Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vaš partner - z moškim? 14.8.2006 6:56:24
|
|
|
|
srki
|
Nimam pojma, po mojem bi bila šokirana do konca.
|
|
|
|
RE: Vaš partner - z moškim? 14.8.2006 6:57:50
|
|
|
|
CUKRČEK
|
e vem, kaj bi naredila....bi pa gotovo bila šolkirana. In spraševala bi se, če sem res tako slaba, da je na dece prešaltal...da sem mu totalno babe zagabila
|
|
RE: Vaš partner - z moškim? 14.8.2006 7:02:10
|
|
|
|
Andra
|
Meni sigurni ne bi bilo smešno, prej . Sem pa prepričana, da bi bil od takrat dalje brez problema lahko z moškimi, saj pri meni ne bi imel več kaj iskati...
|
|
|
|
RE: Vaš partner - z moškim? 14.8.2006 7:18:28
|
|
|
|
soncece24
|
Verjetno bi bruhala, sploh, če bi ju pri čem kočljivem dobila, fej. Takoj za tem pa cote pakirala - njemu namreč!
|
|
RE: Vaš partner - z moškim? 14.8.2006 8:30:44
|
|
|
|
rija
|
Kaj bi? Proti naravi se ne moreš boriti. ****t ga.
|
|
|
|
RE: Vaš partner - z moškim? 14.8.2006 9:44:38
|
|
|
|
tanikaa
|
Bruhala bi, ko bi se spomnila da je verjetno to naredil že prej, potem pa še z mano.... Bljek. Dobra shujševalna ampak, ne hvala. Raje imam teh par kilogramov več.
|
|
RE: Vaš partner - z moškim? 14.8.2006 10:22:49
|
|
|
|
Sita
|
Čudno. Me ženske bi bruhale, moški pa, kot berem, čisto znorijo, če vidijo, da se dve bejbike božata v njegovi prisotnosti ... baje to nakatere moške strašno vznemirja ...
|
|
RE: Vaš partner - z moškim? 14.8.2006 10:42:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede na to, da je njegov najboljši prijatelj gej, bi po vsej verjetnosti rekla: "Sej sem vedla." Bi pa lažje prenesla, če bi me prevaral z moškim, kot pa z eno bejbo.
|
|
|
|
RE: Vaš partner - z moškim? 14.8.2006 10:44:03
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinka74 Bi pa lažje prenesla, če bi me prevaral z moškim, kot pa z eno bejbo. To pa sem pozabila napisat....
|
|
|
|
RE: Vaš partner - z moškim? 14.8.2006 10:50:49
|
|
|
|
Billi
|
Lažje bi prenesla, če bi me prevaral z žensko. Spakirala bi pa v vsakem primeru.
|
|
|
|
RE: Vaš partner - z moškim? 14.8.2006 13:10:34
|
|
|
|
siniti
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Kaj bi naredile, če bi ga dobile z drugim moškim? Jaz bi crknila od smeha. In sem mu to tudi povedala. hehe... ne vem kaj bi nardila pomoje bi pobegnla od tega nesojenega prizora še prej bi pa bruhala... ko bi pa zadevo prebavla bi pa pomoje tud jz crknla od smeha... o šit k si ga kr predstavlam kako spušča glasove k ena pocen prostitutka... defenitivno se me ne bi nikol več dotaknu... fuj in fej
|
|
RE: Vaš partner - z moškim? 14.8.2006 13:21:59
|
|
|
|
soncece24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Billi Lažje bi prenesla, če bi me prevaral z žensko. Spakirala bi pa v vsakem primeru. Jaz tudi, če bi me z moškim, bi vedla, da je vse kar je bilo z mano bilo prisiljeno in zlagano, kar bi me bolj bolelo kot pa skok čez plot.
|
|
RE: Vaš partner - z moškim? 14.8.2006 13:25:27
|
|
|
|
siniti
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24 Jaz tudi, če bi me z moškim, bi vedla, da je vse kar je bilo z mano bilo prisiljeno in zlagano, kar bi me bolj bolelo kot pa skok čez plot. kako pa potem praviš temu da bi bil z moškim? skok čez omaro? mal heca
|
|
RE: Vaš partner - z moškim? 14.8.2006 13:28:42
|
|
|
|
soncece24
|
ne, cez ograjo
|
|
RE: Vaš partner - z moškim? 14.8.2006 13:55:08
|
|
|
|
siniti
|
dobr sam da ni skok iz hiše!
|
|
RE: Vaš partner - z moškim? 14.8.2006 13:55:39
|
|
|
|
siniti
|
al pa iz zakona!
|
|
RE: Vaš partner - z moškim? 14.8.2006 15:15:22
|
|
|
|
LARIKA
|
Kolikor poznam svojega moža vem,da ga v takšni situaciji nebi zalotila
|
|
|
|
RE: Vaš partner - z moškim? 14.8.2006 19:23:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Šokirana bi bila do konca, ker sem miljon procentna, da se kaj takega ne more zgodit. Kaj bi pa naredila dalje, pa ne vem. Dvomim, da bi mu spokala.
|
|
|
|
RE: Vaš partner - z moškim? 14.8.2006 20:02:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Kerensa prava frajerka Oprostite, ampak jaz bi se v takšni situaciji verjetno prvič smejala od žalosti Samo to je tak lahko govorit kaj bi, če bi...me pa res zanima kako faco bi skup sestavila
|
|
|
|
RE: Vaš partner - z moškim? 14.8.2006 20:12:42
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
U madona - pojma nimam! Zdej, ko sem noseča in čustveno razdražena bi verjetn se spustla med njiju in v solzah ga milijonkrat preklela, pa še nabunkala bi obadva!!! - prej pred nosečnostjo? Kaj pa vem - prevara je prevara in bi verjetn dost resn odreagirala! Samo misel na to me pa res spravlja v smeh ; ker si tega ne morem predstavljati - oz.kak bi zgledal tale doggy stile ; čudno ja, da nam je to tko gravži, bolj kot pa dve ženski skupi - pa zanimivo obstajajo tile 'moški odnosi' že iz davnih davnih časov - kr spomnite se, kaj so počeli stari grški filozofi (pa tut visoki rimski funkcionarji) z mladimi, nežnimi dečki ; takrat je bilo to povsem normlano, kljub temu, da so žensko imeli za rojevanje otrok!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?