|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lažja zanositev??
13.8.2006 21:14:18   
biser
Lep pozdrav!

Po brskanju na netu, sem slučajno našla eno zanimivo stran na kateri piše kako lahko hitreje zanosite. Sicer sama tega še nisem probala, ampak mogoče pa res pomaga. Sicer ni to nevem kakšna znanost, ampak mogoče...user posted image

Najdete pa na tej strani:

http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=4&c_id=14444

Napišite vaša mišljenja.

biser
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lažja zanositev??
13.8.2006 21:26:40   
Anonimen
Mogoče res, vse razen ta zadnjega stavka! user posted image

(odgovor članu biser)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.8.2006 21:27:48   
Anonimen
Jaz vsak večer po večerji popijem sok ene do dveh limon, brez vode, brez sladkorja, ali pa limono pojem kakor pomarančo. Ko sva začela delat na naraščaju sem šla po vitaminske tablete Unicap T in sva jih jedla oba, pa še folno sem jemala.... V glavnem bila sem nabita z vsemi moočimi vitamini in minerali, pa sva se trudila pol leta. Je pa res, da imam PCO (pa še kaj drugega) in je moja G rekla, da skoraj ne more verjet, da nama je tako hitro ratalo.

(odgovor članu biser)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.8.2006 21:34:17   
x_srečka_x
Jaz nisem nič od naštetega jemala pa tudi ležala nisem nič pa se je vseno prijelouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.8.2006 22:10:34   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Jaz vsak večer po večerji popijem sok ene do dveh limon, brez vode, brez sladkorja, ali pa limono pojem kakor pomarančo. Ko sva začela delat na naraščaju sem šla po vitaminske tablete Unicap T in sva jih jedla oba, pa še folno sem jemala.... V glavnem bila sem nabita z vsemi moočimi vitamini in minerali, pa sva se trudila pol leta. Je pa res, da imam PCO (pa še kaj drugega) in je moja G rekla, da skoraj ne more verjet, da nama je tako hitro ratalo.
jaasna, kje si kupila tiste vitaminske tabletke unicap t??????

lp saša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.8.2006 23:02:36   
lu155
kaj beš probi...sam ta zadni stavekuser posted image user posted image user posted image
no ja poskusi mogoče pa ratauser posted image

trinika&tomaž sončka moja

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.8.2006 5:30:51   
DORI
Tablete niso isto, najboljše je naravno.

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.8.2006 12:38:13   
Anonimen
saša80, Unicap T dobiš v vsaki lekarni.

Lp

(odgovor članu saša80)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Diastaza
kokos4 RR

Ali ste imele po porodu tezave z diastazo recti?

Da (56%)

Ne (44%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!