|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vaš partner in SMS-i?
14.8.2006 4:45:27   
Anonimen
Je tak, da jih rad piše ali tak, da ga zlepa ne pripravite do tega, da bi kaj napisal? Vam odgovori kratko in jedernato ali kar začne klepetati na dolgo in široko?
Kamikaza z SMS-i nima problemov. Piše mi jih sam od sebe in seveda tudi odgovori. Romanov sicer ne sestavlja, ampak da bi bili pa samo dve črki, to pa tudi ne. Pošilja jih pa tudi drugim, ne samo meni.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vaš partner in SMS-i?
14.8.2006 5:14:08   
DORI
Ko sva bila z mojim na začetku, sva si ful pisala, v glavnem tudi neumnosti. Zdaj je tega manj, tudi z moje strani, saj si večinoma lahko vse poveva. Se pa še vedno zgodi tu pa tam, ko moj sliši kakšen dober komad(v glavenem Oliverja), da mi pošlje SMS naj ga poslušam, ali pa, če gre kam, poleg tega, da pokliče, tudi piše kaj-ne romanov, ampak kratko in jedrnato.

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.8.2006 6:51:03   
srki
Na začetku mu ni in ni šlo, ko pa je bil službeno odsoten v tujini dalj časa, pol je pa stvar začela laufat in še zdaj je tako. Ne piše jih samo meni, tudi drugim. Prav z sms-i je pa tudi plačilo mobitela temu primernouser posted image

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.8.2006 8:31:26   
Mala koala
V sedmih letih sem od njega dobila točno 5 sms-ov user posted image  Topogledno ni ravno zgovoren. Jaz pa tudi ne.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.8.2006 8:37:38   
Marogica
TUdi jaz bi jih najbrž lahko kar na roke preštela. Moj mož enostavno ni tak tip, ker se mu zdi pisanje SMS-jev brez veze in zapravljanje časa. Raje pokliče. Priznam, da se z njim strinjam, ker sem sama enaka, no skoraj enaka.

(odgovor članu Mala koala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.8.2006 8:43:01   
rija
Sta vidva midvauser posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.8.2006 8:49:21   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Sta vidva midvauser posted image user posted image user posted image ?

user posted image user posted image

Kdo ve? Mogoče pa imam dva nicka na RR-ju..........

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.8.2006 8:55:02   
Sita
Piše, če je eden od naju v drugi državi, sicer me raje pokliče. Ko pa piše, napiše kratko in vroče, da mi čisto zmeša glavo od ljubezni - tako lepo ..., v narečju in krajša besede oziroma spušča črke - namenoma. In piše večkrat na dan.
Drugim ne piše, zmeraj izklopi telefon, če smo kot družina skupaj na morju.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.8.2006 9:10:33   
pajčolanka
user posted image moj je moral, ko sva začela hodit sm bla jst čist noter in  mu pač pošiljala sms-e, pa se je kar navadu, zdej ko živiva skupaj je sms-ov fuuul manj, je pa res da mi večkrat on pošlje meni-in ne jaz njemu, je pa ponavadi kratko in jedernato, par besedic ali pa samo 3 črke, ampak z njimi mi pogreje srce pa če je zunaj minus 100user posted image  aja pa vse sms-e mam prepisane(največ 5 jih manjka, pa mislim da niti toliko ne)-besedilo-datum-ura in oštevilčene-tako tiste ki sem jih dobila kot tiste ki sem jih mu poslala...otročje? mogoče, je pa zelo lepo, in verejtno bo zelo zanimivo čez kakih 30 let it vse to bratuser posted image user posted image

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.8.2006 10:40:05   
Anonimen
V teh 2 letih kar sva skupaj imam spravljenih točno vseh 316 njegovih sms-ov user posted image
Glede na to, da sva non-stop skupaj, je kriza že, če mora poslovno v Krško - pa že letijo smsji-in to taki, da je joooj user posted image

(odgovor članu pajčolanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.8.2006 11:10:32   
Anonimen
Ne maram pisat smsov, včasih sem jih, zdej ne več. Ne da se mi, pa še otročje mi je, raje pokličem, lahko več povem. Moj pa isto. Sploh ne piše.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
14.8.2006 12:37:07   
baguSka
Evo jst sm u fazi spoznavanja. In dobim glih ene 50 sms-ov minimalno na dan.user posted image  Od kratkih, pa do ciiiiist dolgih!!!! Sam pr nama je tko, da ne znava nehat.. Tud k se pogovarjava ne znava nehat.. Skoz neki!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.8.2006 12:38:49   
smrka
Meni moj poslje odgovor na moj SMS bolj suhoparen. Drgac se pa jest smskam z bratom, skoraj vsak dan po cca. 5 sms-ov. Je treba bit na tekocem kaj se dogaja v dezel :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.8.2006 12:44:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
Sam pr nama je tko, da ne znava nehat.. Tud k se pogovarjava ne znava nehat.. Skoz neki!!!

user posted image user posted image user posted image  Naj vama ne zmanjka besed pa naj bo to osebno, al pa prek SMS - ov!!! To je zelooo očiten dober znak!!! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne bit žalostna, no user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
14.8.2006 13:41:27   
*Karmen*
Na začetku, ko še nisva bila par, sva imela prave nočne sms maratone. No, zdaj, ko sva že "ulaufana" pa si piševa le, če je on v nočni, jaz pa doma. Se zna tudi zgodit kakšen mini maraton. Drugače pa ni tista huda čvekica, niti ne pošilja sms-ov z eno samo besedo. Je na zlati sredini in sem s tem čisto zadovoljna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?