
RE: katro krvno skupino ima otrok? 14.8.2006 22:33:46
|
|
|
|
Gina
|
Če sta oba starša 0, bo otrok sigurno 0. RHd faktor pa se ne deduje po očetu, ampak lahko po kateremkoli od staršev. Moja mami je bila -, oče +, jaz sem -. Moj bivši je +, moj zdajšnji je +, jaz sem -, otroci so dva-, en+. Drugače pa za izračun, en luškan link: http://www.biology.arizona.edu/human_bio/problem_sets/blood_types/inherited.html
|
|
|
|
RE: katro krvno skupino ima otrok? 14.8.2006 22:40:02
|
|
|
|
sjug
|
faktor gre naprej po očetu, za skupino pa ne vem. To ne drži. Deduje se po Mendlovih zakonih dominance in recesivnost, samo da je več genov, ki vplivajo na krvno skupino in Rh faktor.
|
|
RE: katro krvno skupino ima otrok? 14.8.2006 22:42:52
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: SašaR faktor gre naprej po očetu, za skupino pa ne vem. To pa ziher ne bo držalo: moj mali ima b neg, ata pa a poz....
|
|
|
|
RE: katro krvno skupino ima otrok? 14.8.2006 22:43:36
|
|
|
|
Gina
|
No, sem prebrala zdaj o rh faktorju in v resnici obstaja malo večja možnost, da je otrok rh pozitiven. To pa zato, ker je tisti od staršev, ki je rh pozitiven, lahko prenašalec dveh variant rh faktorja. Če ima v sebi rh+ in rh- varianto (recesivni gen), potem je možnost, da se otrok rodi rh+ ali rh- 50:50, če pa je rh pozitivni starš prenašalec samo rh+ genov, potem pa možnosti, da bo otrok rh- sploh ni.
|
|
|
|
RE: katro krvno skupino ima otrok? 14.8.2006 22:43:47
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjug To ne drži. Deduje se po Mendlovih zakonih dominance in recesivnost, samo da je več genov, ki vplivajo na krvno skupino in Rh faktor. Za to pa ne rabiš Mendla, moj itak pravi, da sem dominantna
|
|
|
|
RE: katro krvno skupino ima otrok? 14.8.2006 23:29:22
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: SašaR faktor gre naprej po očetu, za skupino pa ne vem. A-a. Jaz sem negativna, oba otroka tudi, mož je pa pozitiven. Ko je izvedel, da je tudi drugi otrok negativen, je bil kar malo poklapan in je rekel, mater, leglo negativcev .
|
|
|
|
RE: katro krvno skupino ima otrok? 14.8.2006 23:35:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika A-a. Jaz sem negativna, oba otroka tudi, mož je pa pozitiven. Ko je izvedel, da je tudi drugi otrok negativen, je bil kar malo poklapan in je rekel, mater, leglo negativcev .
|
|
|
|
RE: katro krvno skupino ima otrok? 15.8.2006 10:31:40
|
|
|
|
_andreja_
|
joj hvala vsem za odgovr, sm se tud nasmejala pri katerem odgovoru torej 0 bo sam al bo pa + al pa - bomo pa še videli, ....
|
|
RE: katro krvno skupino ima otrok? 15.8.2006 15:13:08
|
|
|
|
Lana_s
|
Jaz imam 0-, moj ima AB-, mala pa A-
|
|
RE: katro krvno skupino ima otrok? 15.8.2006 15:16:30
|
|
|
|
Anonimen
|
kje ste pa vi sploh zvedl kero krvno skupino ma otrok?
|
|
|
|
RE: katro krvno skupino ima otrok? 15.8.2006 16:31:21
|
|
|
|
Jančika_
|
Vsem otrokom mater, ki imajo negativen Rh faktor, takoj po rojstvu vzamejo kri, da vidijo, če je pozitiven ali negativen. Če je negativen, materi ni treba dati injekcije Rhogam; če je otrok pozitiven, jo mora dobiti. Tako izveš za skupino n faktor. Za ostale pa tega ne delajo rutinsko, kolikor vem.
|
|
|
|
RE: katro krvno skupino ima otrok? 17.8.2006 10:54:49
|
|
|
|
Pikca
|
Pri nas pa je še mal bolj komplicirano; jaz sem -, moj je +, tamala pa je: RH-, du+ ; niti ne vem, kaj pomeni ta du+, ampak zaradi tega sem po porodu dobila injekcijo, kot če bi bila hčerkica Rh+. - če kdo ve raložiti, prosim...
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?