|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je ali ni?
12.8.2006 9:17:54   
Anonimen
Znašla sem se pred vprašanjem, na katerega si ne znam odgovoriti, zato vas prosim za pomoč.
Naredila sem test, ker mi user posted image  že 5 dni zaostaja. V okencu, ki kaže na nosečnost, se je pojavila čisto rahla črtica, komaj vidna. Sedaj pa ne vem - sem ali nisem noseča. Kakšne so vaše izkušnje?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Je ali ni?
12.8.2006 9:19:50   
rija
Pri meni je bilo user posted image  pa sem tudi najprej jokala, ker sem mislila, da ni.

Čestitam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.8.2006 9:20:23   
Marogica
Po moje si noseča, saj drugače se ti najbrž ne bi pokazala niti rahla črtica. Tudi meni sej je pri obeh nosečnostih pokazala najprej rahla črtica, ker sem pač test zelo zgodaj naredila. Se bila pač neučakanauser posted image .

Da pa boš sigurna, pa naredi še enega čez nekaj dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.8.2006 10:05:37   
petraz
Tudi pri meni je bila zelo rahla črtica, pa ti lahko z veseljem povem, da sem noseča, sedaj že 16. tednov..... Tako, da ti ČESTITAM.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.8.2006 10:23:38   
eva1
jaz tudi mislim da si nosečka! Kateri test pa si delala? Daj slikico v album, da pogledamo, ampak če je rahlo user posted image potem si pomoje user posted image !

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.8.2006 12:04:32   
abi
Skoraj zagotovo SI  user posted image - pri meni je bilo isto ( rahla črtica )- čez 9 mesecev smo pa zibali  user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.8.2006 14:19:26   
Anol
Po mojem tudi, da si, ker kolikor sem jaz brala nosečnost je ne glede na intenzivnost barve druge črtice.

ČESTITAM.

Mi smo pa ravno začeli delati na tem, da bi se nam pokazali dve črtici.

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.8.2006 14:45:46   
PBJ
Jaz sem imela tudi čisto rahlo črtico, pa sem bilauser posted image .

Ja, čestitkeuser posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.8.2006 15:02:54   
emaa
Ponavadi je tudi rahla črtica user posted image , čestitam user posted image user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.8.2006 20:56:33   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Po moje si noseča, saj drugače se ti najbrž ne bi pokazala niti rahla črtica. Tudi meni sej je pri obeh nosečnostih pokazala najprej rahla črtica, ker sem pač test zelo zgodaj naredila. Se bila pač neučakanauser posted image .

Da pa boš sigurna, pa naredi še enega čez nekaj dni.

mislim, da imajo ostale prav in da ti lahko čestitamo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.8.2006 15:44:12   
Tinka1
Sedaj pa so minili že trije dnevi tako da si verjetno že naredila test. Povej kakšen je rezultat, saj sem na istem z bledo in tanko črto!!!
Vnaprej čestitam user posted image user posted image in uživaj teh user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lp tinka

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.8.2006 21:32:40   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image Punce, sporočam vam, da JEEEEE! Velika, debela, polna črta!

Upam, da bo vse po sreči in bomo nekje okoli 18.aprila 2007 zibali.user posted image

(odgovor članu Tinka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
17.8.2006 21:33:43   
Anonimen
Hvala za vse lepe željeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vas: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
17.8.2006 23:05:22   
lučka 25
Čestitam!!! Naj bo user posted image  prijetna in ob koncu naj vaju razveseli en zdrav user posted image .
Upam, da se ti vse kmalu pridružimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.8.2006 5:33:11   
VITA74
ČESTITKE in srečno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

srečna

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.8.2006 7:02:06   
lana38
ČESTITAM user posted image . Lepo in srečno user posted image .

lana38

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.8.2006 8:52:31   
Grizo
Lepo nosečnost! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudež
photo
V UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.