Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: a bi se katera pridruzila? 12.8.2006 16:27:34
|
|
|
|
CUKRČEK
|
ojla, precej nas začne 1.9.Torej si lahko daš duška še dobra 2 tedna in potem začnemo skupaj
|
|
RE: a bi se katera pridruzila? 12.8.2006 20:49:22
|
|
|
|
tc
|
ZIVLJO, JAZ BI ZACELA V PONEDELJEK Z DIETO.BLA SEM ZE PRI BOMBAH IN SEM SHUJSALA 8 KG.ZAKAJ BI CAKALA DO 1.9 CE LAHKO DO TAKRAT DAM KAKSNO KILCO DOL. POZDRAV
|
|
|
|
RE: a bi se katera pridruzila? 12.8.2006 20:50:28
|
|
|
|
lstand
|
mogoče neumno vprašanje... ali lahko začneš hujšati po tej dieti če še dojiš? Ali kaj vpliva na mleko. No po vsej prebrani literaturi naj ne bi, pa me vseeno zanima kakšno mnenje? Trenutno dojenčica stara 5 mesecev. LP
|
|
|
|
RE: a bi se katera pridruzila? 12.8.2006 21:36:58
|
|
|
|
abi
|
TISTI DAN je pri meni že prevečkrat odložen zato se pridružujem
|
|
|
|
RE: a bi se katera pridruzila? 12.8.2006 22:11:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Istand, o tem je že večkrat bilo govora. Menda hujšanje med dojenjem ni priporočljivo, vsaj tako hitro ne, kot je s to dieto. Ker s hujšanjem se iz organizma izločajo tudi strupi in to seveda tudi skozi mleko. Tako da je menda bolje malo počakati. Tudi s pomanjaknjem mleka so imele nekatere punce problem, pa so prenehale s to dieto. Jaz (najbrž) začnem s 1. septembrom.
|
|
|
|
RE: a bi se katera pridruzila? 12.8.2006 22:22:13
|
|
|
|
lstand
|
splišni, hvala za odgovor LP
|
|
|
|
RE: a bi se katera pridruzila? 13.8.2006 13:07:24
|
|
|
|
ssprdamj
|
Torej smo trenutno 3 (ssprdamj, tc in abi) sobojevnice. No, upam, da nam bo cim bolje uspelo. Uzivajte se v zadnjem preddietnem dnevu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?