|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dragi sin/draga hči...ZATE!
12.8.2006 17:07:59   
Anonimen
Za tiste,ki imate starše,za tiste,ki ste starši in za vse,ki delajo s starši nekoga drugega...

Dragi sin/draga hči,
Sedaj še nisem ostarel,a ko me boš nekoč videl kot takega,bodi potrpežljiv z menoj in me skušaj razumeti...

Če se med jedjo umažem,če se ne morem sam obleči,bodi potrprežljiv.Spomni se ur,ki sem jih porabil,da sem te tega naučil.
Če v pogovoru ponavljam iste stvari znova in znova,me ne prekinjaj...prisluhni mi.Ko si bil majhen,sem ti moral isto zgodbo prebrati znova in znova,preden si zaspal.
Če se ne želim okopati,me ne zasmehuj,ne zmerjaj.Spomni se,kako sem te moral jaz loviti in si izmišljati tisoč razlogov,da si šel v kad.
Če opaziš moje nepoznavanje nove tehnologije,mi daj potreben čas in me ne glej s posmehljivim nasmehom na obrazu;jaz sem tebe naučil veliko stvari:pravilno jesti,se pravilno obleči,soočiti z življenjem.
Če bom kdaj v pogovoru kaj pozabil ali izgubil nit pogovora,mi daj potreben čas,da se spet spomnim...in če se ne bom mogel,se ne vznemirjaj.Ni mi najpomembnejša stvar najin pogovor,ampak to,da sem s teboj in da me poslušaš.
Če kdaj ne bom želel jesti,me ne sili s hrano.Sam najbolje vem,kdaj jo potrebujem in kdaj ne.
Ko mi moje utrujene noge ne bodo več dovolile hoditi,mi podaj roko...enako,kot sem jo jaz tebi,ko si delal prve korake.
In če ti bom nekoč rekel,da nočem več živeti,da hočem umreti...ne jezi se...nekega dne me boš razumel.
Skušaj razumeti,da se v starosti ne živi,ampak preživlja.
Nekoč boš spoznal,da sem ti navkljub vsem storjenim napakam,želel le najboljše in te skušal pripraviti na življensko pot.
Ne bodi žalosten,jezen ali neobogljen,ko me gledaš ob sebi.Bodi ob meni in me skušaj razumeti in mi pomagati,kot sem jaz tebi,ko si začel živeti.
Bodi mi v oporo,pomagaj mi zaključiti pot z ljubeznijo in potrpežljivostjo.Poplačal ti bom z nasmehom in neizmerno ljubeznijo,ki sem jo vedno čutil do tebe.

Rad te imam sin/hči,
tvoj oče/tvoja mati

Po tuji predlogi pripravila Janja Letnikoska
Spominčica,December 2005
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dragi sin/draga hči...ZATE!
12.8.2006 17:26:54   
Maleal
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.8.2006 18:08:54   
Urška//
user posted image user posted image user posted image user posted image
joj ful lepo

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.8.2006 9:20:45   
Anonimen
user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Urška//)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
13.8.2006 10:12:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.8.2006 10:20:18   
ada2
po moje bi to lahko dali za prebrati vsem, ki svoje starše pripeljejo v dom za ostarele. sem zaposlena v enem izmed takih domov in se na žalost vsakodnevno srečujem s problemi starejše populacije. mladim (ali tistim v srednjih letih) se prepogosto preveč mudi in nimajo časa prisluhniti. na žalost pa tudi mi zaposleni nimamo vedno časa in potrpljenja in potem na srcih naših starostnikov nastajajo drobne ranice, ki se tako težko pozdravijo....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.8.2006 10:48:16   
Bubamaraa
ja čist resnično je vse to.......user posted image user posted image user posted image

danes imamo nasploh vsi premalo potrpljenja.......nažalost....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.8.2006 11:38:16   
tanaja*
lepo user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.8.2006 12:33:35   
lex
No zdaj pa vem kam grem na kavo popoldan - k moji bici, ki sem jo zadnje tri tedne malo zanemarilauser posted image .

Zlo lepo napisano in bi to obesila v vsako zdravstveno ordinacijo.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?