|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko še spijo 2,5 letniki
14.8.2006 14:40:06   
CIPRESA
No tole zanima bratovo ženo za svojega 2,5 letnika. Ker ima vsak popoldan ko je treba na opoldanski počitek grozne burke in se sliši v naše stanovanje samo jok in kričanje. Ženska se mi že kar smili ker je v zadnjem mesecu nosečnosti in komaj še hodiuser posted image user posted image user posted image tamali pa niti za pol ure noče zaspati okrog  poldneva da bi se vsaj malo spočila.
Kako je pri vas????? Ali bi morala prenehat z spanjem popoldan že zdaj???

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko še spijo 2,5 letniki
14.8.2006 14:43:49   
PiaM
Naša je pri 2 in pol nehala spati čez dan in je tudi nismo več silili, je zato prej zvečer zaspala.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.8.2006 14:49:54   
bambolina
Moj skoraj triletnik še vedno spi čez dan in to 2 uri. Mislim, da je odvisno od otroka...od moje prijateljice malček pa npr. zelo redko še spi popoldan...je pa res, da moj malček zjutraj vstane vsak dan že ob 6h ali raje kakšno minutko prej, tako da rabi še popoldanski spanec...

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.8.2006 14:56:09   
ZARA
Zara (27mes) spi čez dan še 2 - 3ure...
lp, ZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZ user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.8.2006 14:56:45   
srki
Naš še vedno spi, v vrtcu itak, doma pa tudi, spi pa tudi po 3 ure, torej več kot očitno še rabi spanje.

Če noče spat in samo tuli, je bolje da ga ne sili, bo manj utrujena.

(odgovor članu bambolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.8.2006 15:10:49   
kada
Od kolegice hčerkica je stara 3,5 pa gre popoldne še vedno za kako urco spat.

Nina - 18.9.2004,
Lara in Sara - 6.11.2005,
Žiga - 8.10.2007

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.8.2006 15:38:52   
total
Stari 23 mesecev,spi čez dan 2 ure.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu kada)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.8.2006 15:49:32   
Gina
Naš ima 2leti in 3mesece, pa spi podnevi 2-3ure. Se zgodi, da tudi ne spi nič, sem in tja. To je takrat, kadar vstane pozno, po 8.00 in bi moral v vrtcu zaspat že ob 12.00. To dvoje ni združljivo. Če vstane tako pozno, gre doma čez vikend spat šele ob 14.00 ali celo kasneje, če hočem da spi.

Moji so spali do petih let še podnevi. Sta rabila. Poznam pa otroke, ki tega ne rabijo. Tista doza, ki jo dobijo ponoči, jim zadošča.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.8.2006 15:54:03   
dory
Nas 27m spi ravno tako kot Zara...ob 12-ih gre sam v postlo in spi 2-3 ure..zvecer pa hoce pogledat kliniko, potem pa spi do 7zjutri....ja sa dezjem pa res zmer posije sonce :)

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.8.2006 16:01:40   
CIPRESA
Aha, se pravi spet čist odvisno od tega koliko otrok potrebuje spanja. Ker če ga le pripravi da zaspi tam okrog 1-2h popoldan pa zvečer zaspi šele ob pol 11h-11h nič prej tako da imajo kar pestrouser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.8.2006 16:07:17   
Geja
Naš Nejc gre brez problema spat čez dan in to sam (zvečer namreč ne gre, mora biti nekdo zraven njega), čez opoldan pa samo v posteljo ga položimo in zaspi brez besed.
Spi pa najmanj 2 uri, torej včasih 3, tudi 4 je že spal ,potem pa smo ga zbudili...
Naš Nejček je tak zaspanček user posted image , on bi kar spal.... Mogoče pripomnim to, da je nedonošenček, za katere pravijo da veliko spijo... tako praviji... pri našem Nejcu to defenitivno drži...

Bravo NEJC user posted image

Geja

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.8.2006 16:17:45   
dory
Geja..moj mali je tud nedonosencek...pa ni glih rad spal...sem mela dve leti pestro ponoci..zej sele mal spi :)

(odgovor članu Geja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.8.2006 21:08:07   
bini
naša tud podnevi pri 26 m spi 2-3 ure (drugač je sitna ko vrag), ampak ponoči je pa še zmeraj srednja žalost - no, občasno se zmoti in se zbudi samo enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image ....
joj teja, včasih sem misla da sem v istem zosu kot ti, zdej ste nas pa čist prehitel, čeprav je res, da je tvoj mal starejši, tako da morda pa...... ampak ok, se trudim, da ti prijazno privoščim spanec po 2 letih - morda ga tud mi enkrat srečamo user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.8.2006 22:26:14   
sezam
To je čist odvisno od otroka. Naša pri 18 M spi čez dan od 1-1,5 ure, več je že redkost. Zvečer pa ne zaspi pred 9, zjutraj pa potegna do 8h. Če gre pa prepozno čez dan spat ali zaspi slučajno v avtu proti večeru, je pa zvečer cel user posted image .

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.8.2006 22:37:10   
Bumblebee
Naš skoraj 3 letnik še vedno spi 2 - 3 ure čez  dan (zdaj ko je dež potegne tudi proti četrti uri). Spat gre pa zvečer med sedmo in osmo, zjutraj pa vstaja okrog sedmih (spet: zdaj go je dež potegne do osmih).

Imeli pa smo tudi obdobja, ko je popoldne zelo težko zaspal - pa sva se zmenila, da mora vsaj malo poležat (sem mu dala kak CD s pravljico, pa je tako počival ponavadi vsaj 45 min - 1 h).

Lp

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.8.2006 22:41:30   
Maxica
Naš dvoletnik sicer v budnem spanju meni, da ni potreben popoldanskega spancauser posted image , ampak potem ga nekako "na prisilo" spravimo v posteljo in spi vsaj 2 uri. Tako da očitno ga še vedno rabi, zato ga tudi "silimo". 

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Bumblebee)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.8.2006 22:50:06   
mehurčica
Ponoči cca. 11 ur, čez dan doma 2-4 ure(večinoma 3 ali 3,5), v vrtcu pa cca.2 uri. 

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.8.2006 12:50:44   
Mojca20
Pri 28-ih mesecih spimo še vedno 2-3 ure

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.8.2006 23:41:27   
Pupica
Pri 2 letih spi še vedno 2 uri. Smo pa premaknili spanje. Prej je šla spat ob 13, sedaj pa hodi ob 16, ker drugače ne more zaspati.Je namreč zaspanček in spi do 9h. sPat gre zvečer od 20.30 do 21h.

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.