Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: počutim se tako prazno... 11.8.2006 20:36:51
|
|
|
|
Anonimen
|
a me katera razume ne ali sem samo jaz tako čudna?????????!!!!! možno !
|
|
|
|
RE: počutim se tako prazno... 11.8.2006 20:39:26
|
|
|
|
anitaz
|
Binči, ne bit tko kruta no. Biba, tudi zate bo prišel čas, ko boš lahko imel svojega otročička v rokah. Ne se preveč obemenjevat Vse ob svojem času, pravijo (če to drži, potem bom pa tudi jaz nekoč srečna ). v glavnem....ne se sekirat
|
|
|
|
RE: počutim se tako prazno... 11.8.2006 20:45:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Binči, ne bit tko kruta no Saj nisem, samo razumem pa ne, kaj čem
|
|
|
|
RE: počutim se tako prazno... 11.8.2006 20:46:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz te čisto ne razumem. Če je to tvoja prijateljica, bodi vesela za njo, bodi ob njej, če te bo potrebovala (kakršna koli pomoč), cartaj njeno štručko in hkrati delaj na tem, da boš tudi ti imela svojo. Mogoče ne poznam kakšnega ozadja, ki je krivo za takšno tvoje počutje
|
|
|
|
RE: počutim se tako prazno... 11.8.2006 20:47:06
|
|
|
|
KIRA
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitaz Binči, ne bit tko kruta no. Biba, tudi zate bo prišel čas, ko boš lahko imel svojega otročička v rokah. Ne se preveč obemenjevat Vse ob svojem času, pravijo (če to drži, potem bom pa tudi jaz nekoč srečna ). v glavnem....ne se sekirat se strinjam. bo pol tolk lepše, ko boš dočakala svojo bebico. sedaj pa izkoristi čas, ki ga imaš in pripravi vse, da boš bebici lahko nudila najboljše, pol pa veselo na delo!
|
|
|
|
RE: počutim se tako prazno... 11.8.2006 21:02:17
|
|
|
|
Anonimen
|
al bina vedno in povsod neprijazna biba12 glavo pokonci, jutri boš že srečnejša, bebica bo pa tebi tud pravi čas prišla, en zate!
|
|
|
|
RE: počutim se tako prazno... 11.8.2006 21:07:07
|
|
|
|
zlatolasska
|
Js pa cist stekam... Sicer se ne spomnim, da bi bila ljubosumna na mojo kolegico, k je zanosila in dobila dojencka... Sem za vsako, ki zanosi tako zelo vesela. Ampak vseeno pa me malo stisne to, kdaj bom pa js mela kakega dojencka... Imam pa vcasih kar male krizice, ko mi katera pove, da je noseca... Ker bi bila normalno tudi jaz rada..
|
|
RE: počutim se tako prazno... 11.8.2006 21:08:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz te čisto razumem in vrjetno vse tiste ki se dalj časa trudijo za ! Ko sem zvedela da je prijateljica noseča-drugič nepričakovano, sem se počutila enako-res sem bila ljubosumna nanjo, in se spraševala kako nekaterim rata nepričakovano, nezaželeno, spet drugi bi dali vse za male štručke! No potem sem zanosila mesec kasneje kot ona in vrjemi, ko boš najmanj mislila, da je uspelo, takrat tudi bo! Upam,da se ti želaj čimprej izpolni in da boš tudi ti kmalu držalal v rokah in ga cartala!
|
|
|
|
RE: počutim se tako prazno... 11.8.2006 21:10:21
|
|
|
|
mamči
|
Jaz te pa čisto razumem. Razumem, da nisi ljubusumna na prijateljico, ampak si pač žalostna, ker bi ti sama rada podoživela te lepe občutke. Glavo gor, tud ti boš v svoj objem stisnila čisto svojo malo dišečo bebico, samo ne obupuj...
|
|
|
|
RE: počutim se tako prazno... 11.8.2006 21:11:33
|
|
|
|
pika74
|
Jaz sem se včasih tako počutila. Zdaj, po dobrih 6 neplodnih letih pa mi je postalo vseeno. Če zanosi soseda, teta, prijateljica, žlahtnica...kdorkoli... prav ravno mi je od tu pa do Đevđelije. Fučka se mi. Mogoče z leti tudi bolečina mine. Al sem pa jaz čudna .
|
|
RE: počutim se tako prazno... 11.8.2006 21:22:44
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Mogoče z leti tudi bolečina mine. Al sem pa jaz čudna . Ne nisi čudna, samo preveč si že skoz dala.
|
|
RE: počutim se tako prazno... 12.8.2006 10:35:05
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba12 a me katera razume ali sem samo jaz tako čudna?????????!!!!!! Nisi čudna. Imaš čisto normalno reakcijo. Ne gre toliko za zavist kot gre za žalost za katero misliš da prihaja iz zavisti. Kakorkoli že, ti zaradi tega občutka nisi slaba. Si pa zelo ranjena in samo tisti, ki je šel ali hodi po enaki poti to lahko razume. Vsi ostali si tega niti predstavljati ne morejo.
|
|
|
|
RE: počutim se tako prazno... 12.8.2006 10:41:41
|
|
|
|
daddy
|
Po moje tud ne gre niti za ljubosumje še manj za zavist. Ti kar pojdi pa pocartaj njeno bebico. Boš imela "zastonj pripravništvo" za čas, ko se bo to zgodilo tudi tebi .... korajžo v roke, punca. Pa mal samozavesti
|
|
|
|
RE: počutim se tako prazno... 12.8.2006 11:04:33
|
|
|
|
Mala koala
|
Niti najmanj nisi čudna. Samo tisti, ki takih stvari niso poskusili ponavadi ne razumejo. To niti slučajno ne pomeni, da prijateljici ne privoščiš sreče itd itd. Kakorkoli, jaz štekam, kaj si hotela povedat!
|
|
|
|
RE: počutim se tako prazno... 12.8.2006 11:15:31
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIRA IZVIRNO SPOROČILO: anitaz Binči, ne bit tko kruta no. Biba, tudi zate bo prišel čas, ko boš lahko imel svojega otročička v rokah. Ne se preveč obemenjevat Vse ob svojem času, pravijo (če to drži, potem bom pa tudi jaz nekoč srečna ). v glavnem....ne se sekirat se strinjam. bo pol tolk lepše, ko boš dočakala svojo bebico. sedaj pa izkoristi čas, ki ga imaš in pripravi vse, da boš bebici lahko nudila najboljše, pol pa veselo na delo! se podpišem
|
|
RE: počutim se tako prazno... 12.8.2006 11:16:08
|
|
|
|
Moyca_
|
pa še nekaj- to se mi zdi čist človeško
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?