|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Afera
14.8.2006 11:52:12   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
,jaz 31.

Počakaj, da se obrne še ena nula. user posted image

Sploh mi je neumno karkoli pisat. Če sama ne veš, kdo ve za tebe? Saj boš ti tista, ki plača.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.8.2006 13:28:08   
siniti
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Če se igraš z ognjem, se lahko opečeš. Fejst.

se strinjam
poleg tega prevara pride prek k slej na dan... jaz ne bi še posebej ne s sodelavcem...

bil je 25. maj 2006 in rodila se je LIYA

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 27
15.8.2006 19:29:45   
Anonimen
Hvala vam za mnenja,sem spoznala,da res ni vredno tvegat in ogrozit dveh družin zaradi najinih luštov.Res ste me streznili in postavli na realna tla.Postavla sem se v kožo mojega partnerja in razmislila kako bi bilo meni,če bi me prevaral.Res se ne splača izdat družine zaradi enega sexa.user posted image

(odgovor članu siniti)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
15.8.2006 20:22:10   
zorica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PAMETNA ODLOČITEV!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
16.8.2006 12:19:53   
kalbo
Pa kaj misliš, da drugi ljudje nimamo luštov. Seveda jih mamo, saj smo vsi krvavi pod kožo. Kaj je pa problem eni ženski, ki jo vidiš vsak dan v službi na dušo zapihat, al pa eni seksi mamici sodelavcu glavo zmešat. Sam kaj maš pol od tega pet minut lušnega, pol pa travme. Meni osebno pomeni ljubezen in predanost, ki ju imava z ženo dosti več kot pa 1000 skokov čez plot. Lušti po kakih hudih tangicah od sodelavke so nekaj, globoka predanost in ljubezen pa nekaj drugega. In tega drugega niti slučajno ne mislim zapravit za pet minut lušnega, če bi sploh blo lušno.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
16.8.2006 16:51:53   
Maleal
Bravo Kalbo,res si lepo napisal.user posted image user posted image user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.8.2006 9:12:52   
srki
Dobro pomisli, kaj si želiš narediti in poglej v prihodnost in se vprašaj, s kakšno vestjo bi gledala doma moža in otroka.

Pa kako vsi, če enemu partnerju ni slučajno nekaj časa od seksa, takoj iščete druge partnerje? A si ne znate sami pomagat s pripomočki ali pa partnerja spodbudit, da bo spet divji?

Temu tipu bi pa jaz dala vedeti že takra, ko bi se me dotaknil, da naj neha, drugače bo hudo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
17.8.2006 9:30:36   
Mina1
Kaj naj nardim, hudo mi je zaradi malih otrok

Torej NE naredi tega, itak.

Pa bi res dala na kocko svojo družinico zaradi tega?

Dovolj si stara, da veš kaj in kako, da veš, kaj je prav in kaj ne, sama presodi.

Jaz bi vse na svetu dala, da bi bili mi 4-je spet skupaj kot družinica, ampak to je že druga zgodba, kajne...

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
17.8.2006 15:58:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Potem pa kar v akcijo, moški so naivna bitja in ne opazijo prav nič.

se strinjam

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
17.8.2006 16:07:40   
Anonimen
Se ne  strinjam.
Moja mami je imela samo bežno aferico z znancem iz te aferice se je naredila veza med njima.Varala je očeta kar veliko let z njim,vsi smo vedeli,samo smo bili tiho.Meni je bilo zelo hudo,sem večkrat zvečer jokala v postelji in sem se spraševala zakaj mami to dela očetu in meni.Iz tega se je izcimilo tudi to,da sem bila prepričana da to dela,ker nas nima rada.Sem jo zelo zasovražila.
Nas je zapustila zaradi njega ravno ko sem bila v fazi,ko sem potrebovala mamo.
nekaj časa jo nisem hotela videti,ampak z leti se je nekako pomirilo.
še vedno se vidimo enkrat na teden,ampak vseeno tega ne bom nikoli pozabila in me še vedno boli in sedaj ko imam jaz otroka se sprašujem kako je bila zmožna to naredit

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
1.9.2006 11:28:18   
maša78
NIKAR! ne splača se...definitivno se ne splača...... res.......user posted image
...ne naredi tega človeku, ki ga imaš rada...ne naredi tega svojim potrokom.....ne boš jih mogla gledati v oči....čeprav imaš zdaj občutek, da je to tako enostavno........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
1.9.2006 12:19:49   
Anonimen
Jaz te pa razumem. Mene tudi trenutno razganja, sicer sem stvar presekala, ampak v glavi pa... user posted image  Tudi sama imam majhne otroke... jasno razdelano v glavi kako in kaj, ampak se je vnela ena taka energija, ko nekoga vidiš in začneš globoko dihat in nehote fliratat...

Skratka- jaz sem zadevo kar mojemu doma povedala, ker če mu ne bi, bi se mi že vsa ta scena zdela neka neiskrenost. Mojuser posted image razume, da se kaj takega zgodi in ker se ljubiva sva se temu nasmejala, sedaj pa seksva ene parkrat na dan in sva čist norauser posted image , tko da se dodobra znorim

Bistvo, ki ti ga želim povedat je, da mene grabi tko kot še nikol in hkrati vem, da tega ne bom naredila (tisti občutek neke hormonske norosti je fajn), ker potem ne bi mogla normalno živet naprej. Svojo očitno potrebnost al kar je že to, pa izvajam doma na možu in je to en tak kompromis. če kdaj glava odplavauser posted image , pa se hitro nazaj skuliram.

je pa težko, včasih ko hormoni podivjajo je noro, dedcev na svetuuser posted image , ampak jaz imam enega doma-okol lahk še sam mal pogledamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?